Szerdai angyali üzenet: Elengedés
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Elengedés

Szerdai angyali üzenet: Elengedés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Mi tart vissza benneteket attól, h azt az életet éljétek, amire mindig is vágytatok? Mindannyiótok életében vannak olyan dolgok, amelyek megértek az elengedésre. 

Az elengedés a jelen időszak egyik kulcsfogalma számotokra, drága földi angyalok. Ideje, hogy megváljatok minden olyan dologtól: nézőpontoktól, sérelmektől, félelmektől, panaszoktól, elavult érzelmi, gondolkodás- és viselkedésbeli mintáktól, személyiségjegyektől, amelyek már nem egyeznek fényetekkel, nem szolgálnak titeket.
Idő és türelem szükséges ahhoz, hogy észrevegyétek és feltárjátok a régi mintáitokat, amelyek eddig meghatározták a viselkedéseteket, az eseményekre adott reakcióitokat, a másokhoz és önmagatokhoz való hozzáállásokat. Számos módszert ismertek és használtok már ehhez, ha elakadtok, keressetek segítséget, de feltétlenül haladjatok végig ezen a folyamaton. Hiszen ez szükséges ahhoz, hogy megágyazzatok az Újnak, ami máris érkezik a valóságotokba.
Ha régi dolgokat szorongattok a markotokban, nem tudjátok kinyújtani a tenyereteket, hogy folyamodjatok az újért, nem igaz? Ennyire egyszerű ez az elv, amely minden dolgok örök áramlásán alapul. Eljött az idő, hogy magasabb szintre lépjetek és magatok mögött hagyjatok mindent, ami nem egyezik az Új Világ frekvenciájával.

Mielőtt azonban lázasan lomtalanításba kezdenétek és felégetnétek magatok mögött a hidakat, még egy fontos dologról szót kell ejtenünk, ez pedig a lépésről lépésre történő haladás elve. Sokkal egyszerűbb számotokra kis adagokban alkalmazkodni az újdonságokhoz, mintsem egyszerre.  Valóban lehetséges úgy is új életet kezdeni, hogy gyökeresen kitépitek magatokat  a régiből és a semmibe ugorva ott találjátok magatokat egy olyan valóságban, amelynek szinte egyetlen részlete sem ismerős számotokra. Képzeljétek el azt a zavarodottságot, amit ilyenkor éreznétek – nem csupán egyetlen területen kellene megtanulnotok újból rutinosan működni, hanem mindegyiken, ráadásul egyszerre. Természetesen vannak, akik ezt az utat választják, de talán ez a legnehezebb választás.

A legtöbb embernél jobban működik, ha fokozatosan alakul át a valóságuk ahelyett, hogy egy teljesen új világ szakadna a nyakukba kapaszkodók nélkül.
Bár az átalakulás üteme egyre gyorsul, de a lépéseket nektek kell megtennetek sorjában, így rajtatok múlik, milyen gyorsan és könnyedén zajlik le ez a folyamat. Sokan úgy érzitek már most, mintha egy évek óta tartó házfelújításban vennének részt, miközben nagyon is benne laknak a házban, és folyamatosan elviselik a kényelmetlenségeket, a zajt, a port, a rendetlenséget és káoszt, ami egy renoválással együtt jár. Néha valóban ilyen nehéz mindez, ám olyankor – képletesen szólva és persze konkrétan is – fogjátok magatokat és menjetek ki a kertbe, töltődjetek fel a természet békés és nyugtató energiáival.

Amikor túl sok a változás, túl fájdalmas az elengedés, lazítsatok és legyetek önmagatokhoz jók. Térjetek vissza az egyszerű dolgokhoz, amelyek vigasztalnak vagy megelégedéssel töltenek el, úgy mint egy séta az erdőben, játék a háziállatokkal, kertészkedés, a naplemente megfigyelése, főzőcskézés a barátokkal, a családotokkal.

Gyönyörű új világ vár rátok kedveseim, sőt, egy része már itt is van, hiszen a szándékotokkal már elkezdtétek megteremteni. Haladjatok előre folyamatosan és soha ne csüggedjetek, hiszen ez az átalakulás évekig, évtizedekig is eltarthat, míg minden a helyére a kerül. Nagyszerű időszak részesei vagytok és mindnyájan azt választottátok, hogy meg akarjátok tapasztalni ennek a kornak a kihívásait és csodáit. Használjátok a kreatív képességeiteket, az intuíciótokat és az intellektusotokat a teremtésben és fogadjátok be a segítőitektől érkező útmutatásokat. Keressétek mindenben az örömet, hiszen végső soron ez a lényeg, amiért itt vagytok és az örömötök nélkül nem teljes az átalakulás. Ünnepeljétek ezeket a nehéz pillanatokat is, mert soha nem fogjátok mindezt újra, ugyanígy átélni!

www.mesteringa.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3451 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x