Hétköznapi mágia - földi törvények az álmaidért
Címlap / Ezotéria / Hétköznapi mágia - földi törvények az álmaidért

Hétköznapi mágia - földi törvények az álmaidért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Sokan vágyunk afféle varázslatos erőre, ami segítene az egyszerű hétköznapok törekvéseit megvalósítani, hogy közelebb jussunk álmainkhoz! Ez az erő pedig bennünk van, "csak" ki kell tudnunk aknázni a lehetőségeit...  

Bizonyára érezted már azt, hogy hiába vannak jó ötleteid, mégsem sikerül azokat megvalósítani! Telnek a napok, tervezgetsz, álmodozol, de valahogy nem akar összejönni, pedig hányan rámondták már, hogy “milyen ügyes és mennyire ötletes”. Vagy épp az ellenkezője: sokan azt mondták rá, hogy “áhhh, ezt úgysem fogod tudni megvalósítani, mert nincs meg hozzá a kellő kitartásod, kapcsolatod, pénzed stb.”

Ahhoz, hogy sikeresen meg tudj valósítani bármit az életben - legyen szó egy kapcsolatról, egy munkáról, vagy egy általad teremtett, készített dologról - tudni kell, hogy mi a fontossági sorrend, és azt is, hogy mi a teremtés menete.

Fontos része a megvalósításnak, a teremtésnek az álmodozás, a tervezés. De vajon célszerű ezzel kezdeni? Tisztában vagy vele, hogy hol akadtál el valójában?

Sokan nem gondolkodnak el, hogy vajon mi lehet az oka, hogy nem tudják végigvinni a terveiket, sőt van, amikor már az elején elakadnak. Már az elején...



Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Vajon ennyire a szerencse és a véletlenek határozzák meg az életedet? Nem hinném. Bár sokan próbálnak arrafelé vezetni és arra fogni mindent, hogy ez csupán szerencse kérdése és “épp te vagy az a szerencsétlen, akinek nem sikerül soha”.

A sikerhez vezető út első lépése
, hogy az összes külső véleményt, ami eddig lehúzott, félreteszed! Ha ezt félreteszed, akkor őszintén végig kell vizsgálni, hogy mit tettél eddig ahhoz, hogy megvalósítsd álmaidat. Érdemes kiválasztani közülük egyet, ami jelenleg a legfontosabb és azt átnézni. Mit tettél érte? Mennyi időt fektettél bele? Mennyi energiát és pénzt? Kapcsolati tőkét? Hogy kezdtél neki? Szerinted hol akadtál el? Ezt akár egy papírra is vetheted és akkor látni fogod feketén fehéren, hogy mi az, ami akadályokat okoz.

A hétköznapi élet sikerességét leginkább az határozza meg, hogy mennyire ismered a földi törvényeket. Na, nem arra a törvényre gondolok, amit az állam hoz és a törvénykönyvekben olvashatod, vagy a közlönyben. Arra a törvényre gondolok, ami minden földi emberre igaz és működik. Mondhatjuk univerzális törvényeknek is, hisz ezek a törvények akkor is hatnak, ha nem akarod. Nem lehet áthágni, nem lehet kikerülni. Maximum harmóniában lehet vele élni.

Ha ezt tudod működtetni, akkor a Földön kialakíthatod a kis királyságodat - érzelmileg, fizikailag, szellemileg egyaránt.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7436 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x