Augusztusi bolygóállások: kezdődik az előrelépés
Címlap / Ezotéria / Augusztusi bolygóállások: kezdődik az előrelépés

Augusztusi bolygóállások: kezdődik az előrelépés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-29

Nehéz fényszögekre számíthatunk augusztus első felében, amelyek a helyzetek és kapcsolatok tisztázására ösztönöznek. Ha elvégezzük a belső munkát, a hónap végére végre tisztábban láthatunk és elindulhatunk előre. Legyünk türelmesek és készüljünk a váratlan helyzetekre is! 

Az egész hónapunkat meghatározza az Uránusz – Plútó kvadrát, ami váratlan helyzeteket, feszültségeket hoz, és megnöveli a balesetek valószínűségét is – legyünk fokozottan óvatosak, főleg a nehezebb helyzetekben.

Kapcsolatainkban ez a bolygópárosítás nem engedi, hogy továbbra is szőnyeg alá söpörjük a problémákat. Nem halogathatjuk a tisztázó beszélgetéseket. Ha önszántunkból nem rendezzük a helyzetet, akkor váratlanul történik valami, ami kikényszeríti, hogy rendet tegyünk magunk körül.

A hónap elejét a Szaturnusz – Vénusz trigon uralja, ami segít, hogy mértékkel élvezzük az élet élvezeteit. Megtalálhatjuk az örömünket a hétköznapi eseményekben, a munkánkban, kötelességeinkben. Az egyszerűség jegyében telnek a hónap első napjai, rájövünk, hogy a kevesebb néha többet jelent.

Hónap közepén a Nap már szextilben áll a Mars – Szaturnusz együttállással. Bár kedvező a fényszög, ellentétes energiákból épül fel, így a megélése is nehéz. Energikusnak érezzük magunkat, de mégsem sikerül maradéktalanul helytállnunk a munkánkban, sportban és otthon sem. Akadályokkal találhatjuk szembe magunkat, melyek keresztülhúzzák a terveinket. Dolgoznánk, de folyton hátráltatnak minket, nehezen érjük el a céljainkat. Közben belül nagyon türelmetlenek vagyunk, szinte azonnal akarnánk a sikert.A hónap utolsó harmadában a Mars trigonban áll a Neptunusz bolygóval.
Végre nemcsak siránkozunk, hanem eltökéljük magunkat és eldöntjük, hogy küzdeni fogunk az álmainkért. A kivitelezés módját még nem látjuk, de már érezzük, hogy melyik megoldás lenne a legkedvezőbb. A bizonytalanság még mindig benne van a levegőben, mintha nem hinnénk el, hogy sikerülhetnek a terveink.

Hónap végén a Merkúr már szextilben áll a Szaturnusszal. Itt az idő, hogy ne csak álmodozzunk, hanem kidolgozzuk a céljainkhoz vezető lépéseket. Ekkor már képesek leszünk objektíven felmérni a helyzetünket és lehetőségeinket.


Szerencsés napok:
2, 3, 10, 12, 20
Szerelmes napok: 11, 13, 15, 22, 23


Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8978 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x