Szeptemberben születtél? Ezt jósolják a csillagok
Címlap / Ezotéria / Szeptemberben születtél? Ezt jósolják a csillagok

Szeptemberben születtél? Ezt jósolják a csillagok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Ha szeptemberben születtél, a csillagjegyed Szűz vagy Mérleg. Nézd meg, mi vár rád ebben a hónapban a csillagok állása szerint! 

A szeptember 1-től 10-ig születetteknek több nyugalomra és pihenésre lenne szükségük. Talán munkájuk nem engedte meg, hogy hosszabb szabadságra menjenek nyáron. Itt az ideje bepótolni: szükségük van a lazításra.

A szerelemben érzelmesek, tele vannak érzelemmel, de nem tudják, hogy miként élhetnék meg jobban a kapcsolatot a hétköznapokban. El kell gondolkodniuk a hogyan tovább kérdésén.

A pénzügyekben egyre több energiát kíván meg terveik megvalósítása. Nagyobb összeget kell befektetniük az üzletbe, vagy új munkaeszközöket kell venniük. Később a befektetések megtérülnek.


A szeptember 11-től 20-ig születettek morcos hangulatban vannak, semmivel nem elégedettek. Munkatársaikat felkészületlennek látják és ki is mondják a véleményüket. Otthon sem jobb a helyzet: folyton hibákat keresnek párjukban.

A szerelem most másodlagossá válik. Sem kedvük, sem energiájuk a szerelmes légyottokhoz, közös programokhoz. Szélsőségesen elhanyagolhatják a párjukat, aki joggal sértődik meg!

A pénzügyekben új lehetőségekre számíthatnak, de még nem tudják, hogy az új üzlet anyagilag is hasznos lesz-e. Nem árt, ha minél több információt szereznek, fontos a megfelelő előkészítés!


A szeptember 21-től 30-ig születettek fáradékonyabbak, valahogy minden nehezebben megy, mint máskor. Felül kell vizsgálniuk táplálkozási szokásaikat, életmódjukat. Néhány kisebb változtatás is csodát tehet!

A szerelemben az érzékiség lenne a legfontosabb számukra, de párjuk nem hangolódik rá az érzelmekre. Így marad a sértődöttség és végül munkába temetkeznek.

A pénzügyekben komoly terveik vannak, rengeteget dolgoznak egzisztenciájuk megteremtését. Biztos, hogy a mostani döntések hosszabb távon is befolyásolják az életüket!


Kunsay Melinda

Képek: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3365 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x