Mit hoznak novemberben a csillagok? Bolygóállások és hatásaik...
Címlap / Ezotéria / Mit hoznak novemberben a csillagok? Bolygóállások és hatásaik

Mit hoznak novemberben a csillagok? Bolygóállások és hatásaik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Novemberben dolgozhatunk azon, hogy nyitottabbá és rugalmasabbá váljunk, a párkapcsolatokban pedig heves indulatokra számíthatunk - legjobb, ha az ágyban vezetjük le a feszültséget. A hó végére békésebb vizekre evezünk - minden téren. 

A hónap aktualitása a Szaturnusz – Uránusz quincunx, ami felveti életünkben a rugalmasság-merevség ellentétpárját. A munkahelyünkön új feladatokat kaphatunk, de makacsul ragaszkodunk a régi sablonokhoz és nem használjuk ki a jó lehetőséget.
Magánéletünkben nehezen döntünk. Lehet, hogy régi kapcsolatunkból már kifelé tartunk, de mégis foggal-körömmel ragaszkodunk a vélt biztonsághoz. Életünk minden területén igaz, hogy nehezen egyeztetjük össze a régit az újjal. Talán homokba dugjuk a fejünket és azt mondjuk, hogy valójában nincs is választási lehetőségünk.

Hó elején a Vénusz szemben áll az Uránusszal és kvadrátban áll a Plútóval. Különösen magánéletünket érinti a feszült hatás. Váratlan indulatokkal kell számolnunk, leginkább a válságban lévő kapcsolatok sínylik meg a nehéz időszakot.  Ha viszonylag friss a szerelmünk, és még a lángolás időszakát éljük, akkor most vesszük a bátorságot, hogy igazán merészek legyünk a szexben. Megosztjuk új kedvesünkkel a legtitkosabb vágyainkat, magunk mögött hagyjuk a gátlásokat. A kendőzetlen őszinteség izgalmas, de akár tönkre is teheti a kapcsolatot. Minden attól függ, hogy mennyire értünk meg lelkileg a feltétlen elfogadásra.A hó középső harmadától
kedélyesebb vizekre evezünk, - a Vénusz trigonban áll a Jupiterrel. A nehéz kapcsolatoknál előtérbe kerül a megbocsátás, nem foglalkozunk többé a sérelmeinkkel. Ha éppen válunk vagy különköltözünk, akkor békés, barátságban történő elválásra vágyunk.
Munkahelyünkön is kellemes a légkör, kevesebb a teher, sőt jó kapcsolatainknak köszönhetően még előre is léphetünk.

A hó utolsó harmadától már érezhetjük a Vénusz – Neptunusz trigon hatásait. Érzékennyé válunk, nehezünkre esik a koncentráció. A munkánkban többször is ejthetünk hibákat, melynek oka, hogy nem tudjuk, mit várnak el tőlünk.
A szerelemben a romantika időszaka, amikor áramlanak az érzelmek, a kapcsolat lelki oldala kerül előtérbe. A szex kevésbé fontos, inkább egymásra hangolódásra vágyunk.

Szerencsés napok: 2012. november 4. 7. 11. 18. 19. 23. 25. 28.


Kunsay Melinda

Kép: bulldogza - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4327 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x