Asztrodivat - mit viselj októberben?
Címlap / Ezotéria / Asztrodivat - mit viselj októberben?

Asztrodivat - mit viselj októberben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

A csillagok állása meghatározza, milyen teendőinket érdemes előtérbe helyezni, milyen tevékenységeknek kedveznek az aktuális fényszögek. Októberi divattrendek a Vénusz bolygó jegyében! 

Az októberi stílus- és divattrendekhez a Vénusz bolygó mozgását és fényszögeit vettük alapul, a hónapot három részre bontva.

Október elején a visszafogott stílus lesz a kedvencünk, mivel a Vénusz szextilben áll a Szatunusszal. A klasszikus, egyenes szabású ruhák, kötényruhák ideje jön el. Kedvező az üzleti stílus, grafitszürke, fekete színvilágban. A szigorú hatást oldhatjuk diszkrét mintákkal, előkerülhetnek az őszi, kockás darabok.
A kiegészítők is legyenek elegánsak, de azért fontos az eredetiség, játékosság! Egyedi darabokat viseljünk, telitalálat lehet egy hosszú, tollas nyaklánc, persze a hozzá illő fülbevalóval.
A sminkben eljött a szemek kihangsúlyozásának ideje. Használjunk fekete szemhéjtust, mely igézővé varázsolja a tekintetet.


A hó középső harmadában a csábító, szexi hatás a trendi. A Vénusz trigonban áll a Plútóval. Az örök klasszikus fekete-vörös összeállítás kihangsúlyozza a nőiességet. Alakunkat remekül kiemeli egy fekete ceruzaszoknya, ehhez jól passzol egy piros blúz. A bátrabbak elővehetik pöttyös szettjeiket, ami elbűvölő hatást kelt.
A kiegészítőkben is a nőiesség hódít teret. Szerezzünk be egy fekete lakktáskát - a lánccal kombinált táskák szexi hatást keltenek. Az ékszerválasztásnál kedvező az arany, előkerülhetnek a kígyó, szív, vagy egzotikus motívumok.
A sminkben az ajkak hangsúlyozása a kedvező. Nem kell félnünk az égővörös rúzstól, a legjobb a tartós, csókálló!

 

A hó utolsó harmada a kényelem jegyében telik el, amikor is a Vénusz szextilben áll a Merkúrral. A legfontosabb, hogy egész nap kényelmesen érezzük magunkat a ruháinkban. Eljön a nadrágok, meleg pulcsik ideje, az ősz jegyében. A színek tekintetében hódít a kék, ami egész nap nyugalmat sugároz.
A kiegészítők sportosak, praktikusak. Tegyük el a nőcis táskákat és kapjuk elő a pakolósat, melyben az összes holmink kényelmesen elfér. Az ékszerek aranyosak, bohókásak, élénk színvilággal.
A sminkben a minimum hódít - szorítkozzunk a szemceruzára és egy natúr szájfényre. Kedvező a feltűzött haj, vagy a trendi rövid frizura.

 


Kunsay Melinda

Képek: Polyvore
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3819 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x