Szeptemberi Csillagüzenetek: lehullanak az álarcok
Címlap / Ezotéria / Szeptemberi Csillagüzenetek: lehullanak az álarcok

Szeptemberi Csillagüzenetek: lehullanak az álarcok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Erőteljes áthangolások zajlanak lelki, szellemi és tudati szinten egyaránt. Most a vakfoltjaink meggyógyítása kerül fókuszba: minden olyan seb és fájdalom, amelyekre a Lélek nem szívesen emlékezik. Engedjük meg a gyógyulást - rengeteg segítséget kapunk hozzá! 

A kollektív lelki áthangolások és kozmikus szellemi szinkronicitások időszakában járunk. Ebben segédkeznek a Vega és az Arcturus-beli Fényszellemiségek és Csillagmesterek csoportjai. Elmondásuk szerint szinte minden egyes embernek vannak olyan lelki és szellemi részei és területei, amelyeket mélyen elrejt és eltakar a Lélek még Önmaga elől is. Ez a vakfolt, amit nem érzékelünk, nem tudunk meglátni sehogyan sem.

Üres mezők, érzelmi hiányosságok, sötét foltok és sebek tarkíthatják sok ember érzelmi testét is a legbensőbb valóságaikban, amelyek némán mesélnek oly régi fájdalommal, félelemmel, szomorúsággal és csalódásokkal teli előző életek összességéről, amit akár itt a Földön, vagy bármely más bolygón elszenvedett.  Ezek az emlékek maguktól nem gyógyulnak meg, csak az idő „szépítheti” meg és halványíthatja el kissé, de az energiájuk még ott van mélyen.

Mindezeket az ősi lenyomatokat most a Vega-beli és az arcturusi segítők angyali csoportjai érintik meg, szabadítják fel, hozzák felszínre, tisztítják ki és mossák át bennünk. Mindez ezekben a hetekben is zajlik intenzíven, amelynek hatására lelki állapotunkat váratlan érzelmi kitörések, kibillentség, kiborulások, érzelmi instabilitás, hullámok, bezárkózás és robbanékony érzékenység jellemezheti.

A Vega-beli és merkúri Tanítók és Főpapok jelenlétét sokkal intenzívebben érzékelhetjük most, mert a Fény Erejével és az Univerzum végtelen Szeretetével pótolják, kiegészítik, és pozitív energiákkal töltik fel és fényesítik át most ezeket a sötétebb lelki mezőket és még üres területeket bennünk. Így a feldolgozás és az elengedés egyaránt sokkal enyhébb és kellemesebb lesz.


Az arcturusiak folyamatosan segítenek nekünk az álarcok, a maszkok, az elvárások és a megfelelések felhalmozta szerepjátékok és az ezt felépítő személyiségbeli mechanizmusok lebontásában és megszüntetésében. Ők azok, akik arra sarkallnak, hogy vállaljuk fel igazi arcunkat, nemcsak fizikai értelemben és fizikai szinten, hanem minden más szinten is: merjük megmutatni a Lelkünk Arcát és a Szellemünk Arcát is a környezetünknek és magunknak is. Bármilyen legyen is ez még - akár hiányos, akár sérülésekkel teli, akármilyen.

Az emberek többsége energiáinak kb. 30-40 %-át arra használja fel, hogy álcázza, takargassa magát, a mai kollektív normák, az aktuális trendek és a különböző társadalmi elvárások miatt…

„Bátran mutasd meg, KI VAGY, és megszépül a VILÁG!”

Aktuális Égi Segítőnk ebben a szakaszban a Szaturnusz!

