A tarot szerint megkönnyebbülést hoz a hét!
Címlap / Ezotéria / A tarot szerint megkönnyebbülést hoz a hét!

A tarot szerint megkönnyebbülést hoz a hét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A nyár közepén, amikor a napkitörések, az érzelmi viharok és az időjárási viszontagságok egymást erősítik, igazán jól jön egy kis megkönnyebbülés! A tarot ezt ígéri nekünk a hétre!  

"Minden veszteség
fájdalomba csomagolt
megkönnyebbülés."
Fodor Ákos

Az elmúlt időszakban talán már-már hozzászoktunk a fájdalmakhoz. Ahhoz, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy azt szeretnénk. Ez a hét – bár számos dologban újra kell kezdenünk az egészet, ami a legelején sokszor nem kellemes – mégis összességében jó végeredményt hoz.A hét első napjaiban
még érezzük, hogy a külső erők, a politika, a főnökeink, a kollégák, a világ hatalmai nagyon erősen hatnak ránk. Nehezen tudjuk megőrizni jókedvünket, lehangoltabbak leszünk emiatt. Szerelmi életünkben, ha eddig irányítók voltunk a kapcsolatban, akkor túlzásba visszük, ha pedig inkább alárendeltek, végrehajtók, akkor párunk erejétől szenvedünk, megtapasztaljuk a végleteket.

A hét közepén  fel tudunk jönni a mélyről, szemléletet tudunk váltani, megértjük, hogy a valóságunk okozói és felelősei nem mások, hanem mi magunk vagyunk. Megérthetjük, hogy a megkönnyebbülés érdekében nekünk kell tenni valamit. Valamit, ami nem az, amit eddig csináltunk. A pénzügyek tekintetében is lehet ez az időszak egy változás kezdete. Aki váltani akar a munkahelyén, annak ez az időszak különösen alkalmas erre.


A munkahét végén  visszatérhet a hétfői nyomás, de közben érezzük, hogy van valami megoldás a levegőben
, tehát már nem érezzük olyan erősnek a feszültséget, mint addig. Talán egész nyáron nem vártuk még ennyire, hogy véget érjen a hét, aki teheti ezen a pénteken nem is dolgozik. (Figyeljünk arra, hogy ne csalással szabadítsuk fel magunkat a munka terhe alól!)

A hétvégén  bőven jut idő a párkapcsolatunkra
- menjünk társaságba, vagy szórakozzunk együtt a családdal. Felhőtlen, vidám időszak lehet ez. Szinglik számára új kapcsolatokat jelölhet, ha erre vágynak. (Ismerkedni már péntek este is sikeresen lehet, de az nem a tartós, hanem a rövid távú ismeretség kategóriájába esik – gondoljuk át, mi a célunk!) A hétvége kedvez a fesztiválozásnak, át tudjuk adni magunkat a zene, a mozgás adta élményeknek is.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3808 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x