A Rákok 5 legszeretetreméltóbb szokása
Címlap / Ezotéria / A Rákok 5 legszeretetreméltóbb szokása

A Rákok 5 legszeretetreméltóbb szokása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-13

Az állatöv legérzelmesebb és legkedvesebb jegye a Rák - mit szeretünk bennük a legjobban? 

Családcentrikus Rák párunkat szinte semmi más nem érdekli, mint a gyerekek, a háztartás és a kert. Nem vágyik fényes sikerekre, bőven elég neki, ha a háttérből támogathat. Mindig biztosak lehetünk benne, hogy otthonunkban tökéletes tisztaság vár minket, és meleg étel kerül az asztalra. A gyerekekkel megírja a házi feladatot, és mindig mindenki fontosabb neki, mint saját maga. Figyeljünk rá, jusson neki is pihenés! Adjunk neki lehetőséget az egyedüllétre, vagy a hobbijára! Kapnia kell, hogy adni tudjon!

Kedves Rák szomszédunk rengeteg segítséget nyújt nekünk. Akkor látjuk ennek a legnagyobb hasznát, ha keveset tartózkodunk otthon. Ő úgyis mindig otthon van, így örömmel átveszi a küldeményeinket, vagy beengedi a vízóra leolvasót. Úgy ismeri a ház lakóit, mint a tenyerét, mindenkiről mindent tud. Tele van ötletekkel a családi vacsorát illetően, mindig van a tarsolyában néhány villámgyors, egyszerű, de nagyon finom ételrecept.

Gondoskodó Rák anyukánknak a világ legtermészetesebb dolga, hogy bármikor rendelkezésünkre áll, amikor csak szükségünk van rá. Ha betegek vagyunk, akkor hamarosan beállít egy nagy fazék húslevessel és azonnal kiváltja a gyógyszereket. Egyébként is járatos a népi gyógymódokban, úgyhogy számíthatunk rá, hogy a legtutibb gyógyteákkal kezeli ki a nyavalyánkat. Mindig meghallgatja a problémáinkat és jó tanácsokban is bővelkedik - különösen a szív dolgait illetően.Hűséges Rák kedvesünk
a végletekig hagyja, hogy kihasználjuk, szinte bármit megtehetünk vele. Ha egyszer megszeretett, akkor évekig hitegethetjük, és a tények dacára még mindig hisz a szerelmünkben. Még azt is elfogadja, ha csak a második lehet - ragaszkodik hozzánk. Lehet, hogy a kapcsolat több bánatot jelent számára, mint örömet, és ezt mindenki tudja, egyedül ő nem veszi tudomásul.

Odaadó Rák szeretőnk a világ legfantáziadúsabb, legérzelmesebb partnere. Mindig ráérez, hogy mire vágyunk. Tudja, ha csak egy gyors szexre van szükségünk, vagy a legmélyebb tehetségét is beleadhatja a pásztorórába. Szex után bölcsen és megértően hallgat meg, és ilyenkor örülünk, hogy van kinek kiönteni a szívünket. Nemcsak szerető, hanem a legjobb barát, aki időnként pszichológusként is megállja a helyét.


Kunsay Melinda

Kép: www.FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4610 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x