Szerdai angyali üzenet: Öröm
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Öröm

Szerdai angyali üzenet: Öröm

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A világotokat áthatja a színtiszta öröm és boldogság - képesek vagytok-e mindezt észrevenni és befogadni? Csak ti magatok vagytok, akik - különböző körmönfont okokból - megvonjátok magatoktól az örömet, a szépséget és az élvezeteket. 

Itt az idő, hogy leszámoljatok előző életeitekben tett fogadalmaitokkal és a régóta hurcolt mintáitokkal a szenvedésről. Isten nem akarja, hogy szenvedjetek, soha nem is akarta. Az életek során magatokra vett tévhitek pusztán a földi tapasztalásaitok sűrűbb részeit képezték. Kérünk Benneteket, hogy ne vigyétek tovább magatokkal a szenvedésnek semmilyen formáját, engedjétek el azokat az elképzeléseket, mely szerint büntetnetek vagy sanyargatnotok kell magatokat és meg kell vonnotok magatoktól az élet élvezetét.

Hányszor történik meg napjában, kedveseim, hogy bűntudatot éreztek valami iránt, legyen szó egy kis lazításról, egy elintézetlen dologról vagy saját magatok kényeztetéséről? Amikor a bűntudat legapróbb morzsájával a szívetekben, tudatotokban cselekszetek vagy hódoltok valamilyen élvezetnek, akkor az olyan, mintha nem is csinálnátok valójában. A bűntudattal a saját örömötöket rontjátok el. Kezdjétek el megengedni magatoknak az élet tiszta, valódi élvezetét! Lényetek legigazabb sajátossága, elidegeníthetetlen része a tiszta öröm, amely bármikor elérhető számotokra - csak meg kell engednetek magatoknak!

Angyali inspiráció az Örök Idők Angyalaitól >>

A világotok jelen pillanatban nagy szélsőségeket él meg.
Egyfelől dőzsöltök a soha nem látott anyagi bőség és gazdagság talmi díszletei között, másfelől nyomorogtok és éheztek. Az esetek többségében pedig nem is veszitek észre, hogy mi történik éppen. Hogy lenne más választásotok és nincs már szükség arra, hogy a legnehezebb szélsőségeket éljétek meg. A probléma abban gyökerezik, hogy nem láttok a gazdagság és a szegénység illúziója mögé, nem értitek valójában ezeket a minőségeket. Néhányan már kezditek kapisgálni, mi is a valódi bőség, mi is a valódi öröm – korlátok, ítélkezés, szorongások, aggodalmak és bűntudat nélkül. Nem arra bátorítunk, hogy csatlakozzatok azok népes csoportjához, akik kizárólag az anyagi síkra összpontosítják tudatukat és felelőtlenül kizsákmányolják környezetüket és önmagukat, hanem arra, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy megtaláljátok a saját valódi élvezeti forrásaitokat és a saját valódi örömötöket.

Ezek gyakran sokkal egyszerűbb dolgok, mint azt az illúzióitok által gúzsba kötött képzeletetekkel egyáltalán el tudjátok képzelni. Gyakran elég egy jó szó, egy finom étel, egy kedves érintés, a támogatás egy baráttól, a természet ereje, a saját ritmusotok és hajlamaitok követésének szabadsága vagy a korlátoktól mentes, szabad kifejezése annak a lénynek, akik valójában vagytok. Akkor tudtok igazán örömben élni, ha megtaláljátok ezt a lényt – valódi önmagatokat. Ha minden pillanatban azt teszitek, ami akkor és ott a legmegfelelőbb – és a legkevésbé sem számít, hogy mi az. Ha minden pillanatban képesek vagytok úgy jelen lenni, hogy nem határoz meg többé a múltatok. Ha nem korlátozzátok magatokat feleslegesen bűntudattal, félelmekkel és szorongásokkal. Ha hagyjátok, hogy – ahogy ti magatok is – mások is szabadon kifejezhessék azt a ragyogó lényt, akik ők maguk.

www.mesteringa.hu
Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4796 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x