Szerdai angyali üzenet: lesz-e világvége?
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: lesz-e világvége?

Szerdai angyali üzenet: lesz-e világvége?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Sokatokat aggaszt ez a kérdés manapság, talán túl sokat is foglalkoztok ezzel - nagyon is emberi tulajdonság a jövőben vagy a múltban tévelyegni. De most nem fogtok tőlünk az esetleges előkészületekre vonatkozó tanácsokat kapni, sokkal inkább egy sokkal fontosabb dologra szeretnénk ráirányítani a figyelmeteket: ez pedig a tudatosság. 

Ez az egész felhajtás, ami 2012. december 21-e körül zajlik manapság, arról is szól, hogy hova helyezitek a fókuszotokat. A médiából ömlő szennyre, a téves riogatásokra, a félelemkeltésre, vagy ehelyett képesek vagytok a szívetek csendjében időzni, ezen a békés helyen maradni, összekapcsolódni a Forrással, bízni Önmagatokban, az Univerzumban, abban, hogy minden pillanatban gondoskodnak rólatok?

Ez az egyik nagy tanulnivalója és kihívása a jelen időszaknak számotokra, kedveseim. Ragyogó lehetőség az elkövetkező egy hónap arra, hogy minden nap megpróbáljatok a középpontotokban maradni, akkor is, ha ebből bármi vagy bárki megpróbál titeket kibillenteni. A világ nem fog az elkövetkező időszakban sokat változni annak tekintetében, hogy a következő hónapban is szembesültök majd rossz hírekkel, számotokra kevésbé kedvező eseményekkel,  azonban ezek mind-mind értékes tapasztalási lehetőségek számotokra azzal kapcsolatban, hogy hol is tartotok a saját fejlődésetek ösvényén és melyek azok a pontok, amelyeken még finomítanotok kell egy kicsit.

A legfontosabb teendőtök az, hogy tudatosan törekedjetek arra, hogy magas rezgésszinten tudjátok önmagatokat tartani. Ha kaptok egy félelmet sugalló hírt azzal kapcsolatban, hogy mi várható december 21-én, akár arról számoljon be, hogy három nap sötétség vár rátok, akár arról, hogy áramszünet, akár bármi másról, menjetek el a saját szívetek titkos helyére, és ott kérdezzétek meg önmagatoktól: vajon ez igaz? Mire számítsak, mire készüljek?

A spirituális értelemben vett felnőtté válásotokról van szó – meg kell tanulnotok végre meghozni a saját döntéseiteket, meglelni a saját válaszaitokat! Senki nem fogja mindezt helyettetek megtenni.

A sokatok által áhított szép új világ sem jön el addig, amíg ti magatok meg nem valósítjátok a saját tudatos erőfeszítéseitek által, azzal, hogy tudatosan megteszitek, amit tennetek kell a szívetek szerint, tudatosan választotok, döntést hoztok arról, hogy milyennek szeretnétek a világotokat megélni.

Illúziókban ringatjátok magatokat akkor, ha abban bíztok, hogy valakik majd kívülről megmentenek benneteket. Az emberiség egész eddigi történelme arról szólt, hogy kívülről érkező parancsoknak, hatalmaknak, elvárásoknak próbáltatok megfelelni. Ha azt gondoljátok, hogy az új világba úgy léphettek át, hogy valaki ismét kívülről megment titeket, átvisz egy szebb, boldogabb Földre vagy életbe, átalakítja a valóságotokat, tévedtek, kedveseim.

A változás belülről zajlik le, belülről indul ki és onnan terjed kifelé. Nagyon sokan nagyon jó munkát végeztetek már eddig is: átalakítottátok a hiedelmeiteket, a félelmeiteket, a negatív érzéseiteket és gondolataitokat, és szépen haladtok előre az ösvényeteken. Ez szívmelengető mindazok számára, akik a magasabb birodalmakból segítenek és óvnak titeket.


Ez az időszak sokatok számára éppen arról szól, hogy amit elméletben eddig megtanultatok, végérvényesen, véglegesen átültessétek a gyakorlatba is és képesek legyetek a nap nagy részében alkalmazni mindazt a tudást és bölcsességet, ami már a tiétek. A gyakorlati megvalósításról szólnak ezek a napok, kedveseim. Mindannyiótok élete egy gyönyörű beavatás, amelyet a Lelketek választott önmagatok számára.  Mindannyian a saját magatok mesterei vagytok ezen az úton. Minden egyes napon, minden egyes percben, minden egyes  nehéz helyzettel lehetőséget kaptok arra, hogy finomítsátok és mesteri szintre emeljétek a tudásotokat, a világot átalakító képességeiteket.

Miért is várnátok el külső hatalmaktól azt, hogy megváltsanak titeket? Hisz ti magatok vagytok erre képesek – senki más! Minden napon, minden percben, minden helyzetben. A választás mindig a tiétek és most már elengedjük a kezeteket,  mert képesnek kell lennetek arra, hogy egyedül döntsetek.

Meg kell tanulnotok bízni a saját belső bölcsességetekben, a belső hangotokban, az intuíciótokban.

Sokan eljutottatok már odáig az ösvényeteken, hogy most nem az újabb és újabb tanításokkal kell foglalkoznotok, hanem a gyakorlati megvalósítással, a szellemi törvények működtetésével minden pillanatban, minden helyzetben. Ha kérdésed van azzal kapcsolatban, mi a teendőd, ugyanazt tudjuk tanácsolni: menj és keresd meg a saját szívedben a válaszaidat.

Ha pedig még nem tetted volna meg, tanulj meg kapcsolatba lépni a saját belső vezetéseddel, a belső hangoddal, amely útmutatóul szolgál számodra minden helyzetben. Bármilyen kérdésed is merül fel, te magad fogod tudni megadni magadnak a választ minden esetben.

A jelen időszak a tudatosság próbája számotokra. Meg kell látnotok minden pillanatban, hogy az miről szól a legmélyebb szinteken és ehhez mérten hogyan szükséges viselkednetek. Nincsenek többé kibúvók ez alól, nincsenek menekülési útvonalak, ha ezen a megszentelt ösvényen akartok tovább haladni.

Drága földi angyalok, még mindig nem tudjátok, mekkora hatalom van a kezetekben? Ez a hatalom a saját tudatosságotok, a saját belső bölcseségetek, a saját fényetek, a vágyatok arra, hogy egy jobb világban éljetek. Ez az a hatalmas ajándék, amelyet végre észre kell vennetek – minél többen veszitek észre és kezditek a gyakorlatban is használni, annál könnyebben és gyorsabban át tudtok lépni az áhított új világba.

Ezért arra bátorítunk mindannyiótokat, hogy nézzetek végre a színfalak mögé, és tegyétek fel a kérdéseitek. Amikor pedig arra kerül a sor, hogy döntenetek kell valamiről, mindig a saját szívetek szent helyén hozzátok meg a döntést.

Ti magatok vagytok, akik a változást elhozzák a világba – minden egyes napon, minden egyes döntésetekkel.


www.mesteringa.hu

Kép: FreeDigitalPhotos.net - Just2shutter
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5540 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x