Szeptember: újratervezés
Címlap / Ezotéria / Szeptember: újratervezés

Szeptember: újratervezés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

A Szűz havában járunk, a Sárkány évében. Az utolsó negyedév bőségesen tartogat jót a pozitív változtatásokon szorgalmasan dolgozó embereknek. 

Becsengettek. Újra megtelnek az iskolapadok, a tornatermek, a nyelviskolák, a bukott diákok újra vizsgázhatnak, beiratkozhatunk ide-oda, a nyári szabadságok időszaka is lecsengett. Sokan várták ezt az időszakot, főleg azok akik tevékeny életet élnek és akik rájöttek arra, hogy a földi életet igazán jól megélni csak mozgalmasan, energikusan, kifelé fordulva lehet. Kipihenni csak azt érdemes, ami valóban fárasztó volt, lazítani akkor igazán jó, ha hatalmas erőfeszítéseken vagyunk túl.
A Szűz havában járunk, a Sárkány évében. Az utolsó negyedév bőségesen tartogat jót a pozitív változtatásokon szorgalmasan dolgozó embereknek.

Van egy isteni valónk, amelyben van egy öngyógyító központ. Ez a központ, ha tisztán működik, olyan mint egy radar: veszi a külvilág jeleit és értelmezi azokat. A zavaró jeleket kiszűri és jeleket is mutat a külvilágnak önmagunkból. Amikor elromlanak a dolgok, ezt az öngyógyító központ észleli és vészjeleket ad, majd aktívan működésbe is lép. Szabad akaratunkon múlik, hogy a saját kis apró pici, hibás igazságnak vélt utunkon járunk vagy sodródunk vagy a helyes utat választjuk. Az egyenes út mindig megmutatja magát - bátorság kérdése is, hogy rá merünk-e lépni. Bármihez való ragaszkodásunk betegségeket idézhet elő, mentális betegségeket is, amelyek megbetegítik a belső szerveket is. Az újratervezés lehetőségét minden egyes napunkra iktassuk be!

Van egy kulcs, amivel az öngyógyító központod beindíthatod, ez a kulcs: önmagad szeretete és megbecsülése.
Isteni valód a legjobbat akarja Neked, a Teremtő a gyermekének tekint, és a gyermek a legjobbat kell, hogy kapja, az univerzális törvények szerint is. Ha ez így igaz, akkor miét is akarna bárki rosszat saját magának? Ha felismered a helyzeted, az öngyógyító központod segítségével pontosan meg tudod határozni, pontosan hol helyezkedsz el és milyen feladatokat kell végrehajtanod, elvégezned. Feladataid elvégzése nélkül földi küldetésed meddő és hasztalan, értelmetlen.


Az isteni valódat csak a hited újraélesztése és az isteni igék szellemedbe való befogadása által tudod megélni.
Ha bármivel elégedetlen vagy, az okokat magadban keresd. lehet hogy nem vagy jó helyen, nem éled meg az isteni valódat.
A beteljesedett boldogság előfeltétele a kiteljesedett élet. A kiteljesedett, teljes élet csak félelemmentesen és humorral, jókedvvel, szorgalommal, tiszta tanításokkal és azok cselekvő megélésével tud létrejönni.

Ezt a témakört öleli fel egy kicsit bővebben, gyakorlati útmutatásokkal és energetizáló meditációval egybekötött előadásom 2012. szeptember 6-án csütörtökön 18 órától Budapesten az Általános Vállalkozási Főiskolán. Mindenkit szeretettel várok!

Ujfalusi Márta
látó-spirituális gyógyító

www.leleklato.eoldal.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5812 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x