Szerdai angyali üzenet: Válts nézőpontot!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: Válts nézőpontot!

Szerdai angyali üzenet: Válts nézőpontot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Nagy változások kellős közepén éltek, akár érzékelitek éppen, akár nem. A változások a ti életetekben is megjelennek és tudnotok kell hozzá alkalmazkodni, még a nehéz helyzetekhez is. A legkönnyebb mindez számotokra akkor lesz, ha új szemszögből tudjátok szemlélni a dolgokat. 

Sokat beszéltünk már nektek a változásokról, kedveseim, arról, hogy hogyan változtathatjátok meg a külső világotokat az önismeret, a tudatosságotok emelése, a szívetek megnyitása, a rezgésetek finomítása révén. Vágyaitok valóra váltása, bár sokszor rögös úton kell hozzá járnotok, végső soron egy örömteli folyamat.
Számos olyan dolog is történik azonban a világotokban, amely súlyos tragédiákat ró a családokra, amikor elvesztitek – látszólag teljesen értelmetlenül – a szeretteiteket. Ezeket a történéseket nem tudjátok megemészteni, nem ti kértétek, nem ti választottátok, természetesen eszetekbe sem jutott volna ilyesmire vágyni. Mégis megtörténnek, és nehéz, emberpróbáló időszakok elé állítanak sokatokat szerte a világban.

A látszólag értelmetlen és számotokra felfoghatatlan haláloknak is megvan a maga pontosan meghatározott oka, amihez talán több idő kell, hogy feltáruljon előttetek. A halál csak a földi lét számára véges, valójában egy új valóság kezdete a Lélek számára, aki az átkelést választja, aki úgy dönt, hogy nem folytatja tovább ebben a fizikai testben ezt az inkarnációt. A fátyolon túl ez a ti közös megállapodásotok is, amelynek részleteiben megegyeztetek: ti is, akik ittmaradtok és azok is, akik elmennek.
A halálukkal gyakran hatalmas ajándékot adnak nektek a távozók: még mindig vannak olyan részek a tudatosságotokban, amelyek a sötétségben és az elválasztottságban léteznek és szükségük van a továbblépésre. A halál valójában egy földi nézőpontból nézve igen tragikus, sokszor felfoghatatlan jel: egy ébresztő, egy hívás, hogy fedezzétek fel a még rátok váró ismeretlen valóságokat.


Halál és születés nem történik véletlenül az Univerzumban, mindig előre meghatározott döntésekről van szó, amelyekbe az érintett Lelkek mindegyike beleegyezett, még akkor is, ha a földi tudatosságotoknak nincs erről tudomása (és a legtöbb esetben nincs, és ez így is van jól).
A halál a távozó Lélek számára egy új kezdet: szabadon döntött arról, hogy a földi pályafutását ebben a testben befejezi, és talán a fátyol túloldaláról fog titeket segíteni szellemi vezetőként vagy őrangyalotokként. De az is lehet, hogy már tervezgeti új születését, amellyel egy még magasabb tudatosságot lesz képes lehozni a bolygóra.

A tudatosság változásának nagyszabású korszakában éltek és mindannyian beleegyeztetek, hogy éppen most legyetek itt, éppen ezek között a körülmények között. Ti választottátok azt a forgatókönyvet, amelyben fokozatosan emelitek a rezgésetek szintjét, egyre inkább kitárjátok a szíveteket és egyre inkább létrehozzátok, megvalósítjátok az emberiség számára lehetséges szédítő potenciálokat. Ehhez lépésről lépésre emelnetek kell a tudatosságotokat, finomítanotok a valóságról alkotott elképzeléseiteket, és bizony, a lépések irama egyre gyorsabbá válik, ahhoz mérten, amire képesek vagytok.


Minél inkább képesek vagytok megvalósítani a szeretet, a megbocsátás és az egység eszményeit, annál kevesebb látszólag értelmetlen halálra lesz szükségetek ahhoz, hogy mindannyian felébredjetek.
Ti, akik itt maradtok a Földön, lehetőséget kaptatok arra, hogy tovább játsszátok a játékot, tovább emeljétek a tudatosságotokat és a földi élet egyre több területén megvalósítsátok a valóságról szőtt ragyogó elképzeléseiteket, azokat az eszményeket, amelyekről évezredek óta ábrándoztok. A ti felelősségetek, hogy elhozzátok a mennyországot a Földre – minden egyes távozó Lélek erre figyelmeztet benneteket.

Éljetek ezzel a lehetőséggel, hiszen az energiák és a körülmények soha többé nem lesznek ilyenek, mint amilyen különlegesek most itt a Föld bolygón. Ne szalasszátok el a lehetőséget arra, hogy együtt, közösen összefogva egy jobb világot teremtsetek – ezért jöttetek, ez a vállalt feladatotok!

www.mesteringa.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3849 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x