Heti tarot-előrejelzés: új kenyér és új lehetőségek
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: új kenyér és új lehetőségek

Heti tarot-előrejelzés: új kenyér és új lehetőségek

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Augusztus 20-ára való tekintettel a tarot kártyát is próbáltuk valamennyire magyar színekbe öltöztetni, ezért egy magyar tervezésű kártyapaklival (Kazanlár) néztük meg, mit hoz a jövő számunkra a következő héten. Egy biztos: unatkozni nem fogunk, hiszen az aratás időszakába érve, az új kenyérrel együtt új lehetőségek is érkeznek, csak ki kell használni azokat! 

Augusztus 20. – hétfő (Krisna ünnepe, Gyümölcsök, A bihari remete)
A hét első napja az új kenyér és az államalapítás ünnepe. Ezen a munkaszüneti napon a legfontosabb az, hogy a szabadidőnk jó részét a családunkkal, szeretteinkkel, barátainkkal együtt töltsük. A munkát mellőzni kell, mert könnyen lehet, hogy elszalad velünk a ló, s csak azt vesszük észre, hogy a pihenésre szánt idő igazán megcsappan. Az aratás ideje is beköszönt ezzel a dátummal, így a vállalkozók vagy éppen időszaki üzletággal foglalkozók számára kedvező napok jöhetnek. A hozzáállás sok mindent megváltoztat és átsegít a nehéz helyzeteken!

Augusztus 21. – kedd (Thoth, A szőnyegszövő, A szerencsekerék):
Tegnap volt a pihenőnap, aki nem élt a lehetőséggel, az már bánhatja, hiszen a hét második napján már igazán a munkáé lesz a főszerep. A pénzzel nagyon jól tudunk majd gazdálkodni, s a szerencsés kezűek ma bátorkodjanak venni egy kaparós sorsjegyet vagy kitölteni egy lottószelvényt. A háttérben meghúzódó dolgokra is rávilágítanak a lapok: hazudozni sem lehet a végtelenségig, mert előbb-utóbb minden összeadódik, s a legeszesebb ember is elveszti a fonalat, hogy kinek mit mondott. Törekedjünk mindig az egyenességre, az őszinteségre.Augusztus 22. – szerda
(Az Ördög, Nut, A boldogság):
Ha a tegnapi napon túl nagynak éreztük a hajtást, és már alig vártuk, hogy a munkaidőnek vége legyen, akkor kössük fel azt a bizonyost! Égni fog a munka a kezünk alatt, s vele párhuzamosan az anyagi bevételek is növekednek. Aki rest, s nem szeretne több munkát, több pénzt, az már jobb, ha a nap elején jelzi ezt munkáltatójának vagy megbízójának, hogy ne akkor szembesüljön a passzív ellenállással, amikor már a plusz feladatokat, munkákat osztaná. A párkapcsolatokra is több hangsúlyt kellene fektetni, mert az érzelmek eléggé háttérbe vannak szorítva.

Augusztus 23. – csütörtök (A Császárnő, A múmia, Izisz Mút és Nút):
A női energiák kiteljesednek s igazán felerősödnek a szexuális energiák. A párkapcsolatban élők készíthetik az ágyat egy igazán szenvedélyes estéhez, míg a szingliknek érdemes szétnézni egy közeli bárban, ahol akár meglelhetik életük szerelmét is. A lapok viszont mutatják, hogy mindenből megárt a sok! Sose essünk túlzásba, még az érzelmek esetében sem. Kell, hogy mindenkinek legyen egy kis magánélete, tartsuk be az egészséges határt. Nem igazán jó az, amikor mindent tudunk párunkról, minden mozzanatáról értesülünk. Hagyjunk egymásnak életteret!

Augusztus 24. – péntek (Krisna, A szúfi útja, Ali Baba):
A pénzügyi lehetőségek ma is adottak lesznek, új üzletekről, ajánlatokról értesülhetünk, amelyekbe ha belevágunk, igazán nagy pénz ütheti a markunkat. Tudni kell, hogy sosem fog az ölünkbe hullani pár millió csak úgy, így ezeknél az ajánlatoknál is elkerülhetetlen a munka, az idő- és energiaráfordítás. Szánjon időt arra is, hogy erőt merítsen a boldogságból, ezért töltsön időt szeretteivel, párjával, családjával – a lényeg, hogy örömét lelje a társaságban és felszabadultan beszélgethessen, kommunikálhasson, hiszen a torokcsakrájára is ráfér az erősítés.Augusztus 25. – szombat
(Diadalszekér, Vitéz János, Siva):
A kikapcsolódásé legyen a hétvége első napja! Itt a megfelelő arra, hogy a fáradt gőzt kiengedjük, hogy a héten kialakult görcsöket, akadályokat leküzdjük. A munkahelyén biztos történt egy olyan esemény, ami miatt még most is kellemetlenül érzi magát, de aggodalomra semmi ok! Első és nagyon fontos, hogy pihenjen, relaxáljon, meditáljon, engedje el a gondokat és szabaduljon meg a lelki és fizikális fájdalmaitól. Ezen túl fontos, hogy a héten a szüleit is meglátogassa, beszéljen velük, és töltsön velük egy igazán kellemes délutánt.

Augusztus 26. – vasárnap (Mágus, A Főpapnő, Hunor és Magor):
Ha bármilyen titkunk van, amelyről úgy véljük, hogy másoknak is tudni kellene róla, akkor még időben osszuk meg, s ne húzzuk-halasszuk át a következő hétre. Jobb minél hamarabb letisztázni mindent, letudni feladatainkat, amelyeket nekünk szán a sors. Ezen kívül jó, ha elkalandozunk a művészetek világában. Ha szeretünk festeni, rajzolni, zenét hallgatni, énekelni vagy egyéb más művészeti tevékenységet végezni, akkor hódoljunk ma nekik! Örömünket leljük majd bennük, s igazán ki is kapcsolódhatunk, míg időt szánunk rá.


Papp Máté
AstroWorld

Ismerje meg a jövőjét! Tarot jóslás Mátétól >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4983 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x