Heti tarot-előrejelzés: pénz vagy szerelem?
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: pénz vagy szerelem?

Heti tarot-előrejelzés: pénz vagy szerelem?

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Ezen a héten a sors egy furcsa kérdés elé állít minket: pénzt vagy szerelmet? Természetesen nem arról van szó, hogy bármelyiktől is meg kellene válnunk, de sajnos nem tudjuk mindkét életterületünket ugyanakkora lángon tartani. Valamelyik most kicsit a háttérbe fog szorulni, méghozzá a döntésünk alapján. Nézzük, hogy vajon a magánéletünket vagy a pénzünket áldozzuk fel! 

Hétfő, 2012. szeptember 10. – (Bolond, Az Ördög, Alkimista)
Már a hét elején fontos odafigyelni arra, hogy ne cselekedjünk meggondolatlanul. Lehetséges, hogy kissé zavarodottak leszünk, azt se tudjuk majd, hogy hol áll a fejünk, de a döntéseket csakis tiszta fejjel, többszöri átgondolás után hozzuk meg. A magánéletünkben inkább az aggodalomé és a féltékenységé lesz a főszerep. Valamiért majd úgy érezzük, hogy párunk félrelépett, vagy esetleg egy harmadik személy van a dologban, ám tudni kell, hogy mindennek nem sok a valóságalapja. A pénzügyekben inkább keressük a kompromisszumokat, mintsem a feszültségeket.

Kedd, 2012. szeptember 11. – (A Diadalszekér, Az Igazságosság, Az Erő)

Igazán kedvező nap pénzügyekben, hiszen míg a tegnapi nap folyamán a nyugalmat kellett megőriznünk, úgy a mai napon töretlenül haladni kell a célunk felé. Tervezzük meg lépésről lépésre, hogy mit és hogyan szeretnénk ma megvalósítani, hogy aztán ennek a tervnek megfelelően tudjunk eljárni. Amit elterveztünk, valósítsuk is meg, ne hagyjuk, hogy bármi közbejöjjön. A magánéletünkben eljött a titkok leleplezésének az ideje. Ha van még olyan esemény vagy információ, amit nem osztottunk meg párunkkal, akkor ma feltétlenül tegyük meg, még időben.Szerda, 2012. szeptember 12. – (A Remete, Az Akasztott, A Bíró)

Amennyiben hivatalos vagy peres ügyünkben a mai napon tárgyalás várható, akkor számítsunk rá, hogy minden jól fog sikerülni, megfelelő és kedvező döntést hoz majd a bíróság, vagy ad a hivatalos szerv. A túlzott figyelemelvonás miatt a magánéletünkre egyre kevesebb energiát tudunk fordítani, ez pedig oda vezet, hogy sajnos megromlik a kapcsolatunk. De persze tehetünk ellen, ha felismerjük a helyzetet és akarunk is változtatni az állapoton. A hangsúly az akaraton van, hiszen ha nincs erőnk, elszántságunk a dolgok megváltozatásához, akkor bizony nincs miről beszélni.

Csütörtök, 2012. szeptember 13. – (A Nap, A Szeretők, A Sorskerék)
Ma már sokkal felhőtlenebb lesz a magánéletünk, fellobognak a szerelmi energiák, amelyek átjárják lelkünket és testünket. A figyelemről és törődésről ma se feledkezzünk meg. Adjuk azt párunknak, amit mi is szeretnénk kapni, hiszen tudjuk: azt kapod, amit adsz. Használjuk ezt a különleges módszert, s adjunk szeretetet, figyelmet, törődést! Az egészségünkre is szánni kell ma időt, hiszen előfordulhat, hogy megszédülünk, vagy rosszullét jön ránk. Mindkettő alapja az, hogy túlságosan rohanunk, s elfeledkezünk a napi ötszöri ajánlott étkezésről, pedig nincs is rosszabb egy éhes embernél.

Péntek, 2012. szeptember 14. – (A Mágus  A Hold, A Főpapnő)
A teremtés energiái adottak, annak ellenére, hogy a hét utolsó munkanapját éljük. Bármilyen tervünk, elhatározásunk, célunk van, azt még ma valósítsuk meg. Ne szegje kedvünket, és ne is vakítson el minket az, hogy hamarosan itt a két jól megérdemelt pihenőnap. Még ma éljünk a lehetőségeinkkel, s amennyiben egy jó üzleti ötlet pattan ki a fejünkből, gondoljuk tovább, törekedjünk annak mielőbbi megvalósítására, mert lehetséges, hogy most találtunk rá a saját aranybányánkra. A hölgyekkel vigyáznunk kell, mert kicsit kiszámíthatatlanok lesznek a mai napon.Szombat, 2012. szeptember 15. – (Az Uralkodónő, Az Univerzum, A Halál)

Rossz hírem van a munkamániásoknak és a mindenhol a pénzt fürkészőknek: sajnos a mai nap semmilyen pénzügyi cselekedetnek nem kedvez, inkább a párkapcsolat és szerelem lesz a központban. Érdemes elvinni párunkat egy olyan helyre, ahol megtapasztalhatjuk közösen a természet jelenlegi szépségeit, s az este folyamán pedig meglátogatni egy éttermet, ahonnan egy közösen elfogyasztott vacsora után, hazamehetünk és közösen eltölthetjük az estét. Amennyiben gyerekek is vannak, kérjük meg a nagyszülőket, hogy a hétvégén vigyázzanak rájuk.

Vasárnap, 2012. szeptember 16. – (A Torony, A Csillag, A Főpap)

Egészségünkben ma fontos arra odafigyelni, hogy rengeteg gyümölcsöt és zöldséget fogyasszunk. Ha még éppen van a mi, vagy családtagjaink kertjében pár friss zöldség vagy gyümölcs, akkor a legjobb, ha azokat fogyasztjuk, mivel nagyobb eséllyel vegyszermentesek. Amennyiben ez nem lehetséges, vásároljunk be a piacon finomabbnál finomabb termékeket, s kényeztessük ízlelőbimbóinkat a lédús, finom gyümölcsökkel, amelyek erősítik az immunrendszerünket, hiszen a legfontosabb az egészségmegőrzés! Ebben nagyon jó segítőtársak a természet adta fogyasztható növények.


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5839 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x