Sajnos a hagyományos asztrológiában a Szaturnuszhoz inkább megfélemlítő, gyakran negatívnak tartott tulajdonságokat, hatásokat és mintákat rendelnek hozzá, tehát kissé negatívabb színben szemléljük ezt a bolygót, mint ami valójában jellemzi. Ez a megközelítés természetesen igaz csakúgy, mint minden más csillag és bolygó esetében, csupán azzal a módosítással, hogy a ma ismert bolygó-minőségek az asztrológia kialakulásának kezdeti időszakában voltak „aktuálisak”, így a néhai középkorban vagy az ókorban, azon körülmények között, azon a fejlettségi szinten, de a mai korban már érezhetjük ezen minőségek átalakulását is!

A korábban érvényes információk elévültek és idejétmúltak lehetnek, amelyeket frissíteni kell, és a mostani tér-idő paramétereknek és kozmikus jellemzőknek megfelelően szükséges újrakalibrálni.

Nagyon sok szaturnuszi Segítő, Tanítómester és Főpap mondja azt, hogy az emberek még ma is – tévesen és feleslegesen - a régi földi régi asztrológiai rendszerekhez igazodnak. Még mindig a régi képletet szeretnék felhasználni egy teljesen új alaphoz, működéshez és rendszerhez, de ez már nem sikerül. Az embereknek észre kellene venniük, hogy milyen óriási különbség van aközött, amit kiolvasnak a csillagok régi asztrológiai leírásaiból, illetve aközött, amit az élő tapasztalat és a csillagokkal való magas szintű kapcsolat és tudatosság ad! Bárki, aki kitárja a lelkét és megnyitja a szellemét, az átélheti, megtapasztalhatja és felismerheti a tiszta csillagbéli fényvalóságok birodalmait és jellemrendszerét – ezért mindenkit erre a lépésre bátorítanak a szaturnusziak. A Szaturnusz olyan, mint egy dinamikus, energikus, lépésre, döntésre és cselekvésre sarkalló „CsillagApa” energia, aki csendesen oltalmazó, némán kegyelmező, hűen vezető és igazságos tanító. Most átadja tudását és fontos kozmikus-galaktikus információit a fiatalabb generációnak. Van, amiben éles határt húz meg előttünk, mondván hogy nem arra lenne most dolgunk, nem arra kellene mennünk, van, amiben pedig végtelen tiszta teret – időt ad a megnyilvánulásainkhoz és a teremtéseinkhez…

A Szaturnusz az, aki segíti a régi dogmák, elvek és hiedelemrendszerek okozta berögződések átválogatását és elhagyását, aki utat mutat kifelé a kollektív sötétség, butítás és „szándékos” tudattalanságban tartás sűrűjéből.

Igaz és egyszerű rálátást ad a megoldások megtalálásához, keressünk bárhol és bármit is, az igazság erejét és eszenciáját fogja felvillantani előttünk. Arra kér és ösztönöz minden egyes Lelket, hogy tegyük félre az összes összeszedett és felhalmozott ismeretünket és „tudásunkat”, amit a Szaturnusz bolygóról és a hozzá tartozó minőségekről tudunk, és őszinte, tiszta szívvel és nyitott szellemiséggel nyíljunk meg bátran felé.

Hívjuk, kérjük és engedjük meg, hogy kapcsolatba kerühessünk a Szaturnusz bolygó időtlen tudatával. Merjük félretenni a hozzá fűződő érzelmeinket, bármilyenek is legyenek azok, és csak tisztán és egyszerűen megérezni, közvetlenül megtapasztalni a bolygó erejét, hatalmasságát és igazságát…Már NINCS szükség semmilyen KÖZVETÍTŐRE sem!

Meg kell próbálnunk másképp és más szemmel közelíteni, azért, hogy az igaz arcát és a tiszta valóságát megérintsük és megértsük – túl azon, ahogy az asztrológia sugallja és állítja. Bárki kapcsolatba tud lépni bármelyik bolygóval, csillaggal vagy csillaghalmazzal, közvetlenül! Hiszen mindenki eredendően rendelkezik saját Fénnyel, Léleklánggal (enélkül nem lennénk itt), ami eltéphetetlen fényszállal köt össze minket az Égi Forrással.

