Mer-Ka-Ba - Fénytest tanfolyam
Címlap / Ezotéria / Mer-Ka-Ba - Fénytest tanfolyam

Mer-Ka-Ba - Fénytest tanfolyam

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Mer-Ka-Ba fénytest a legtisztább és legmagasabb szintű Szeretetállapot élő energiaformája, amely lehetővé teszi a tudatos teremtést és a saját ösvényünk megtalálását. Ehhez első lépésként a Felsőbb Énnel való kapcsolatunkat építjük ki, tisztítjuk meg, erősítjük meg és stabilizáljuk, majd a kapcsolódás menetét és a belső jelző rendszerünk pontos működését sajátítjuk el.  

08.11-12. szombat-vasárnap  Mer - Ka - Ba - Fénytest tanfolyam
Egész napos elmélet + gyakorlat + tisztító és aktiváló meditációk


Első lépésként a Felsőbb Énnel való kapcsolatunkat építjük ki, tisztítjuk meg, erősítjük meg és stabilizáljuk, majd a kapcsolódás menetét és a belső jelző rendszerünk pontos működését sajátítjuk el.
A Mer-Ka-Ba nem más ugyanis, mint a legtisztább és legmagasabb szintű Szeretetállapot éteri élő energiaformája, mely csakis és egyetlen üzemanyaggal (tiszta és önzetlen szeretettel) képes működni és a saját funkcióját ellátni.


Minden földi és nem földi életeink emlékeit, test kódjait és sejtszintű lenyomatait fényesítjük át, mossuk át és tisztítjuk meg, amikor Mer-Ka-Ba-val rendelkeztünk, és amikor bárminemű sérülés vagy károsodás érte a Csillagtetraédereinket... A testünkhöz kapcsolódó Mer-Ka-Ba pontok kollektív gyógyítása: szívcsakra, Blue-print, Ka-csatorna, DNS-párok, tobozmirigy és a 17 légzéssorozat megtanulása...

A Mer-Ka-Ba kiterjed minden lehetséges dimenzióba, és mindenhol az adott dimenzió törvényei szerint mutatkozik meg. A tetraéder-pár alkotja a csillagtetraédert, ami a szív és tudat egyesített és koncentrált fénymezőjéből születik, és ez a fénytest. A következő meditáció és aktiválás szent és egyedülálló, hiszen alapvetően megváltoztatja az ember életét.
Érezni fogjuk tudatosan, hogy ébredünk, változunk, fejlődünk, és spirituális érzékeléseink és tapasztalásaink felgyorsulnak.


Minden, ami akadályozta érzelmi, spirituális életünk fejlődését, az eltűnik, és minden, amire szükségünk van, megjelenik, megmutatkozik. Ez egy spirituális törvény, amint azt mindenki látni fogja, aki úgy dönt, hogy elindul ezen a fényösvényen, belső úton.
Ha valaki ezidáig a Földön tartózkodott, a földi inkarnációk sorozatát és láncolatát élte - Samsara - és nem mostanában érkezett valamely más galaxisról, akkor a Mer-Ka-Bája kb. 13 - 16000 éve szunnyad, Atlantisz elsüllyedése óta.. (A teljes történetének az ismertetése a tanfolyamon...) Tehát, teste nagyon régen élte már át ezt a tapasztalatot. Ez a légzési gyakorlat visszaállítja az élő Mer-Ka-Ba-t testünk köré, mely gyakorlata ahhoz hasonlít, mint amikor egy forgó kereket időről-időre meglendítünk ahhoz, hogy folyamatosan forogjon, és energiát termeljen. A Mer-Ka-Ba esetében azonban a forgás végül önálló életre kel, és bizonyos gyakorlási idő után, a forgás örökké folytatódik majd...

A kétnapos tanfolyamra bejelentkezés szükséges.


Bővebb információ:
Larimar - KristályKapu - FényKözpont
www.larimarkristalykapu.hu

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5506 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x