Szerdai angyalüzenet: Utazás
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyalüzenet: Utazás

Szerdai angyalüzenet: Utazás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Mi sem aktuálisabb a nyárban, mint ez. Az angyalok vigyázzák utunkat. A HarmoNet kis védő angyalkája, amit talán veled együtt - nagyon sokan az autóinkon hordunk, is ezt az üzenetet közvetíti: Óv, kísér szeret! 

Az angyalok kísérik az utunkat. Ebben többen hajlanak hinni, mint akik tagadják. Pár napja keringett ez a kép az Interneten – mindenféle megosztó portálokon fel-felbukkant.


A fotón angyalok vigyázzák az úton heverő, balesetet szenvedett emberre. Egyesek lelkesedtek érte, csodának tartották, mások azt mondták, hogy blamázs az egész, meg hogy képszerkesztővel manipulálták, nem is így néznek ki az angyalok …
Nem az a lényeg, hogy photoshoppal csinálták-e vagy sem! Az sem túl fontos, hogy az angyalok kinek és hogy jelennek meg, vagy hogy fotózható-e egyáltalán az angyal, mint jelenség!

Ezek az analitikus elme lényegről elterelő látszat dolgai. A lényeg az, amit és ahogy ábrázol! Az angyalok az utunkon mellettünk vannak, vigyáznak ránk és ez egy erőteljes üzenet! Van védőangyalod és vigyáznak rád a legnagyobb bajban is!

Az analitikus elme egy művészi akton, amiben belefogalmazta a fotós vagy a festő a nő mindenségét, a teremtő és csábító csodát, csupán pinát és csöcsöt lát. Igen. Bizonyos helyzetekben az analitikus elme fontos. De amikor egy nem racionális üzenetet kell megérezni (és nem megérteni) nem ér semmit. Mindegyik fajta képességre nagy szükség van, s nem dobhatjuk ki egyiket sem. A különbség szerintem mindenki számára nyilvánvaló.


Az angyalok érzékeléséhez nem az analitikus elmét használjuk. Az angyalok azt mondják, hogy az utunkon kérhetjük a segítségüket, akkor is, ha bajban vagyunk, de akár akkor is, ha csak időben szeretnénk eljutni egyik helyről a másikra. Bizonyára Te is tudsz olyan esetet mondani, ahol az angyalok védelmének köszönhetsz valamit … hozzászólásodban elmondhatod!

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4809 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x