Augusztusi asztrológia - csábítás és szerelem
Címlap / Ezotéria / Augusztusi asztrológia - csábítás és szerelem

Augusztusi asztrológia - csábítás és szerelem

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Augusztus elején a komoly kapcsolatok kapnak teret, lehetőség nyílik a régi szerelem újjávarázsolására. Előnyös, ha most indulunk nyaralni, - közelebb kerülhetünk egymáshoz, újra lángra kap a szenvedély. 

Induló kapcsolatunkban teret kaphat az elkötelezettség, komolyra fordul a szerelem.
A hónap eleje nem alkalmas ismerkedésre, az első randikkal inkább várjuk meg a hó közepét!

Augusztus középső harmadától a romantika kap teret, - hangolódjuk rá az érzelmekre. Szervezzünk minél több közös programot, kedvesünkkel, most van itt az új élményeknek. Romantikus házassági ajánlatra, vagy első randira kiváló az alkalom, vagy csak meglephetjük egymást egy kedves szerelmi záloggal, ajándékkal.


Hónap közepétől a szex lesz a legfontosabb. A függetleneknek számos alkalmuk lesz, hogy egyéjszakás kalandok formájában gyűjtsék be az élményeket, ha erre vágynak. A párban élők újra megtalálhatják az örömet az érzékiségben, a régi kedves is újra vonzónak tűnik. Rengeteg flörtben lehet részünk, - ha kapcsolatban élünk, akkor is nagy a kísértés esélye.

Hó végén nem tudunk ráhangolódni a szerelemre. Általánosságban is fáradtabbnak, levertebbnek érezhetjük magunkat, sok a kötelezettség. Így nem is csoda, ha figyelmünket nem a kalandok, vagy a flörtök kötik le. A szexhez sem érzünk kedvet, inkább csak aludnánk, vagy olvasgatnánk esténként.


Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6215 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x