Heti tarot-előrejelzés: tettvágy a köbön
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: tettvágy a köbön

Heti tarot-előrejelzés: tettvágy a köbön

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Ezt a hetet a tüzes energiák hatják át, amelyeket kihasználva jelentős lépéseket tehetünk a céljainkért. A hét vége azonban legyen a családé, a szórakozásé és a kikapcsolódásé! 

Ezt a hetet a tüzes energiák hatják át, amelyek a nyári meleggel együtt felfokozzák az életerőnket és az életkedvünket. Jó, ha kihasználjuk ezt a termékeny időszakot: most megszabadulhatunk a régóta hurcolt terhektől, amelyek a tudatosságunk fényében elégnek, és jelentős lépéseket tehetünk céljaink irányába is.  Bár a sok teendő, izgatottság és tettvágy lefoglal bennünket a munka frontján, szakítsunk elegendő időt a barátokra, a családra és a szeretteinkre is, főleg a hétvégét igyekezzünk velük tölteni.

Augusztus 13. Hétfő - Korongok Hercege

Bár a hétfői munkakezdés mindig nehezebb az átlagnál, ma jó fizikai erőben leszünk és bírni fogjuk a teendőket, sőt, a szükséges kitartásunk és türelmünk is meglesz, hogy befejezzük, amit elkezdtünk. Foglalkozzunk a földi, materiális teendőkkel, ezeknek kedvez a mai nap energiája. Aki még bírja szuflával a nap végére, nyugodtan iktasson be egy kiadós edzést is, vagy egy érzéki légyottot.

Augusztus 14. Kedd – Botok Ötös – Küzdelem
A tegnapi nagy energiahullám mára apadóban van, de ez ne törje le a kedvünket, haladjunk lépésről lépésre a teendőinkkel! Érdemes lehet ma a céljaink elérésében akadályozó tényezőkkel is foglalkozni, tiszta helyzetet teremteni. A mai napon igazán megmutathatjuk, hol állunk kitartás szempontjából.

Augusztus 15. Szerda – Botok Hatos – Győzelem
Ha az előző nap kellően kitartóak és türelmesek voltunk, ma bizonyára nem marad el a megérdemelt beteljesülés. Az eddig lassító nehézségeken túl tudunk jutni, és ez nemcsak a munkára vagy az üzleti életre igaz, hanem az eddig talán háttérbe szorított magánéletünkre, párkapcsolatunkra is. A hét közepén engedjünk meg magunknak egy kis lazítást, az elért sikerek megünneplését – akár társaságban, akár egyedül, akár a partnerünkkel töltünk el egy kellemes estét, egy a lényeg: élvezzük az életet, a pillanatot, a beteljesülést!

Augusztus 16. Csütörtök – Kardok Hercege
Ma inkább az elképzelések és gondolatok síkján mozgunk, kevesebb alkalom nyílik a konkrét cselekvésre – ne is erőltessük! Ehelyett ma készítsünk a jövőre nézve terveket, és inkább általánosságban, nagy vonalakban gondolkodjunk – az összeszedettség ma nem az erényünk.  Este mindenképp szánjunk időt a lazításra, menjünk masszázsra, vegyünk egy kellemes fürdőt vagy igyunk egy finom gyógyteát – minden jót tesz, ami az egészségünknek kedvez!

Augusztus 17. Péntek – Botok Kilences – Erő
A mai nap különösen kedvez a spirituális belső munkának – a belső újjászületést, az önismereti utazást az újhold energiája is támogatja. Ma érdemes hosszabban meditálni, ellátogatni egy önismereti foglalkozásra, vagy ilyen témájú könyveket, cikkeket olvasni. Jó alkalom ez arra is, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelő önismereti módszert, bátran keresgéljünk és próbáljunk ki új utakat!

Augusztus 18. Szombat – Botok Nyolcas – Gyorsaság
A mai nap az újítások napja – ragyogó ötleteink támadhatnak, amelyekkel jobbá varázsolhatjuk életünket. Figyeljünk arra, mit súg a belső hang, de ne akarjunk mindent egyszerre elvégezni, ne kapkodjunk, mert annak nem lesz jó vége. A mai energiák különösen támogatják az őszinte kommunikációt, ezért alkalmas a viták elsimítására, a különféle álláspontok összhangba hozására, továbbá a kellemes, hangulatos baráti és családi összejövetelekre. Élvezzük ki, hogy együtt lehetünk és méltányoljuk egymás társaságát, amely talán a hétköznapokban nem adatik meg ilyen gyakran!

Augusztus 19. Vasárnap – Botok Hercegnője
Erőteljes energiájú nap a mai és csak rajtunk múlik, mit kezdünk vele. Felhasználhatjuk a mai erőket arra, hogy régi félelmeket eresszünk végleg szélnek, és arra is, hogy valami egészen újba kezdjünk bele. Az életkedvünk a csúcson van, élvezzük ki ezt a napot is, és töltsük a szeretteinkkel vagy olyan tevékenységekkel, amelyek igazán örömet okoznak!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3615 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x