Heti tarot-előrejelzés: fogynak a terhek
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: fogynak a terhek

Heti tarot-előrejelzés: fogynak a terhek

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Ezen a héten számottevő változást egyik életterületen sem várhatunk, mégis a hét végére egyfajta megkönnyebbülést és gondmentességet érezhetünk majd. Lesz időnk arra, hogy fellélegezzünk, hogy tegyünk egy sétát az erdőben, és végül, de nem utolsósorban arra is, hogy szeretteinkkel időt töltsünk és kapcsolatainkat ápoljuk. Nem véletlen, hiszen a gondok fogynak és mi egyre boldogabbak leszünk! 

November 5. – hétfő (Uralkodónő, Halál, Csillag)
Egészség területén a folyadékbevitelre kell ma odafigyelni. A nagy sürgés-forgásban, pörgésben sokszor elfelejtünk inni, ami rontja a teljesítőképességünket, és súlyos esetben akár szédülést, ájulást is okozhat. Jobb megelőzni a bajt! Pénzügyekben viszont egyáltalán ne tegyünk semmit ma, fontos döntéseket ne ma hozzunk meg. Ködösen láthatjuk helyzetünket és a lehetőségeket sem látjuk teljesen tisztán. Halasszuk el a nagyobb döntések meghozatalát. Párkapcsolatunkba ugyanúgy fektessünk energiát, mint máskor, de ha lehetőségünk engedi, vigyünk bele valami extrát!

November 6. – kedd (Mágus, Világ, Remete)
Párkapcsolat, magánélet, érzelmek – ez lesz a leginkább meghatározó a keddi napon. Figyeljünk oda párunkra, lessük óhajait és kívánságait. Ha már a napot jól szeretnénk számára indítani, akkor egy ágyba hozott reggelinél nem is tudunk figyelmesebb meglepetést kitalálni. Anyagiak tekintetében már kicsit tisztul a kép, de még ma sem leszünk a teljesítőképességünk magaslatán. Amennyiben közösen dolgozunk együtt, akkor még az is benne van a pakliban, hogy összetűzésbe keveredünk egy munkatársunkkal. Egészségünk terén figyeljünk az ízületekre és csontokra!November 7. – szerda (Ítélet, Bolond, Főpap)

Ma jött el az idő, amikor a hozzáállásunkon változtatni kell. Lehet, hogy eddig úgy hittük, hogy pozitív gondolkodással mindent el tudunk érni, de nem! Mindehhez kell, hogy tettek és cselekedetek is társuljanak. Külön-külön egyik sem ér semmit sem. A magánéletünkben is a tettekre fókuszáljunk, ma a szavaknak nagy erejük nincsen. A pénzügyekben most érdemes megtenni a már előre eltervezett szándékainkat, ne húzzuk, halasszuk tovább, tervezésre és ígérgetésre már nincs idő. Egészségügyi állapotunkban pedig, ha ma bármi fájdalmat érzünk, menjünk el az orvosunkhoz!

November 8. – csütörtök (Diadalszekér, Hold, Szeretők)
Szeretni bolondulásig – hallható a közismert slágerben. A mai napon akár bolondulásig szerethetünk, hiszen az szerelmi energiák a maximumom lesznek. A változás már elindult – már ami az érzelmeket illeti. Ha szingliként éljük mindennapjainkat, akkor hamarosan társra lelünk, míg a párkapcsolatban élők tovább mélyíthetik a már meglévőt. Pénzügyek terén is elindíthatunk egyfajta változást, amellyel a jövőnket tudjuk valamennyire megalapozni - ne féljünk az újdonságoktól. Egészség terén nagy változásra ne számítsunk, viszont tegyünk egy sétát a friss levegőn!November 9. – péntek (Szerencsekerék, Uralkodó, Akasztott ember)

Most itt a lehetőség az életünket – amennyiben fenekestül felfordult – visszaterelni a megfelelő medrébe. Pénzügyek terén a férfi energiák lesznek a meghatározók, így az üzleti tárgyalásokon, megbeszéléseken is ezt az erőteljes, határozott, céltudatos, tettre kész vonalat kell, hogy erősítsük. Magánéletünkben megélhetünk egyfajta felfordultságot, összevisszaságot. Lesznek olyan szituációk, amelyeket egyenesen nem tudunk majd hova tenni, s azt is megkérdőjelezzük majd, hogy ez a valóság-e egyáltalán vagy csupán álom. Félelemre viszont nincs ok, minden meg fog oldódni!

November 10-11. – hétvége (Nap, Ördög, Igazságosság)
A hétvége eljöttével azt várnánk, hogy minden egy kicsit lenyugszik, és a pihenés kerül az előtérbe. Ám ez nem így lesz, sokkal inkább rákapcsolunk és az otthoni teendőinket fogjuk teljes erőbedobással végezni. A nagytakarítástól kezdve a szoba átrendezéséig mindenbe belekezdhetünk ezen a héten, ám jobb mindent előre megtervezni, s nem akkor szembesülni azzal, hogy amit szeretnénk, nem lehetséges. A magánéletünkre is szánjunk időt a hétvégén, és mindent, amit a hétköznapokon nem tudtunk megtenni vagy megbeszélni párunkkal, arra most szakítsunk időt, ne sajnáljuk az időt szerelmünkre.


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5189 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x