Szerdai angyali üzenet: kívánság
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: kívánság

Szerdai angyali üzenet: kívánság

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A kívánságaitok útjelzők az életetekben és most eljött az ideje, hogy tudatosan válogassátok meg azokat, hogy fénysebességgel haladjatok saját fejlődésetek magas szintű ösvényén. 

Kívánságaitok és vágyaitok visznek előre benneteket az életben, ezek hajtanak előre újra és újra benneteket a cselekvés útján. Egyre fontosabb azonban, hogy szelektáljátok és magas szintre emeljétek kívánságaitokat. Hamarabb és könnyebben megvalósulnak kívánságaitok, ha összhangba hozzátok az Univerzum akaratával.

Bizonyára sokan megtapasztaltátok már azt a kínos és lehangoló érzést, amikor a vágyaitok nem váltak valóra, hiába tettetek meg mindent a beteljesülésért. Vannak olyan vágyak, kedveseink, amelyek csak tévutakra terelnek benneteket  - nem minden vágy származik tiszta forrásból és nem mindegyik kívánság számára jön el a megvalósulás. Mostantól azonban a ti feladatotok, hogy megtanuljátok felismerni a valódi vágyaitokat és elhagyni az alsóbb szintű kívánságokat.

Vannak olyan vágyak is, amelyek nem többek puszta illúzióknál, az anyagi vagy spirituális eszmények felesleges kergetésénél.

Vannak olyan kívánságok, amelyek beteljesülésével ti magatok nem lesztek többek és valóra válásuk után nem fogtok mást érezni puszta ürességnél. Ugyanakkor ha folyton ezeket a csalfa vágyakat kergetitek, puszta illúziókra pazaroljátok értékes teremtő erőtöket, a lényeteket erősítő és feltöltő valódi kívánságok pedig gondozás hiányában elhalnak, elpusztulnak. Kár így elfolyatnotok az időtöket és a teremtő energiáitokat. Mostantól a ti felelősségetek, hogy jó kertészként felismerjétek és megkülönböztessétek a gyomokat a haszonnövényektől. A ti felelősségetek, hogy elengedjétek a kártékony vágyakat, amelyek elburjánozva tönkretennék a kerteteket, megfojtva a számotokra hasznos, tápláló növényeket.


Hogyan tudjátok megkülönböztetni az előrevivő kívánságokat a céltalanoktól? Mit jelent, hogy egy vágy vagy kívánság valódi vagy nem? Van néhány csalhatatlan jele annak, hogy a vágyatok tárgya valóban fontos és valóra válásra tényleg titeket fog szolgálni.

Először is, a szívetek mélyén pontosan érzitek, hogy a vágy tárgyára, legyen szó egy valós tárgyról, egy szolgáltatásról, egy eszméről, egy kapcsolatról vagy bármiről, vita nélkül szükségetek van. Ez az érzés felbukkan bennetek időről időre, ezzel is jelezve fontosságát. Másodszor, a valódi vágy tárgyához gyakran több ösvény is vezet az életetekben, hiszen megvalósulását már Lélek szinten is fontosnak tartottátok és a többszörös utakat mintegy biztosítékként programoztátok elő. Ha egy-egy ember, helyzet, munkahely, tájegység, könyv vagy bármi más többször is felbukkan az életedben – légy résen! Mégha nem is érted, mi dolgod vele, egy próbát megér – talán nem véletlen, hogy többször is odateszed magadnak a lehetőséget, hogy megismerd. Harmadszor, a valódi vágyakat könnyű valóra váltani, még akkor is, ha összetett és nehéz célról van szó – mivel a Lelked ösvényével összhangban van a megvalósulása, az Univerzum támogatja minden lépésedet. Gyakran előfordul, hogy a végső célhoz vezető lépések szinte önmaguktól bontakoznak ki és csodával határos módon megkapod a kellő időben a kellő segítséget.

Minél mélyebben összhangba tudsz kerülni az univerzális áramlattal, a Teremtő Forrással, annál könnyebb lesz valóra váltani a kívánságaidat, hiszen azok is annál inkább összhangban lesznek azzal. Tanulj meg hallgatni a belső hangra, a belső útmutatásra, amely a belső isteni énedtől, Felső Énedtől érkezik. Az univerzális bölcsesség birtokában ez a magas szintű részed pontosan ismeri a téged támogató kívánságokat, a téged előrevivő vágyakat és azzal is tisztában van, hogyan érheted el őket. A te felelősséged, hogy kellően nyitva tartsd az elméd és a szíved ahhoz, hogy meghalld ezeket az értékes útmutatásokat. A te felelősséged, hogy megfelelően gondozd a tested, hogy befogadó legyél a finom szintekről érkező információkra és tudásra.

Megerősítés: Megnyílok a lehető legfőbb jó számára és beengedem azt az életembe, minden csatornán keresztül.


www.mesteringa.hu

Kép: www.FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4001 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x