Szex, szerelem, romantika - decemberben
Címlap / Ezotéria / Szex, szerelem, romantika - decemberben

Szex, szerelem, romantika - decemberben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Mit hoznak a csillagok az év utolsó hónapjában a párkapcsolatok, az erotika terén? Változatos hónap elé nézünk, számíthatunk szenvedélyes estékre, meglepő flörtökre és meghitt, romantikus együttlétekre egyaránt. 

Hó elején a Vénusz szextilben áll a Marssal. Kellemes energia, mely főleg párkapcsolatunk területén érzékelteti a hatását. Nagy kedvünk lesz a flörthöz, ismerkedéshez, randizáshoz. A szex felértékelődik, első számú élvezetforrássá válik. Természetesen, minden sallang nélkül, csak az öröm kedvéért éljük meg az erotikát.

Hó közepén a Vénusz kvadrátban áll a Neptunusszal. Romantikára vágyunk, hosszú sétákra kéz a kézben. Nem lenne ellenünkre egy kellemes vacsora a kedvessel. Utána szívesen vennénk egy közös fürdőt, természetesen gyertyafényben, egy pohár pezsgő társaságában. Sajnos kevés az esély rá, hogy a kedves ráhangolódjon romantikus igényeinkre. Örülhetünk, ha csak a fele teljesül a vágyaINknak.


A hó utolsó harmadától a Vénusz trigonban áll az Uránusszal. Szeretnénk egy új kalandot, ami végre felráz a fásultságból és élettel tölti meg a hétköznapokat. Az ünnepi időszak nem túl jó időzítés a félrelépésekhez, - inkább maradjunk meg a flört szintjén. A lényeg, hogy megélhessük a szabadságot és a csábítás önfeledtségét!

Ha a kedvesnek vásárolnánk, akkor a karácsony előtti napok a legmegfelelőbbek az ajándék beszerzésére. Eredeti, ötletes ajándékot találunk!


Kunsay Melinda

Kép: FreeDigitalPhotos.net - Tina Phillips
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5621 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x