Merj magadba tekinteni - a kolostorok titka
Címlap / Ezotéria / Merj magadba tekinteni - a kolostorok titka

Merj magadba tekinteni - a kolostorok titka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A leghatalmasabb erő: az önkontroll. A vízgőz hatalmas dolgokra képes, ha nyomás alatt tartod, és nem engeded, hogy egy kis lukon elillanjon. Ehhez hasonlóan saját erőd is összpontosítva, szabályozva a leghatékonyabb. 

Az önszabályozás valódi kincs, amely az önismeret és tudatos döntések együttes eredménye.

De ki is vagy te, akit meg kellene ismerned?

Vannak, akiket például a felszínes csillogás éltet. Becsapják magukat azzal, hogy próbálnak mások lenni, mint akik valójában. … és tudod, miért? Mert nem sokra tartják magukat. Mert nem fogadják el és nem is ismerik magukat igazán. Nem bíznak abban, hogy önmagukban is elég értékesek. Mindent azért tesznek, hogy valaki megbecsülje őket - kívülről. Akár még a pop királyává is válhatnak, mégis nyugtatókon élnek a szorongásaik miatt. Másokat próbálnak legyőzni, hogy elhitessék magukkal, hogy jók és sikeresek. Az eredménytől teszik magukat függővé. Ha jó jegyeid vannak, akkor okos vagy; ha pedig sok a pénzed, akkor gazdag vagy - gondolják. Nem tudnak túllépni a mennyiség dimenzióján; ha a minőségről beszélsz nekik, csak a fejüket rázzák, és azt kérdezik: "… hülye vagy?" Az ilyen ember a helyzetével és az elért eredményeivel azonosítja magát, de ez mindig változik, ezért a félelem mindig koslat utána.

Ez lennél Te?
Ez a testi azonosság, az eredményeid, a sikereid, a pénztárcád, az emberi kapcsolataid? Ezek pusztán lenyomatok jellemedről, de Benned ennél sokkal nagyobb kincs lakozik, amit felszínre hozhatsz.


A Bhakta Program Képzési rendszert azok számára állítottuk össze, akik szeretnék felfedni a kolostorok titkát, és egy nagyon egyszerű modern módon elsajátítani azt a tudást, amit szerzetesek évezredek alatt gyűjtöttek össze. Akik elég bátrak, hogy nekivágjanak egy olyan belső "zarándokútnak", ahol az önvaló szabadsága a cél.

Itt megértheted például a különbséget önmagad és a testedtől függő hatások és körülmények között. A Bhakta Programot különösen azok számára javasoljuk, akik szeretnének valódi önismerettel rendelkezni. Ez a program egy szisztematikus képzési rendszer, amelyben minden egyes lépcsőfok után Te magad döntheted el, szeretnéd-e folytatni a képzést és a következő szintre lépsz-e.

A tanultak olyan általános érvényű ismeretek, amelyek a filozófián, kommunikáción, napi rutinon, csapatépítésen, időbeosztáson és életmódon keresztül minden munkatevékenységben a segítségedre lehetnek életed folyamán. Mindez egy fejlődési lehetőséget kínál Neked.

Ha megelégszel a tükörképeddel és nem akarod látni a valódi önmagad, ha nem szereted a kihívásokat, akkor ne jelentkezz! :-)

Ha azonban mélyebbre tekintenél, olvass tovább >>

Te vagy a valódi, ne legyél másolat! Akard a valóságot, ne add alább.


Balaráma dásza
www.gangesz.hu
Információk: Lilasuka dász: 30 530 63 69

Lilasuka.SRS@pamho.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2343 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x