A Szaturnusz megoldást és lehetőséget ad, hogy lépéseket tegyünk, változtassunk a régin, merjünk újítani és haladjunk tovább előre és mindezt tudatosan, egyszerűen és gyorsan tegyük. A folyamatban nincs sem félelem, sem könyörtelenség és sem drasztikus események, ehelyett megkaphatjuk a felemelés és segítő szándékú ébresztés,  szembesítés ajándékát. Akinek idáig fájt az igazság, annak ezután is fájni fog, ez nem a szaturnuszi minőségből fakad, hanem a személyiségben rejlő hárításból…

Október közepéig egy olyan kegyelmi állapotban létezünk, amely kivételes alkalom arra, hogy könnyen és gyorsan „átigazoljunk”, módosítsunk, s a változtatásaink, illetve azok következményeként létrejött állapot zökkenőmentesen tud tovább folytatódni.

Erre ezután már csak december közepétől lesz lehetőség legközelebb. Ezért érdemes kockáztatni most, merésznek lenni kissé és minden bátorságunkat összeszedni, erre ösztönöz a Szaturnusz. Fontos üzenet és tanítás rejlik ebben: ismerjük fel, hogy nem létezik olyan, hogy bukás, csalódás, sikertelenség vagy hiábavalóság, hanem csakis kölcsönös energia,- információáramlás és átalakulás van! A sorrend az, ahol az emberek gyakran tévednek és „elbuknak”, mert sokan nem tudják betartani és kivárni, hogy egyszerre csak egy lépcsőfokot lépjenek az amúgy látszólag könnyű és egyszerű lépcsősoron…

A Szaturnusz megmutatja azt is, hogy mely kapcsolatainkon kell lazítani vagy oldani egy kicsit, és melyiken kell erősíteni és szorítani ahhoz, hogy egyrészt az energiatartalékaink megmaradjanak, másrészt teljes mértékben kiegyenlítődjenek az energiakülönbözőségek, illetve -minőségek minden életterületünkön.

A Hattyú csillagkép gyógyítóinak jelenléte
A Hattyú csillagkép is nagyon közel van mostanában hozzánk, éjjel is és nappal is folyamatosan közvetítik erről a csillagról a magasabb csillagerőket és a fénydimenziókból érkező üzeneteket. Nagyon sok gyógyító csoport van már itt és dolgozik a Földön, ezek a csoportok nagy létszámúak, 18 és 36 Fénytestvérből állnak, és a csillagképen belül is a Deneb és az Albireo fényvárosokból jöttek. Feladatuk, szolgálatuk és küldetésük elsődlegesen a földi életek valamennyi lenyomatának átfényesítése és gyógyítása. Olyan múltbeli történések emlékeit, sebeit, mintáit érintik meg a fény és a szeretet galaktikus erejével, amikor a szeretetnélküliség, a gonoszság, a rosszindulat, az erőszak és a brutalitás volt jellemző, tehát minden olyan életet, amikor a félelem és a fájdalom valamennyi típusát megtapasztaltuk és megéltük, annak minden formájában.

Éjjel is nagyon érzékelhető a jelenlétük és nagyon aktívak ilyenkor, amikor a tudatunk kilép az idő és tér korlátai közül és a személyiségünk mélyen alszik. Gyógyító érintésekkel, mély együttérzéssel, feltétel nélküli szeretettel és elfogadással vannak felénk. Ezt is tanítják az embereknek, az együttérzés, a kedvesség, a segítőkészség, a szelídség, az őszinteség áldást hozó misztériumát.

Az egész érzelmi testünk áthangolásának folyamatában felébrednek a szívközpont mélyén szunnyadó lelki kvalitások, mint például az irgalmasság, az üdvözülés és a kiengesztelődés.


Laczkó-Száraz Júlia
Larimar Kristálykapu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6771 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x