Júliusi csillagüzenetek: készen állsz az átalakulásra?
Címlap / Ezotéria / Júliusi csillagüzenetek: készen állsz az átalakulásra?

Júliusi csillagüzenetek: készen állsz az átalakulásra?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A július a Fény hónapja, az összeillesztődés hava mikro-, makroszinten és minden értelemben egyaránt! Miközben folyamatosan, szinte észrevétlenül alakulunk át, formálódunk, finomodik a személyiségünk, az érzéseink, a gondolataink, a lelkünk és a szellemünk, addig a következő időszak (15-20 nap) új alapokat hoz létre és teremt meg "szinte a semmiből" ugyanúgy, ahogy bizonyos idejétmúlt régi dolgokat-működéseket töröl el és szüntet meg pillanatok alatt bennünk és körülöttünk. 

Hirtelen fordulatok, váratlan és szokatlan események, valamint gyors kimenetelű és lefolyású alakulások – változások – megoldások várhatóak, mind a könnyebb és a nehezebb életterületeken is.

Az uránuszi, Spica-beli, neptunuszi és merkúri energiáknak és intenzív csillaghatásoknak köszönhetően felerősödik bennünk minden olyan lelki békétlenség, minden olyan állapot, köztük régi-új igazságtalanságok, elfojtások és lenyelt dolgok, amikor nem tudjuk felvállalni az érzéseinket és amit szinte torokszorító félelemként, fájdalomként és vissza-visszatérő torokcsakra betegségként szenvedünk el. Amikor nem tudunk erőt adni annak, amit szeretnénk kimondani, kifejezni és hangot adni a mi saját véleményünknek, a megbántástól vagy a megfeleléstől való mély félelmeink miatt...

Ezek a csillagenergiák, valamint ezen Csillagküldött Tanítók és Angyalok pont abban segítenek most nekünk, hogy adjunk hangot a személyes gondolatainknak, az érzéseinknek, a hitünknek, az elveinknek és vállaljuk fel Önmagunkat MINDEN helyzetben.


Álljunk a sarkunkra, szedjük össze most magunkat, agresszió és támadás nélkül, egész egyszerűen csak mondjuk el csendesen, de tudatosan azt, ami bennünk van, amit régóta csak hordozunk, babusgatunk, sérelmezünk vagy gyűjtögetünk magunkban, egy-egy embernek, egy konkrét helyzetben vagy bizonyos ismétlődő nehéz szituációkban...
A 6., 7. és 8. dimenziókból folyamatosan érkező Csillagkódok végtelen tiszta rezgése, különleges komplex információs rendszere és ereje láthatatlanul is körülöttünk van – ezen minőségek egyik legegyszerűbb és legkönnyebb integrálási módja az, ha többször a szabadban vagyunk, relaxálunk, meditálunk és légzőgyakorlatokat végzünk!
Az egyik legerősebb és leghatásosabb légzéstechnika a Fénylégzés, egy multidimenziónális-szférikus légzés, azaz a Mer-Ka-Ba, mellyel a saját élő - eleven Fénytestünket ébresztjük, élesztjük és erősítjük...

Lélegezz, hogy létezhess!

A rohanó hétköznapok sokunk számára feszültség teljesek, és roppant kimerítők tudnak lenni.

A felgyorsult életvitelünk és az ebből adódó figyelmetlenségünk, magával hozza a kedvtelenséget, fáradtságot és a fásultságot is. A stressz és depresszió lelkiállapota egyre gyakoribb manapság. Egyre kevésbé tudunk felülemelkedni a mindennapi problémáink okozta érzelmi és gondolati túlterheltségen, ami által nem tudunk kikapcsolni, pihenni és megélni az Élet örömeit, szeretetteljes pillanatait. Ezekből a feszültségekkel teli állapotokból egyre kevesebben képesek segítség nélkül kiutat találni.

Mindezek ellenére, még ha első hallásra hihetetlen is, de a folyamat visszafordítható, sőt megelőzhető! Mint minden betegségnek, a hangulatváltozásnak és az idegi problémáknak is vannak tünetei, előjelei, melyeket, ha időben észreveszünk és azonosítunk, akkor igazán megkímélhetjük magunkat, mind a későbbiekben kialakuló fizikai betegségektől és mind a lelki-szellemi szinteken kialakuló energiahiánytól, mentális blokkoktól, zavaroktól és kimerültségtől.


A tünetek mindig jeleznek nekünk, értelmezésükhöz általában nem kell különösebb szakértelem. A megszüntetést, megelőzést időben elkezdve még csírájában orvosolhatjuk a problémákat. A módszerek és a különféle technikák egyszerűek és hatásosak. Elsajátításuk nem időigényes, viszont erőteljes hatásuk a rendszeres gyakorláson alapszik. Ilyen a legegyszerűbb, legősibb és legalapvetőbb technika: a légzés!  Mindennemű légzéstechnika, ami ma fellelhető, és amit ma a különféle kultúrák használnak, ugyanazt a koncentrált eredményt adják: az ellazulást, a feloldódást, a tehermentesítést, a nyugalmat, a kiteljesedést, egészséget és a kiegyensúlyozottságot.

Fontos odafigyelni a légzés egyenletességére, mélységére és ütemére is, hiszen minden egyes belégzéssel fényt, szeretetet és élő-eleven új energia, illetve információmagokat veszünk magunkhoz, ami az egész Univerzumból, a nekünk üzenő Csillagoktól, Csillaghalmazoktól és Bolygóktól érkeznek.

A Teremtés Idejét éljük!
Minden egyes belégzéssel a belső magokat készítjük elő Lelkünkben és Szívünkben, amit minden egyes kilégzéssel manifesztálunk és megteremtünk. Ezért is különösen fontos odafigyelni a gondolatainkra és érzéseinkre, amikor ki- és belélegzünk, mert azt hívjuk elő, azt keltjük életre és annak adunk erőt!


Laczkó - Száraz Júlia
www.larimarkristalykapu.hu

Képek: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6358 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x