A magyar Elvis az asztrológus szemével
Címlap / Ezotéria / A magyar Elvis az asztrológus szemével

A magyar Elvis az asztrológus szemével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Aki még a betegségnek is tudott örülni, mert ez azt jelentette számára, hogy él: Komár Laci horoszkópja. 

Szerda hajnalban, életének 67 évében halt meg a táncoló fekete lakkcipők királya, Komár László. Titokban tartotta gyógyíthatatlan betegségét, nem akarta, hogy sajnálják. 2010. februárjában beszélt először arról, hogy daganatot találtak a lábában, majd kemoterápiával kezelték. A kezelés és a vitaminterápia egy ideig használt, majd újabb daganatot találtak az orvosok.

1962-ben kezdte zenei karrierjét, rock and roll slágerekkel vált ismertté, a magyar Elvis Presleynek is nevezték. „Hitelesen tolmácsolta az 50-es évek rock and roll életérzését, de saját, komoly életművel is rendelkezett” – így emlékezett rá vissza az Omega frontembere, Kóbor János.
Szerepelt a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról eredeti 1973-as előadásában, a Vígszínházban. Kiemelkedő munkájának elismeréseként 2011-ben vehette át a Hungaroton életműdíját.
Utolsó, 18. stúdiólemeze 2005-ben jelent meg, Új arc címmel.


Komár Laci
Napjegye Nyilas: ami tüzes lendülettel ösztönözte az önkifejezésre, a művészi pálya választására. Barátai szerint tele volt életigenléssel és optimizmussal. Azt mondta, hogy a betegségnek is örül, hiszen azt jelenti, hogy él. Mindez Nyilas Napjából és a szintén ebben a jegyben található Mars bolygójából eredt. A küzdelem felvállalása, a betegséggel való szembenézés is ebből hitből fakad.

Tipikus Nyilas tulajdonság a szerelem és a szex megélése. Komár László ötször nősült, nagyon büszke volt rá, hogy szeretik a nők. Állítólag több, mint 2000 nővel bújt ágyba, amiről feljegyzéseket is vezetett. Idén januárban még megnősült, azt a nőt vette feleségül, akinek a karjaiban meghalt. Krisztinával korábban már elváltak, (a harmadik felesége volt), de újra fellobbant a szenvedély.

Életének legnagyobb feladata a bölcsesség tanulása volt, az elfogadás révén (Nyilas Merkúr kvadrátban a Jupiterrel). Miközben állandóságra és biztonságra vágyott,  a szenvedély mindig új utak felé hajtotta. (Bika Hold kvadrátban az Oroszlán Plútóval). A nagy felismerésekhez csak küzdelmes út árán juthatott el. Élete végén nyilatkozta:
„Hogy őszinte legyek, nem foglalkozom a halál gondolatával, mert azt vallom, amikor megszületünk, akkor már ki van jelölve a halálunk napja. A halál egy új kezdet, én nem félek tőle”.

Kunsay Melinda

Kép: Komár László hivatalos oldala
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4697 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x