A Herbal Tarot változékony időjárást és szerelmet jósol...
Címlap / Ezotéria / A Herbal Tarot változékony időjárást és szerelmet jósol a hétre

A Herbal Tarot változékony időjárást és szerelmet jósol a hétre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A különlegesen szép, növény-motívumokkal díszített Herbal Tarot lapjain néztük meg ezen a héten, hogyan is alakul ez a hét. A kártya ugyanis az időjárás változásait, mozgásait is jelölheti. Változékony idő és változékonyon érzelmek jellemzik a hetünket! Nézzük! 

A kártyákat stílusosan gyógynövények erejével töltöttük fel, s a természetben készült a kirakás, hogy a Föld erői, a növények energiái áthathassák ezeket a gyönyörű kártyalapokat.


A kirakási módnak a „világfát” választottuk, ám mivel egy hétre kértünk előrejelzést, így ágai nem hét, hanem csak 5 lapból állnak.

A hét elejét a világfa lombja mutatja, a törzse és a gyökere pedig a hétvégét jelképezi.A változékony szerelem hete

A hét elején a múlt hét erői térnek még vissza, a megkönnyebbülés, az újra kezdés energiái, a más nézőpontból újra megvizsgált életeseményeké. Aztán lassan, szépen átlépnek a dolgok a magánélet, a párkapcsolat területére és ott is maradnak egész héten. Egy jelentős változás jön kedden, mely az időjárásban is kiugró pont lehet (Extrém felmelegedés, vagy nagyon nagy vihar, stb..) mely felkavarja az érzelmeket. Szerdától új erőre kaphatunk, párkapcsolatunkban érdemes tisztázni az erőviszonyokat, rendbe tenni azokat a területeket, amelyek miatt mindig vita van. Ha eddig ez nem ment békésem, ma bizony kemény veszekedéssé fajulhat – mely szakításig, szélsőségekig vihet bennünket. A krízis persze lesimul csütörtökre, ám ha módunk van rá, akkor próbáljunk inkább békés megoldást keresni.


A hétvége a női energiákat segíti. Ha tehetjük most barátnőinkkel, anyukánkkal, vagy lány testvéreinkkel, lányainkkal közös programokon élvezzük saját nőiségünk előnyös oldalát. Foglalkozzunk lélekkel, spiritualitással ezen a hétvégén, és kerüljük a hangos helyeket, ahol csak újabb lelki megterhelések érnek bennünket. A férfiak ezen a hétvégén sokkal érzékenyebbek mint máskor. Most engedjék a nőket együtt lenni. A női érzékenységet kihasználó férfiak ezen a hétvégén könnyebben kapnak egy éjszakás kalandot, de ezt lelkileg megbánhatják később.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4176 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x