Heti tarot-előrejelzés: új lehetőségek érkeznek
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: új lehetőségek érkeznek

Heti tarot-előrejelzés: új lehetőségek érkeznek

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Ezen a héten már az újhold hatása érvényesül: elősegíti a mindennapjainkban a megtisztulást, az újrakezdést. Ha most végzünk tisztító mágiákat, akkor sokkal hatásosabb eredményt érhetünk el. A mostani hetünkre is az új lehetőségek és az újrakezdés lesz a jellemző. Azonban folyamatos figyelemre van szükség, egyszer sem engedhetjük ki a dolgokat az irányításunk alól, mert sosem lehet tudni, hogy mikor érkezik a nagy lehetőség! 

November 12. – hétfő (A csillag, A halál, Az erő)
Egészségünkben nagyon oda kell most figyelni a folyadékpótlásra és arra, hogy mit is engedünk be a szervezetünkbe. Nem a szénhidrátban és zsírban gazdag ételeket kellene a napi rendünkbe beépíteni, hanem a friss zöldségeket, gyümölcsöket, amelyek rengeteg vitamint tartalmaznak, s az ilyen hidegebb időkben segítik immunrendszerünk erősítését. A pénzügyekkel jobb, ha ma nem is foglalkozunk, mert csak energiát pazarolnánk, ugyanis nem jutnánk egyről a kettőre. A szerelemben viszont magasabb szintre léphetünk!

November 13. – kedd (A mérték, Az uralkodó, Az uralkodónő)
Ma már sokkal bátrabban foglalkozzunk a pénzügyekkel. A tárgyalásokat, üzleti megbeszéléseket érdemes kifejezetten erre a napra szervezni. Amennyiben munkanélküliek vagyunk, most aktivizáljunk mindent a cél érdekében, és biztos találni fogunk pár munkalehetőséget, amelyeket azonnal pályázzunk is meg. A szerelemben most háttérbe kerül a harciasság, a határozottság, s helyére a gyengédség, az érzelmek megélése fog kerülni. Utóbbit nem csak szexuális úton, hanem szavakkal, érintésekkel és törődéssel is kimutathatjuk.November 14. – szerda (A feltámadás, Az akasztott, A válaszút)

Magánéletünkben nem egy zökkenőmentes nap elé nézünk. Lesz részünk vitákban s a feszültség egy jó időre beköltözik életünkbe. Ha bármi bizonytalanság, vagy bizalmatlanság van bennünk a párunkkal kapcsolatban, akkor ne tartsuk magunkban, de még fontosabb, hogy ne is vádaskodjunk, hanem üljünk le az asztalhoz, és beszéljük meg a dolgokat emberi módon. Az anyagiak tekintetében egy döntést kell meghoznunk, két lehetőség is érkezik majd az életünkbe (egyik se rossz), s nekünk ki kell választani a legkedvezőbbet, az aktuális helyzetünknek pont megfelelőt! Ne hamarkodjuk el a döntést.

November 15. – csütörtök (A főpap, A remete, A világ)

Az egész immunrendszerünket erősítsük ma, illetve a csontok állapotára is jobb, ha odafigyelünk. A tél beköszöntével a természetes D-vitaminforrásunk egyre kevesebb, ezt is pótolnunk kell különböző módszerekkel. Ellenkező esetben vitaminhiányos állapot is felléphet. A pénzügyektől ma is tartsuk távol magunkat, mert csak költekeznénk, illetve sokkal kevesebb maradna nap végén a pénztárcánkban, mint ha a következő nap indulunk bevásárolni. Magánéletünkre, párunkra viszont szánjunk rengeteg energiát, mert ezen a héten most lesznek nagyon intenzívek a szerelemi erők!


November 16. – péntek (A sorskerék, A diadal, A kísértés)

Szerencsés napnak nézünk elébe, annak ellenére, hogy a hét utolsó munkanapja és már teljesen erőtlenek lehetünk. Figyeljünk a kommunikációra, a pontos, egyenes és egyértelmű fogalmazásokra, mert könnyen vita, nézeteltérés alakulhat ki köztük, illetve munkatársaink, családtagjaink között. Párkapcsolatunk továbbra is töretlenül halad a pozitív irányba, ám vigyázni kell arra, hogy semmit se kapkodjunk el. Mindent csakis a maga idejében, amikor már az érzelmek adottak, mert később megbánthatjuk tetteinket, döntéseinket.

November 17. – 18. – hétvége (A Nap, A torony, A bolond)

Ezen a hétvégén a kreatív energiák lesznek a meghatározók. Minden olyan dolgot érdemes elvégeznünk, amely egy kicsi kreativitást is igényel. Szobafestés, dekorálás, takarítás, a szoba átrendezése, stb. Ezen kívül érdemes egy tisztító meditációt is elvégezni, s elengedni a hét alatt ránk ragadt rosszat, negatív energiákat. Továbbá a családtagok meglátogatására is szánjunk időt, mert később felróhatják számunkra, hogy bizony olykor-olykor kimaradtak az életünkből. Egy szó, mint száz: foglalkozzunk lelkünkkel, családtagjainkkal, szeretteinkkel!


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6101 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x