Szerdai angyali üzenet: vonulj vissza!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: vonulj vissza!

Szerdai angyali üzenet: vonulj vissza!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Erőteljes energiák áramlanak be az elmúlt napokban, nem csoda, hogy sokan elveszettnek érzitek magatokat. Vonuljatok vissza szent belső középpontotokba és találjátok meg újra az egyensúlyotokat! 

Az elmúlt időszakban sokan érzékeltétek a valóság felgyorsulását és néhányan talán egyenesen irreálisnak éltek meg bizonyos helyzeteket, szituációkat. Van, aki ugyanott találja magát, ahol néhány hónappal vagy évvel ezelőtt tartott, mintha az utóbbi évek tovatűntek volna. A spirituális fejlődésetek üteme felgyorsult és ha szeretnétek lépést tartani az Univerzum lélegzetével, mi több, a saját életetekkel, akkor időről időre meg kell állnotok.

Mint ahogy a tornádó szemében is csend, béke és nyugalom van, úgy Ti is megtalálhatjátok felgyorsult életetek néhanap kaotikusnak tűnő viszonyai közepette a saját örök nyugalmatokat, ami mindig a tiétek volt és soha nem veszíthetitek el. Még akkor sem, amikor a legsötétebb részeitekkel néztek szembe, amikor az árnyékoldalatokkal, a félelmeitekkel dolgoztok és a teljes sötétségben, önmagatok fényét nem érzékelve abba a tévhitbe estek, hogy nincs kiút.

A jelenlegi energiák felkészítenek Benneteket az egyre jobban kiterjedő változásra, átalakulásra. Mindazon részeitek, amelyek nincsenek a magasabb célotokkal összhangban, próbára lesznek téve – mint ahogy sokan érzékelitek is már ezt a régóta tartó folyamatot. Ami nem szolgálja már az előrehaladásotokat, attól meg kell válnotok, ezt sokszor hallottátok már az angyali birodalmak képviselőitől.

Lassacskán azonban egyre többen értek szellemi szinten is nagykorúvá, ami annyit tesz, hogy az életetekért 100 %-ban vállalnotok kell a felelősséget – minden egyes emberért, helyzetért, gondolatért és jelenségért, ami az életetekben megjelenik. Minden a Ti teremtésetek, kivétel nélkül. Nincs másra, egymásra mutogatás, áldozat-szerepben való tetszelgés többé – törekedjetek rá, kedveseim, hogy ezeket a mintákat az életetek összes területén meg tudjátok gyógyítani, át tudjátok fényesíteni.


Isteni teremtő erő birtokában vagytok, de eljött az az idő, amikor tudnotok kell, hogyan éljetek ezzel az erővel. A szellemi lények segítenek Nektek, de talán kevésbé érzitek a jelenlétüket most, mint korábban. Sokan kétségbe is vagytok esve, mert azt hiszitek, hogy elhagytak Benneteket a vezetőitek, segítőitek. Ennek az az oka, hogy szellemi nagykorúságotok időszakába lépve Nektek magatoknak kell döntéseket hoznotok, a korábbi spirituális segítők már nem fogják a kezeteket és nem egyengetik az utatokat, mint a gyermekeknek. Ne gondoljátok azt, hogy bármely segítőtök vagy mesteretek elhagyott volna, hiszen nem ez a helyzet. Csupán nagyobb felelősség birtokába kerültetek, a feladataitok és kihívásaitok is nagyobbak – de csupán azért, hogy még jobban képesek legyetek megerősíteni a belső erőtöket.

Gondoljátok végig, hogy van-e olyan helyzet vagy terület, ahol még mindig útmutatásra váró gyermekként viselkedtek és kezdjétek el meghaladni ezt a régi mintát. Kezdjétek el felfedezni a saját valódi erőtök nagyságát és mélységét – bátran, hittel és elkötelezettséggel. Segítőitek továbbra is támogatnak az úton és érezhetitek szeretetüket – azonban nem mondják meg, mi a jó megoldás, mik a teendőitek, mert erre nektek magatoknak kell rájönnötök és megcselekednetek a helyes lépést.

Ez a hozzáállás avat titeket életetek valódi teremtőjévé. Vonuljatok vissza, alakítsátok ki a saját szentélyeteket, ahová elvonulhattok időnként elmélkedni, töltődni. Ne várjatok külső erőkre, amelyek megoldják a problémáitokat – képesek vagytok azokat egyedül megoldani. Ez a ti erőtök próbája, azért vagytok itt, mert ti óhajtottátok próbára tenni képességeiteket és megszerzett bölcsességeteket.

Megerősítés: Meghallom az isteni útmutatást, mely bensőmből szól és aszerint cselekszem, hiszen életem teremtője vagyok.


Raziel Arkangyal, az Isteni Misztériumok hírvivője

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2844 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x