Kvantumelmélet az önfejlesztésben
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Kvantumelmélet az önfejlesztésben

Kvantumelmélet az önfejlesztésben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

A Keddi Kvantum Tükör cikkei hétről hétre nagy olvasottságot érnek el. A cikkek szerzőjével - Szatmári L. Miklós íróval, Quantum Balance trénerrel - beszélgettünk a tudatosságról, az önismeretről és az önfejlesztésről és arról, miért és hogyan lehet felhasználni a kvantumelmélet eredményeit ezen a területen. 


Rendezvénynaptár
Kevesen tudják, hogy a Kvantum – Tükör valóban létezik, s egy komplett önismereti és intuíciófejlesztő rendszer, amely segít az intuícó fejlesztésében, s a mindennapi élet kérdéseinek megválaszolásában, s haladóbb szinten akár tanácsadóként más embereknek is segítségére lehet az, aki elsajátította ezt az új önfejlesztő utat.

Kezdjük az elején. Miért fontos az önismeret és az intuíció?

Az önismeret fontosságát nem hiszem, hogy különösebben hangsúlyozni kellene. Minden ősi és modern szellemi út vagy spirituális iskola megtette már számtalanszor.

Természetesen az önismeret kérdését nem érdemes leszűkíteni a személyiség szokásainak megismerésére, hanem az emberi lény létezésének mélyebb értelmét, s összefüggéseit kell érteni alatta. S ennek az önismeretnek, mintegy „mellékterméke” az intuíció és az intuitív tudás, az az állapot, amikor egységben érzékeled a világ jelenségeit, és ráérzel az energiáknak és információmintáknak azon finom változásaira, melyek az anyagi világot létrehozzák

Ez kicsit misztikusan hangzik…
Pedig egyáltalán nem az. Minden emberben benne van ez a képesség, és a legtöbben használják is. Csak éppen nem tudatosan, hanem véletlenszerűen jönnek a „megérzések”.Tudomány és intuíció? Sokan megkérdőjeleznék a párosítást…

Igen, de csak ha a modern tudomány hivatalos vonalát veszik alapul, hiszen az sokáig elutasította az intuitív tudás szerepét és jelentőségét. Az egyének kicsit nyitottabbak voltak. Közismert volt, hogy olyan korszakformáló zsenik, mint Einstein, Neumann János, vagy C. G. Jung mennyire bíztak a intuíciójukban és megérzéseikben. Például ágyuk mellett mindig ott volt a jegyzetfüzet, mert tudták, hogy az ébredés körüli állapotban nagyon kreatív ötletek jelenhetnek meg bennük.

Miben segíthet a Kvantum – Tükör?
Valószínűleg mindenki megtapasztalta már azt a helyzetet, amikor napokon, esetleg heteken keresztül nem tudta egy zavaró, elméjét teljesen lekötő problémánál megtalálni a megoldást. S amikor teljesen megfeledkezett róla, s ellazult állapotban (meditáció, pihenés, vagy bármi más hatására) a megoldás egyszerűen csak megjelent a tudatában. A megoldás mindig ott van, egyszerűen az elméd a megoldásra irányuló erőfeszítés miatt nem látja „a fától az erdőt”.

A Kvantum-Tükör használata közben az történik, hogy az elméd gondolati és érzelmi hullámzásának „elcsendesedésével” a tudatod a Tükrök segítségével megmutatja a kérdésedre vonatkozó energiák minőségét, s azt hogyan is befolyásolja az életed. A „Tükröződések Könyvében” kikeresve és elolvasva a tükrök üzenetét, le tudod fordítani szavakra és gondolatokra,  s így felfoghatóvá válik az elméd számára. S minden válaszban le van írva, hogy mi a gyakorlati teendő.

A rendszer rendszeres használta olyan csendet teremt benned, amelyben te magad ismered fel azokat a lelki blokkokat, félelmeket vagy megrögzött gondolatokat, amelyek megakadályozzák céljaid elérését vagy az adott probléma megoldását.  Néhány hónap gyakorlattal rendelkezve már érzékelni fogod azokat az energiamintákat a Lényedben, amelyek az életed adott területén diszharmóniát teremtenek.


Kinek segíthet? Kinek ajánlanád?
A Kvantum-Tükör rendszer azoknak segíthet a tudatosodás útján, akik nyitottak és kíváncsiak a hagyományos materialista világnézettől eltérő létezési elvek felé és át akarják élni a felfedezés örömét. Akikben van egy kis bátorság ahhoz, hogy változtassanak elképzeléseiken önmagukkal kapcsolatban, és az életükben zajló események mozgatórugóit illetően. Egyszerűen fogalmazva: a Kvantum – Tükör segítségével meg lehet érezni azokat a gondolati és érzelmi frekvenciákat, amelyek jelen vannak benned és a világban, és meghatározzák a Valóságod anyagi szintjén a megnyilvánulást.  Ez természetesen nem megy egyik napról a másikra, azonban mindenkiben ott van a lehetőség ennek a képességek fejlesztésére.Ehhez kell a sokat emlegetett tudatosság?

Igen, jól ráéreztél. Tudatosabban már egyre szabadabban cselekedhetsz, nem pedig automatikusan és szokásszerűen. A világ pedig valóban olyan, mint egy „Kvantum – Tükör”. Azt tükrözi vissza számodra, ami benned van. Természetesen ezt szimbolikusan kell érteni. Nem a formai megnyilvánulásra, hanem a minőségekre gondolok. Úgy lehetne fogalmazni, hogy ahogy nézel a világra, az azt fogja visszatükrözni számodra, s azokat a tapasztalatokat nyújtja neked, ami megerősíti az elvárásaidat.  Értelemszerűen ha megváltozik a tudatosságod hatására a gondolataid és érzéseid minősége, az természetes módon fogja megváltoztatni a „külső” környezeted is.

Szóval ezért lett a név a Kvantum – Tükör?
Igen. A tükör, mint szimbólum éppen úgy megjelent a buddhizmusban, mint a hinduizmusban, a szufizmusban, vagy éppen a magyar népi hitvilágban.

Hogyan lehet jobban elsajátítani a kvantumszemléletet?
Írtam egy könyvet, melynek már a címe is árulkodó „A bizonytalanság biztonsága – Kvantumszemlélet a mindennapokban”. Ebben összefoglaltam, miért és hogyan használható az új világkép az önismeretben. A Kvantum – Tükör önismereti és intuíciófejlesztő rendszer pedig a gyakorlatban segíti a felhasználót.  S rendszeresen tartunk tréningeket, szemináriumokat melyekről a www.kvantumszemlelet.hu honlapon lehet tájékozódni.


Képek: FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 4541 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x