Heti tarot-előrejelzés: elengeded a rosszat?
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: elengeded a rosszat?

Heti tarot-előrejelzés: elengeded a rosszat?

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Nyakunkon a karácsony és az új esztendő. Egyiket sem érdemes görcsösen megélni, mert akár az egész ünnepi hangulatunkat tönkreteheti az idegesség. Erre ad megoldást a mostani hét, amikor a fogyó Hold hatása érvényesül, és könnyen megszabadulhatunk a felesleges gondoktól, terhektől. Egy kicsit húzódjunk vissza a nagyvilág zajától és engedjünk el minden gátló tényezőt - ebben kapunk a héten segítséget!  

December 3. – hétfő (Torony, Halál, Feltámadás)
A hét elején nem a pozitív életszemlélet, az optimizmus lesz uralkodó, hanem a pesszimizmus. Mindenben a rosszat akarjuk majd látni, holott szemünk előtt vannak azok a dolgok, események, amelyeknek örülnünk kellene. Pénzügyek terén újdonságokba ne vágjunk bele, mert nem kedvez az anyagiaknak a mai nap, s ha lehet, a mára időzített tárgyalásokat is tegyük át egy másik időpontra. A párkapcsolatok terén viszont jó nap arra, hogy mindenki elmondhassa, mi az, ami nyomja a lelkét, vagy nem ért teljesen.

December 4. – kedd (Világ, Uralkodó, Csillag)

Ma már sokkal jobb hangulatban vagyunk és több lehetőséget is tartogat számunkra a kedd, mint a hétfő. Egészségünk terén nem számíthatunk romlásra, ám tudni kell, hogy a már most meglévő problémákról nem szabad megfeledkeznünk, hiszen egy-egy kimaradó gyógyszer vagy éppen kihagyott kezelés komoly gondokat okozhat. A párkapcsolatunkban igazán jól alakulhatnak az események, az este folyamán lehetséges, hogy meglep minket párunk valamivel. A pénzzel is jól bánhatunk, de ne felejtsük el képességeink határait.

December 5. – szerda (Igazságosság, Bolond, Ördög)
„Belém bújt a kisördög” – hallható a közismert slágerben, s a hét közepén mi is így érezhetjük majd. Mintha nem mi élnénk az életünket és csak kívülállóként szemlélnék az eseményeket, a történések haladását. A magánéletünkben ma akár meggondolatlan dolgokat is tehetünk, előfordulhat, hogy bolhából elefántot csinálunk, de benne van a pakliban a megcsalás, félrelépés lehetősége is. Az anyagi döntéseket ne ma hozzuk meg, mert könnyebben átverhetnek bennünket, hiszen a pénz elvakít és az apró betűs részeket már nem is látjuk a „jó” ajánlatoktól.

December 6. – csütörtök (Erő, Mértékletesség, Nap)

Mindenből megárt a sok – szokás mondani, így van ez a mai napon is. Mindenre lehetőségünk lesz, de tudni kell, hogy hol a határ és célszerű azt nem átlépni. Aki ezen a határon lépeget, az bizony a tűzzel játszik, tehát csak óvatosan és megfontoltan. A pénzügyek terén ma ragadjunk meg minden új lehetőséget és ajánlatot, amelyet kapunk, mert nem egyhamar fogunk ilyen vagy ehhez hasonló információkhoz jutni. Mindennel élni kell, amire ma lehetőségünk nyílik, semmire se mondjuk azt, hogy nem. A magánéletünkben picit legyünk visszahúzódóak.

December 7. – péntek (Uralkodónő, Akasztott, Szeretők)
Régóta halogatjuk már a döntést – ami valószínűleg a párkapcsolatunkat illeti – de eljött az idő, amikor ki kell mondani azt, amit érzünk. Ha elbizonytalanodtunk, akkor kérjünk egy kicsit időt párunktól, hogy mindent épeszűen átgondolhassunk, ha pedig továbbra is szilárdan szeretjük őt, bátran hozzuk a tudatára és erősítsük tovább szerelmünket! A pénzügyekben ma inkább maradjunk meg a háttérben, mert lehet, hogy egy döntéssel minden, amit eddig felépítettünk romba dől és az eddigi munkák mind feleslegessé válik, csak óvatosan!

December 8. – 9. – hétvége (Hold, Remete, Szerencsekerék)

Ez a hétvége nem éppen olyan lesz, mint az eddig megszokottak. Várhatóan előtérbe kerül a lelkiség  és inkább visszavonulunk, mintsem hogy társaságra vágyjunk. Ez egyáltalán nem gond, hiszen szükségünk van arra is, hogy elmerengjünk a gondolatainkban és kicsit kikapcsoljunk, egyszóval: meditáljunk! Ezen a két napon most ezt kell tennünk – az ellátandó feladatok mellett! Foglalkozzunk a lelkünkkel és az esetleges kimondatlan szavakat, gondolatokat tegyük tisztába, ha éppen egy nagy kiabálás segít, akkor ne féljünk és eresszük ki a hangunkat!

Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3446 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x