Heti tarot-előrejelzés: gyarapodó álmok
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: gyarapodó álmok

Heti tarot-előrejelzés: gyarapodó álmok

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A növő Hold időszakába lépve egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az álmaink, céljaink, amelyeket el szeretnénk érni, amelyek megvalósulásáért rég óta esedezünk. Ezen a héten adott lesz az az energia, amelyet használva megteremthetjük álmainkat. Természetesen a tetteket, cselekedetek ne felejtsük el, hisz ezek nélkül nem történhet semmi változás. 

Hétfő – június 25. (Halál, Feltámadás, Uralkodónő)
Sokszor úgy kezdjük a hetet, hogy nyakunkba szakad több száz és ezer ellátandó feladat, amelyek lecsapolják energiákat már a hét elején, holott még csak 24 óra telt el a 168-ból. Éppen ezért, hogy ezt elkerüljük, szelektálni kell a munkák között. Csak azokat lássuk el, csináljuk meg, amelyek a fejlődésünket, előrehaladásunkat szolgálják. Azokat a feladatokat, amelyeket valójában nem is nekünk kellene elvégezni, csak jóindulatból átvállaltuk másoktól, jobb, ha máris letesszük. A szerelemben is ideje letenni a terheket, az álarcokat pedig eldobni.


Kedd – június 26. (Diadalszekér, Főpapnő, Torony)

Rengeteg dologban és folyamatban vagyunk benne egyszerre, talán többen is, mint azt erővel és energiával bírnánk. Fel kell tenni magunknak a kérdést: bírjuk-e ezt a túlzott terhelést, a túl sok feladatot, amelyet elvállatunk? Kézben tudjuk-e tartani a dolgokat, és mindent az úton tartani, anélkül, hogy bármelyik életterületünk – egészség, párkapcsolat vagy anyagiak – megsínylenék ezt? Ha úgy véljük, hogy nem, akkor próbáljuk meg másokra átruházni a feladatokat, akiknek van idejük és kellő energiájuk megcsinálni mindent, vagy kérjünk segítséget.

Szerda – június 27. (Akasztott, Kísértés, Bolond)
Úgy érezzük, hogy elvesztettük az irányítást az életünk felett, pedig csak arra van szükségünk, hogy megálljunk egy pillanatra, körbenézzünk a nagyvilágban és észrevegyük a lehetőségeket, azokat a kiaknázatlan pontokat, amelyben kibontakozhat kreativitásunk, tehetségünk és örömünket leljük benne. Ha mindezt megtaláltuk, akkor kiteljesedhetünk, s a hétből hátralévő napokat is kellemesebben, nyugodtabban tölthetjük el. Ha újdonságokon törjük a fejünket, akkor a mai nap megfelelő, hogy bele is vágjunk a dolgok közepébe!

Csütörtök – június 28. (Nap, Világ, Mértékletesség)
Akár a szerelem, a szenvedély és a szex napjává is kinevezhetjük a csütörtököt a héten, mert ezen a napon minden érzelmi energia megemelkedik. A párkapcsolatban élők számára igazán túlfűtött nap várható. Nem kell elhamarkodni semmit, azaz nem kell azonnal az ágyba ugrani, lehet a vágyakat és az élményeket még fokozni, ha a szeretkezés előtt olyan programokat szervezünk, ahol kettesben lehetünk párunkkal. Ha nincs kedvünk otthon főzni, akkor menjünk el egy étterembe, ahol fogyasszunk valami piros színű ételt – utalva a szerelemre.

Péntek – június 29. (Remete, Hold, Sorskerék)
Kinek jó, kinek rossz lesz a pénteki nap – mutatják a tarot lapjai. Leginkább azon múlik, hogy milyen a hozzáállásunk, hiszen tudjuk, minden az agyban dől el. Ha próbáljuk pozitívan szemlélni a dolgokat, mindent a jó oldaláról megközelíteni, akkor előbb-utóbb (de inkább előbb) a pozitívat, a jót is vonzzuk be. Ellenkező esetben (ha negatívan gondolkodunk, és a félig tele pohárra is azt mondjuk, hogy félig üres) a negatívat, a rosszat vonzzuk be életünkbe. Tehát döntsük el, hogy milyen napot is szeretnénk, a választás a mi kezünkben van!


Szombat – június 30. (Mágus, Erő, Válaszút)
Döntetünk kell, hogy maradunk-e a mozgalmas és a munkából ki nem látó hétköznapokban, vagy letesszük a hétvége kezdetével a terheket, feladatokat a vállunkról. A tarot az utóbbit tanácsolja, hiszen elvégre hétvége van. Menjünk a családunkkal a természetbe, élvezzük a nyár adta szépségeket és lehetőségeket. Amennyiben a hőmérő higanyszála ismét az egekbe szökik, bátran látogassunk ki a strandra, vagy valamelyik tavunk partjára, ahol hűsíthetjük magunkat, és szép, napbarnított színt kaphat bőrünk. Pihenésre fel!

Vasárnap – június 31. (Uralkodó, Főpap, Igazság)
A hét utolsó napja mindenre lehetőségünk lesz, ami a hétköznapokba nem fért bele. Ha az elmúlt napokban a párkapcsolatunk nem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna, akkor ma ezeket az energiákat erősítsük. Ha az anyagiak nem éppen úgy alakulnak, ahogy azt szeretnénk, akkor a mai napot is töltsük ötleteléssel és munkával, hogy miképpen lehetne orvosolni a problémát, megoldani azokat a gondokat, amelyek adódtak az elmúlt időszakban. Legyünk szemfülesek, és próbáljunk minden lehetőséget észrevenni és kihasználni!


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>

Képek: www.FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x