Szerdai angyali üzenet: vagyok, aki vagyok
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: vagyok, aki vagyok

Szerdai angyali üzenet: vagyok, aki vagyok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ki vagy valójában? Ki a te legbelső lényed? Ki az, aki napról napra vezet az életedben? Hogyan tehetsz szert nagyobb önbizalomra és mélyebb, teljesebb békére? 

A Vagyok, aki vagyok lényed olyan hatalmas szépségű lény, hogy talán fel sem fogod. Ő az a részed, aki sosem szakadt el a Forrástól és mindig Isten tenyerén pihen. Aki pontosan tisztában van azzal, milyen csodálatos teremtmény is vagy –aki egyben kreatív, szédületes teremtő is. Jelen pillanatban álruhás angyal, aki egy új világot teremteni jött ide.

Vállalad, kedvesem, hogy a nehézségek, a földi három dimenziós világ sűrűsége ellenére is lehozod ide a fényedet, hogy világítson és átalakítsa a világot. Mindannyiótokban van egy ilyen fénymag, van, akiben még szunnyad, van, aki már rádöbbent a saját valódi lényére és elkezdte tudatosan is használni ezeket a különleges adottságokat. Kedvesem, ha te azok közé tartozol, aki még kételkedik és nem érti, hogyan beszélhetünk Nektek hétről hétre az új világ megszületéséről, miközben háborúk zajlanak és világszerte nőttön nő a feszültség, most eljött a te időd.

Eljött a te időd arra, hogy bepillantásokat nyerj a valóság természetébe és mélyebben, átfogóbban megértsd, mi is zajlik a színfalak mögött és mi zajlik benned mélyen, legbelül. Az elkövetkező néhány hétben jónéhány olyan élményben lehet részed, ami megváltoztatja a valóságról alkotott eddigi véleményedet – csupán légy éber és tartsd nyitva a szíved és az elméd. Mint egy kisgyermek, aki rácsodálkozik az élet szépségére.

A titkok fokozatosan feltárulnak azok számára, akik hajlandóak túllépni azon, amit a két szemükkel látnak és a valóság mélyebb összefüggéseit keresik. A saját életetek a ti legfőbb beavatásotok, ahogy erről már beszéltünk nektek. Nézzétek meg az életeteken végighúzódó mintákat, figyeljétek, milyen hullámmintázatokba rendeződik a sorsotok, honnan hová jutottatok – a válaszok fel fognak tárulni nektek.

Ahogy egyre inkább tisztába kerültök a saját szerepetekkel a mostani változások közepette, ahogy egyre mélyebb önismeretre és önszeretetre tesztek szert, úgy lesztek képesek egyre tudatosabban részt venni a teremtő folyamatban, a világ átalakításában. Sokszor mondtuk már nektek, kedveseink, hogy a saját életetek a minta, a saját életetek átalakításával változtatjátok meg a valóság szövetét minden pillanatban. Ezért minden döntésetek, választásotok számít! Minden alkalommal, amikor a magasabb értékek – a szeretet, egymás és önmagatok megbecsülése és tisztelete, a harmónia, az egyensúly értékei – szerint hozzátok meg a döntéseteket, egy lépéssel közelebb léptek a vágyott új világhoz, a tisztább és emberségesebb életmódhoz. A szerepetek felbecsülhetetlen és minden alkalommal arra kérünk benneteket, értsétek meg ennek a súlyát és kezdjetek el ehhez méltón élni, viselkedni és szeretni. Méltón az örök, tiszta Vagyok, aki vagyok lényetekhez.

Angyali segítség - húzz egy angyalkártyát itt >>>

Képek: FreeDigitalPhotos - "Little Girl Standing Looking To Sea Mist At Mountain" by pat138241
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3217 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x