Heti tarot-előrejelzés: tiszta lap a pénzügyekben
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: tiszta lap a pénzügyekben

Heti tarot-előrejelzés: tiszta lap a pénzügyekben

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Ezen a héten az újhold hatása érvényesül, azaz most kell belevágni az újdonságokba, megragadni a lehetőségeket és élni velük. Aki most elszalasztja az érkező ajánlatokat, csak hosszú idő elteltével találhatja magát újra ilyen kedvező helyzetben. Az eddigi negatív beidegződéseket a pénzzel kapcsolatban tegyük félre, s mától nyissunk új, tiszta lappal! 

December 10. – hétfő (Kelyhek királya, Kardok királya, Érmék lovagja)
A keménység jellemzi a hét első napját, így az érzékeny lelkűek jobban teszik, ha már most fedezékbe vonulnak az esetleges támadások elől. Akik nem bírják a kritikát, jobban teszik, ha ma nem kérik ki mások véleményét akár az öltözködésükkel, vagy egyszerűen csak a személyükkel kapcsolatban. Félnivalónk azért nincsen, mert szerencsére komoly anyagi veszteség, vagy bármilyen kézzel fogható károsodás valószínűleg nem ér minket, de a lelkünkre azért vigyázzunk. Az egészség terén is legyünk óvatosak a hirtelen mozdulatokkal.

December 11. – kedd (Érmék királynője, Kardok kettes, Érmék királya)
A mai nap a pénzről és annak megteremtéséről fog leginkább szólni, mintsem az örömről és a boldogságról. Persze a kettő kivételes esetekben megegyezhet, amikor az embernek a hobbija a munkája, hiszen akkor örömét leli a pénzkeresésben és egyfajta boldogság tölti el, hogy ismét azzal foglalkozhat, amit szeret. A keménység még ma is megjelenhet, de sokkal inkább a párkapcsolat terén. A gyengédség és az érzékiség inkább a háttérben fog megbújni, s a reflektorfényben a tettek lesznek, ezért jobb már előre eltervezni a közös estét.

December 12. – szerda (Botok hatos, Érmék apródja, Hold)
A változás napját fogjuk megélni, amikor semmi se lesz biztos, minden percről percre változhat. Aki életét a határidőnaplója szerint éli, jobb, ha felkészül, hogy a nap folyamán sokszor kell majd újraterveznie a napi teendőket, s olykor az is előfordulhat, hogy egyes fontos feladatokat nem tud majd ellátni az adott napon. Emiatt ne eméssze magát, hiszen a holnapi nap is adott lesz arra, hogy megcsinálja a dolgait. Amennyiben hatalom kerül a kezünkbe – akarva, vagy akaratlanul, de vissza fogunk élni vele –, próbáljunk megértőek lenni, s kerüljük a méltatlan helyzeteket.


December 13. – csütörtök (Kardok lovagja, Kardok hetes, Kardok nyolcas)

Tudni kell mindenből, hogy hol a határ, s tiszteletben tartani azokat. Ahogy mondani szokás: a jóból is megárt a sok. Mindig legyen a szemünk előtt ez a mondat. A nap folyamán, ha bármikor úgy érezzük, szükség van egy kis szünetre, bátran pihenjünk, mert ha túlhajszoljuk magunkat, az nem éppen kedvez az egészségünknek és a munkánk minőségén is meglátszik majd. A kommunikációra is fokozottan ügyeljünk, csak ügyesen és helyesen fogalmazzunk, mert egy-egy kétértelmű mondattal komoly lavinákat indíthatunk el akár magunk ellen is, ami a környezetünket is érinti majd.

December 14. – péntek (Botok tízes, Kelyhek négyes, Mértékletesség)
A hét utolsó munkanapján még megkaphatjuk azt a munka- és feladatmennyiséget, amitől úgy érezzük, hogy padlót fogunk. Amikor már fogytán az erőnk, s nem vagyunk képesek 100%-osan ellátni feladatainkat, akkor igenis merjük kimondani azt, hogy nem. Sok esetben lehet, hogy nehéz, de inkább utasítsunk vissza egy lehetőséget, mintsem hogy elfogadjuk, de ne éljünk vele, mert nem volt rá időnk. Az azt követő lelkiismeret-furdalás és nyomasztó érzések mindennél rosszabbak lehetnek. Tudni kell megálljt parancsolni mindennek.

December 15. – 16. – hétvége (Érmék ötös, Botok királynője, Botok kettes)
Ez a hétvége szóljon egy kicsit az adakozásról! Fontos tudni, hogy nem mindenki élheti meg az adventi időszakot, s nem mindenki mondhatja el magáról, hogy családjával közösen, békében várja a karácsonyi ünnepet. Vagy azért, mert nélkülözniük kell, vagy mert egyszerűen nincs kivel megünnepelniük a várakozás időszakát. Legyünk jótékonyak és keressünk fel olyan szervezeteket, alapítványokat, akik ezeknek a fiataloknak, vagy idősebb személyeknek próbálnak segíteni.


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4830 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x