Szüreti borhoroszkóp
Címlap / Ezotéria / Szüreti borhoroszkóp

Szüreti borhoroszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Érik a szőlő, itt a szüret, és persze a szüreti bálok, fesztiválok, baráti borozgatások ideje. Olvasd el a borhoroszkópunkat, hogy megtudd, melyik jegynek melyik a kedvenc bora és kivel érdemes menned borkóstolóra, hogy jól szórakozz!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Imádja a bulikat, a lényeg, hogy nagy legyen a társaság és elengedhesse végre magát. A legszívesebben a barátaival osztja meg az élményeket. A társaságától függ, hogy borkedvelővé válik, vagy sem. A borok közül több kedvence is van, a hangulatának megfelelően választ. Az igényesség nem a legfontosabb szempont, az egyszerűbb bort is kedvvel és élvezettel fogyasztja. Ha véletlenül túl sokat iszik, akkor hamar kiheveri a kalandot.
Kedvence: kékfrankos.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Szereti a jó vacsorákat, a finom ételeket. Rajong az élet élvezeteiért, igazi életművész lehet. A szerelem is fontos számára, legszívesebben kedvesével osztja meg az élményeket. Igazi ünnep számára, ha szerelmével egy jó vacsora után finom bort kortyolgathat. Ha megengedheti magának, akkor gyűjteménye is van régi borokból, melyekre kincsként vigyáz. Az értékes nedűkkel szívesen büszkélkedik a legjobb barátainak.
Kedvence: merlot.

IKREK (Május 21. – Június 21.)

Igazi társasági ember, nagy az ismeretségi köre. Minden attól függ, hogy barátai borkedvelők vagy sem. Szívesen alkalmazkodik szórakozó partnereihez, általában ugyanazt az italt fogyasztja, amit ők. Ha túl sok bort iszik, akkor nagyon beszédessé válik, és olyasmit is kikotyog, amit talán nem kellett volna. Alkoholos állapotban könnyebben keveredik szerelmi kalandokba is. Mivel kedveli az utazásokat, a bortúrákat neki találták ki.
Kedvence: hárslevelű.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Akkor boldog, ha meghúzhatja magát meghitt kis otthonában. Nem szívesen jár társaságba, inkább a békés estéket szereti, kedvese társaságában. Szívesen üldögél vele kéz a kézben, egy üveg finom bor társaságában. Bortúrára is szerelmével megy, ilyenkor alkalom nyílik rá, hogy csak a romantikával törődjenek. Egy kis borkóstoló után oldódnak a gátlások. Egy-két pohár után szívesen önti ki a szívét kedvesének, újra egymásra találhatnak.
Kedvence: cabernet sauvignon.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Boldog, ha sok ember veszi körül, és a társaság minden tagja csodálja. Nagyon ért az élet élvezeteihez, természetesen a legjobb borokat fogyasztja, és a legfényűzőbb helyekre jár. Megadja a módját a szórakozásnak, ilyenkor a legszebb ruhájában tündököl. Nem csoda, ha társasága is akad a borkóstolókon. Ha nem kedvesével megy bortúrára, akkor hamar talál magának flörtpartnert. Vigyázzon, néhány pohár után meggondolatlanná válhat!
Kedvence: pinot noir.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A munkájának és a kötelezettségeinek él, nem túlságosan érdekli a szórakozás. Bortúrára kizárólag azért megy, mert tudja, hogy neki is szüksége van a pihenésre. A legszívesebben munkatársaival, vagy üzlettársaival osztja meg a borkóstolót. Így nemcsak a finom nedűt élvezheti, hanem hasznos kapcsolatokkal is gazdagabb lehet. A sokadalmat nem szereti, inkább visszahúzódó alkat. Jobban mulat kisebb társasággal.
Kedvence: zweigelt. 

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Széles az ismeretségi köre, rengeteg barátja van. Így szinte minden hétvégére juthat egy bulimeghívás. Nemcsak a szórakozás érdekli, hanem az érdekes kiállítások, színházi élmények is. A bortúra számára különleges élmény, lelkesen tanulmányozza a finom italokat. A kedvencévé a legelegánsabb nedű válik, kizárólag a legjobbat hajlandó fogyasztani. Előfordulhat, hogy végül igazi szakértelemre tesz szert, vagy gyűjtő válik belőle.
Kedvence: muskotály.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A Skorpió szülöttet mindig titokzatos csáberő lengi körül. Szívesen megy bortúrára, ha új kedvesét szeretné elkápráztatni. A hatás nem is marad el, különlegesnek tűnhet szerelme előtt. Alaposan felkészül a bortúrára, komolyan tanulmányozza a borokat. Mire a kóstolóra kerül a sor, megtalálja a saját kedvencét, igazi szenvedélyévé válhat a finom ital. Egyre mélyebb tudásra tesz szert, és végül még szakértő is válhat belőle.
Kedvence: olaszrizling.

NYILAS (November 22. – December 21.)
Szeret önfeledten mulatni a régi barátokkal, de az új szórakozó partnereknek is örül. Imád utazni, így a bortúrát nagyon élvezi. Szívesen megy nagy társasággal, így mindenki megcsodálhatja hozzáértését. Mivel kíváncsi és tanulékony, a legtájékozottabb lesz a borok világában. Ha túl sokat kóstolgat, akkor egyre szenvedélyesebben szónokol. Ilyenkor nem szabad vitába keverednie, mert dühbe gurulhat.
Kedvence: kékoportó.

BAK (December 22. – Január 20.)

Nem sokat foglalkozik az élet léhaságaival. Munkájának és a kötelezettségeinek él. Bortúrára is inkább csak azért megy, mert hasznos kapcsolatokat köthet, vagy üzletfeleivel töltheti az időt. Soha nem iszik többet a kelleténél, de nem is hat rá az alkohol igazán. Mindig megőrzi a józanságát, nagyon mértékletes ember. A kedvencei a drága, minőségi borok, egyébként pedig mindig az ételhez illő nedűt választ.
Kedvence: szürkebarát.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Nagy társasággal rendelkezik, fontosak számára a barátai. A legszívesebben velük megy bortúrára. Bármilyen érdekes társaság gyűlik össze, a Vízöntő szülött mindig kitűnik különcségével. Közvetlen ember, bárkivel szívesen megosztja a borokról gyűjtött tapasztalatait, gondolatait. Lenyűgöző beszélgetőpartner, inkább csak a társaság miatt kóstolgatja a finom italokat. Egy-két pohár után azonban bosszantóan őszintévé válhat.
Kedvence: chardonnay.

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Érzékeny művészlélek, visszahúzódó alkat. Nem szívesen jár nagy társaságba, de a meghitt barátokkal szívesen utazik el egy kis borkóstolóra. Egy-két pohár finom bor után megnyílik és közvetlenebb lesz. Megtörténhet, hogy ilyenkor gyűjti be a legújabb barátait. Ha többet kóstolgat a kelleténél, akkor beszédessé válik, hajlamos fűnek-fának kiönteni a szívét. Kedveli az édes borokat, ezeket romantikus estékre tartogatja.
Kedvence: kadarka.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3714 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x