Heti tarot-előrejelzés: fogynak a gondok!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: fogynak a gondok!

Heti tarot-előrejelzés: fogynak a gondok!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az év 36. hetében a fogyó Hold hatása érvényesül a leginkább, amely a dolgok csökkenését, fogyását szimbolizálja. A túlsúllyal rendelkezőknek kedvező alkalom a diétára. A pénzügyi gondokban szenvedők most keressenek megoldást problémáikra, mert könnyebben találhatnak, mint máskor. Természetesen ezek általánosságok a Hold hatásáról, a tarot kártya pedig részletesen megmutatja, mire számítsunk a héten. 

Szeptember 3. – hétfő (Kardok hetes, Kardok ásza, Botok nyolcas)
Már a hét elején beleesünk abba a hibába, hogy mások terheit, feladatait, munkáit magunkénak tekintjük, s helyettük is megcsináljuk. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, ha az érte járó jutalmat, fizetséget is mi zsebelnénk be, de ez sajnos nem így van. A párkapcsolatunkban most inkább a vita és a nézeteltérések fognak uralkodni, mintsem a szeretet és a béke. Anyagiakban viszont beugorhat egy jó ötlet vagy egy olyan üzleti lehetőségről értesülhetünk, amelybe belevágva, fenekestül felfordíthatjuk életünket: méghozzá pozitív irányba!

Szeptember 4. – kedd (Botok tízes, Kardok tízes, Érmék kilences)
Magánéletünk romokban heverhet, ha a felmerülő gondokat nem beszéljük meg időben, s csak húzzuk, halogatjuk azok megoldását. A legtöbb párkapcsolat ott kezd el megromlani, amikor a problémák olyan méreteket öltenek, hogy attól inkább menekül mindkét fél, ahelyett, hogy nekivágnának és megoldanák azokat. Pénzügyek terén most inkább az aratás időszaka érkezik el, amikor a hosszú, fáradságos munkák gyümölcsét leszedhetjük, s megérdemelt pihenőidőnket is letölthetjük, hiszen a pihenés mindenkinek kell!



Szeptember 5. – szerda (Ítélet, Világ, Kelyhek kettes)

A hét középső napját a gyengédség, az érzékiség, a szerelmi energiák fogják áthatni, tehát rosszra, erőszakra, agresszióra nem nagyon kell számítani. Ez a nap leginkább a szerelmeseknek lesz kedvező, hiszen a kapcsolatokban meglévő szeretet-energiák ma többszörös erővel fognak hatni. Ha mindkét fél akarja, akkor tanácsos elvégezni egy szerelmi kötés mágiát, vagy éppen boszorkányáldást kérni a kapcsolatra, hogy sorsuk ne csak a fizikai, de szellemi világban is megpecsételődjön. Arra viszont mindenki figyeljen oda, hogy a kellő folyadékot ma is elfogyassza!

Szeptember 6. – csütörtök (Kelyhek hármas, Botok kettes, Kardok kettes)

A keringési, illetve szív- és érrendszeri problémával küzdők számíthatnak ma kisebb rosszullétekre, fejfájásokra, vagy konkrét szervi gondokra. Ezen kívül egy döntést kell meghoznunk: karrierünkben két lehetőség közül kell választanunk. Olykor mit meg nem adtunk volna legalább egy lehetőségért, most pedig máris van kettő. A döntés nehezebb is, és nagyobb is a kockázat, hiszen nem tudni, hogy most jól vagy rosszul döntünk. Gondoljuk át többször!

Szeptember 7. – péntek (Szerencsekerék, Uralkodónő, Remete)
Különleges nap elé nézünk, hiszen a gyengédség, a nőiség és az ehhez tartozó energiák fogják belengeni az életünket. Alapjában semmi rosszat ne várjunk a péntektől, hiszen a Szerencsekerék lapja azt mutatja, hogy ma minden számításunk bejön: amit elterveztünk, az úgy is fog sikerülni, nem kerülhet porszem a gépezetbe. A Remete lap viszont figyelmeztet minket arra, hogy a sok pozitív külső hatás ellenére engedjünk időt és energiát a meditációra, a relaxálásra. Lelkünket is ápoljuk, mert ahogy a bölcs mondás tartja: ép lélek ép testet eredményez!



Szeptember 8. – szombat (Kardok királynője, Kelyhek ötös, Érmék tízes)

Ma már sokkal figyelmesebbek leszünk, és azonnal észrevesszük, ha valami nem teljesen úgy történik, ahogy kellene. Eléggé kekec kedvünkben leszünk, ami nem éppen jó, mert egyszer csak azt vehetjük észre, hogy az apró, de csípős megjegyzéseink miatt minden barátunk elpártolt mellőlünk. Aki szerencsefiának érzi magát, az ma se hagyja ki a szerencsejátékot, mert akár egy kaparós sorsjegyen is több tízezer forintot nyerhet, vagy éppen valami különleges nyereményjátékon értékes tárgynyeremény gazdája lehet.

Szeptember 9. – vasárnap (Igazságosság, Kardok apródja, Kelyhek királynője)
Eljött a pihenés és a család ideje. Őszintén be kell vallanunk, hogy az elmúlt hat napban nem volt egyszer sem a fókuszban a család, a gyerekek vagy éppen a közös programok. Ez a nap alkalmas arra, hogy mindezt pótoljuk, s a fiatal családtagok életébe is belopjunk valami örömöt. Szervezzünk egy közös túrát akár a hegyekbe, vagy egy közeli erdőbe, ahol közösen gyűjthetünk faleveleket, terméseket, vagy különböző, a természet adta szép köveket. A lényeg, hogy közösen és a természetben legyen a program, amelybe az egész családot bevonjuk.


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4084 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x