A hipnózis 2
Címlap / Ezotéria / A hipnózis 2

A hipnózis 2

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

Akkor valódi a transz, ha kar magától emelkedik fel, magától válik merevvé, ezután pedig a behajlíthatatlanság megdöbbentő élményét is átéli a gyakorló. Ez a döntő: megélni a behajlíthatatlanságot! 

A megfelelő előkészítés, pozitív hozzáállás esetén hamar kialakul az összhang a hallottak és a megélt történések között. Természetesen ehhez el kell fogadnunk saját instrukcióinkat, ezért nem szabad a fáradtságot sajnálni a megfelelően kialakított szuggesztiók és a jó ritmusú, hatásos hangfelvétel elkészítésére. Gyakran csak többszöri visszahallgatás után jön létre a megfelelő szinkron a szuggesztív behatás és a befogadás képessége között. Ezt az összehangolódást ellenőrzik a szövegbe szőtt próbák.


Amikor a transz állapotában valaki felemeli és megmerevíti a karját, azután a saját felszólítására sem képes azt behajlítani, akkor igen fontos élményben van része.: elfogadta saját szuggesztióit a megfelelő ponton majd átélte erejüket! A kar szándékos felemelése öncsalás lenne. Akkor valódi a transz, ha kar magától emelkedik fel, magától válik merevvé, ezután pedig a behajlíthatatlanság megdöbbentő élményét is átéli a gyakorló. Ez a döntő: megélni a behajlíthatatlanságot!

Olyan élmény ez, amelyre jól szokott emlékezni mindenki, még akkor is, ha szó szerint nem tudja felidézni az odáig vezető utat, de ez nem is szükséges. Az első változat második próbája is úgynevezett motoros próba. Ebben a helyesen elfogadott instrukciók szerint léggömbök emelik fel a csuklót. Az akaratlagosságnak itt nincs helye, a csuklónak magától kell felemelkednie, majd leesnie a léggömböket a csuklóhoz erősítő zsinórok elvágása után. A gyakorló a valódi hipnózist akkor regisztrálhatja, ha „élettelenül” emelkedik és süllyed a keze, a megadott instrukciókkal párhuzamosan. A második változatban egy úgynevezett hallucinációs próba szerepel, szintén a képzelt történésbe szőve. Ez a próba akkor pozitív, ha valóban tapasztalja a szúnyog megjelenését, esetleg arra is emlékszik, hogy el is akarta hessenteni. Bármely apró jel akár egy fintor is biztató

Az említett próbákkal kapcsolatos élmények bebizonyítják, a gyakorlónak a transz valódiságát, a hipnózis kialakulását. Vagyis megbizonyosodhat arról, hogy helye suton jár a következő fokozat az életkor-regressziós, majd pedig a reinkarnációs élményekl felé. Ennek előfeltétele még az inkarnációs instrukció elfogadása is, vagyis az, hogy a gyakorló képzeletében megjelenjen például a rét. Ezt az ősi szimbólumot a legtöbb ember elfogadj, és otthonosan mozog benne. De mindenkinek megvannak a saját hatásos szimbólimai.
mm

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1509 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x