Miért szeretjük a Szüzeket?
Címlap / Ezotéria / Miért szeretjük a Szüzeket?

Miért szeretjük a Szüzeket?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Az állatöv legszerényebb és ugyanakkor mély érzésű, tehetséges tagjai a Szűz jegy szülöttei. 5 tulajdonság, amivel különösen elvarázsolnak. 

Megbízható Szűz gyermekünk a világ legszorgalmasabb gyereke. Mindig kész van a leckéje, önállóan bepakolja a táskáját. Számon tartja a szülői értekezlet időpontját és időben figyelmeztet minket. Soha semmilyen panasz nincs a teljesítményére, sőt még külön feladatokat is vállal az iskolában. Mindezeken túl a házimunkában is segít, vagy legalábbis a saját szobáját példás rendben tartja. Tiszteli és betartja az otthoni és az iskolai szabályokat.

Takarékos Szűz házastársunk gazdaságosan bánik a pénzzel. Meggondoltan vásárol, így még hó végén is maradhat pénz a családi kasszában. Tudja, hogy mikor kell leolvasni az órákat és soha nincs elmaradás a csekkbefizetésben. Ha nagyobb értékű holmit vásárolnánk, akkor alaposan utánanéz, hogy hol érdemes megvenni és jelentős árengedménnyel vásárolja meg az adott terméket. Valójában ő viszi a vállán a család gazdasági működtetését.

Kötelességtudó Szűz kollégánk aranyat ér a mindennapok harcaiban. Mindig számon tartja a határidőket és a munkák időben elkészülnek. Elintézi a telefonokat, megírja az E-maileket, pontosan tájékoztatja a főnököt a feladatok ütemezéséről. Örömmel készít táblázatokat és prezentációkat, melyek minden fontos információt magukban foglalnak. A munkamegbeszélésen visszafogottan, de lényegre törően mondja el a véleményét.Praktikus szemléletű Szűz anyukánk
kézben tartja a család napirendjének menedzselését. Elviszi a gyerekeket edzésre, és várakozás közben még arra is van energiája, hogy átnézze az aznapi leckéket. Esténként tanul a gyerekkel, egyszerűen és kézzelfoghatóan magyarázza el a homályos részeket a tananyagban. A gyerek számíthat rá a megoldandó problémákban: mindig van egy használható tanácsa.

Szolgálatkész Szűz barátunk bármikor leül velünk beszélgetni, ha nehezen döntünk. Pontosan megvilágítja, hogy a különböző döntési lehetőségek milyen következményekkel járnak. Általában racionálisan látja az életet, tudja, hogy mikor követünk el hibákat. Őszintén emlékeztet ballépéseinkre, de azt is elmondja, hogy miként lehetne ezeket kijavítani. Biztosak lehetünk benne, hogy visszaterel a helyes útra!


Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5299 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x