Szerdai angyali üzenet: emlékezz
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: emlékezz

Szerdai angyali üzenet: emlékezz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ki vagyok valójában, honnan jöttem és hova tartok? Hányszor tetted fel magadnak ezeket a kérdéseket? Milyen válaszokat adtál magadnak? Emlékszel-e valódi eredetedre? 

Kedveseim, a Létezésetek kulcsa az emlékezésben rejlik – mindennél jobban eljött ennek az ideje az életetekben.

Nem külső információforrásokra van most szükségetek, úgy mint a média, a politika, a pletykák és a szóbeszédek, hanem belül kell kutakodnotok az után, ami mindig is a Tiétek volt: az időtlen bölcsesség ott rejlik Bennetek is!

Több száz, több ezer vagy még annál is több életet élhettetek már le ezen a bolygón vagy más Univerzumokban. Minden inkarnációtok előtt átkeltek a Feledés Folyóján és a korábban megszerzett tudásotokat, mint egy régi ruhát, levetitek.


Most azonban más idők járnak – a tudatosság emelkedésével lehetőséget kaptatok arra, hogy az életeken át a Lelketekben összegyűjtött bölcsességhez hozzáférjetek. Mindez sejtszinten van Bennetek kódolva, megtalálható a DNS-etekben és számos úton-módon lehozhatjátok, felszínre hozhatjátok az információkat, amikre szükségetek van.

Kitárul a kapu számotokra a saját isteni lényetek örök bölcsességéhez – éljetek ezzel a lehetőséggel, tágítsátok ki az önmagatokról vallott elképzeléseiteket és legyetek, akik igazán lenni akartok! Hozzátok felszínre az előző életekben összegyűjtött különféle képességeiteket, tudásotokat – minderre csak emlékeznetek kell.

Az emlékezés most valósággá változtatja az álmaitokat! Emlékezzetek valódi isteni lényetekre, saját nagyságotokra, kapcsolódjatok össze a belső forrásotokkal! Onnan minden tudást és információt megkaptok, amire csak szükségetek van.


www.mesteringa.hu

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2987 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x