Szerdai angyali üzenet: átalakulás
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: átalakulás

Szerdai angyali üzenet: átalakulás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Különleges időket éltek, mély átalakulásra és gyógyulásra van lehetőségetek - bármilyen betegségben is szenvedtek, bármilyen megoldhatatlannak tűnő ügy nehezíti is az életeteket. 

Kedveseim, egy kérdéssel kezdjük: Mit gondoltok, miért éppen ezt az életet választottátok, amit itt és most éltek, a látszólag egyre növekvő káosz közepette? Mert tudtátok, hogy képesek lesztek megváltoztatni.

Az emberiség tudatossága eljutott arra a pontra, hogy képesek vagytok a legmélyebb átalakulásra: megszabadulni a régóta cipelt terhektől, elengedni a téves elképzeléseiteket, begyógyítani a legfájóbb sebeiteket.

Hatalmas erő birtokában vagytok, bár még kevéssé tudjátok igazán használni. Az idő azonban eljött számotokra, és ha eddig még nem tettétek volna, ideje önmagatokkal foglalkozni. Leülni önmagatokkal, megkérdve, mi a szíved vágya? Mitől éreznéd igazán jól magad? Melyek azok az eltagadott, titkolt érzések, amelyektől már szívesen megszabadulnál? Milyen elképzelések, minták és ritmusok juttattak el idáig, ahol éppen most vagy? Önmagatok megismerésével kezdődik minden, kedveseim. Amit elavultnak, nehéznek, fénytelennek vagy gyengének gondoltok, azt pedig hatalmatokban áll megváltoztatni. Ti magatok vagytok az életetek megteremtői – a felelősség a ti kezetekben van. Minden helyzet, amivel szembesültök, titeket tükröz, a ti elvárásaitokat, félelmeiteket, elképzeléseiteket a valóságról és önmagatokról.
 

Nem tetszik, amit a tükör mutat? Túl nehéz, túl fájdalmas, túlságosan gyötrelmes az élet számodra? Most azonnal van lehetősége a gyógyulásra, csupán kérned kell, szándékolnod, vágynod tiszta szívből a változást – és megkezdődik a mágikus folyamat a te életedben is.

Akármit is szeretnél elérni, megváltoztatni, képes vagy rá – akár abból a pontból is elérheted a legmerészebb álmaidat is, ahol most vagy. A kulcs, hogy indulj el, cselekedj és légy hajlandó változni, ha arra van szükség. Az emberi lény számára nem mindig könnyű a változás, de rengeteg segítség rendelkezésetekre áll mindehhez segítőitek, vezetőitek, angyalaitok személyében. Hagyd abba a másokra mutogatást, a politikusokra, vezetőkre, más népcsoportokra, a társadra, a családodra vagy bárki másra való mutogatást. Fogadd el, hogy minden, minden téged tükröz, légy éber és vedd észre, mit kell elfogadnod, miben kell megváltoznod. Szállj ki végre ebből a divatos mókuskerékből és vállalj totális felelősséget önmagadért!

Az út egy döntéssel kezdődik és a végtelenbe fut – kizárólag rajtad múlik, hova vezet.

www.mesteringa.hu

Képek:
Salvatore Vuono - FreeDigitalPhotos.net
Danilo Rizutti - FreeDigitalPhotos.net
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3186 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x