2013 - Vigyázat, új tudatosság
Címlap / Ezotéria / 2013 - Vigyázat, új tudatosság

2013 - Vigyázat, új tudatosság

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-15

Második éve jelenik meg az Unio Mystica Kiadó gondozásában a Csillagleső című könyv, amelynek írója, Kiss Balázs Kunó arra a nem mindennapi feladatra vállalkozik, hogy a csillagos égbolt tükrében, az évkörön végigkalauzolva, napról-napra olyan felismerésekhez segítsen hozzá minket, amely minden keresőt közelebb visz valódi céljához: Önmagához. 

2012-ben az emberiség egy olyan fordulóponthoz érkezett, ahol minden lélekben megszületett a döntés, milyen úton halad tovább. A régi minták, berögzült szokások ismételgetésével egy szenvedéssel teli életet választunk, vagy visszaemlékezünk Teremtő mivoltunkra és a továbbiakban tudatosan, egy szeretetteljes, beteljesítő, közösen is élhető világot teremtünk magunknak? Minden jel arra mutat, hogy egyre többen döntenek ez utóbbi mellett, de ehhez mindenkinek egy másik nézőpontból kell az életére tekinteni, mint ahogyan eddig tette. Egy magasabb nézőpontból.


Ennek a nézőpontváltásnak a megvalósításában nagy segítség ez a könyv, amely egyetlen napra sem engedi el kezünket, mint a gondos szülő, mikor gyermekét járni tanítja. Ám egyúttal mindvégig arra is tanít, hogyan légy igazán önmagad, hiszen minden, amire szükséged van, önmagadban rejlik.
A könyv lapjain azok is könnyen érthető és alkalmazható gondolatokkal találkozhatnak, akik korábban soha nem foglalkoztak az égitestek mozgásának elemzésével, ugyanakkor az asztrológia kedvelői számára is hasznos és csodálatosan részletes segédletet nyújt a szellemi üzenetek mellett. Napról napra haladva ad betekintést az Univerzum által felénk tükrözött világunk rejtelmeibe, ám mégsem nevezném még véletlenül sem kalendáriumnak. A naptár szerinti tagolásnak kettős célja van: segít ráhangolódni saját ritmusunkra, ugyanakkor rákényszeríti az Olvasót, hogy mértéket tartson – ezzel garantálja, hogy türelmetlen habzsolással ne kaphassunk “spirituális gyomorrontást”, hogy a Világegyetem ritmusos dallama ne váljon értelmetlen zörejjé.
Ha a múlt évi könyv borítóján azt olvashattuk: „Vigyázat, tudatosság!“, akkor 2013-ban sem mondható más, a biztonsági öveket kéretik bekapcsolni: „Vigyázat, Új tudatosság!“

A Csillagleső 2013 páratlan könyv, hiszen jóval több, mint egy egyszerű naptár szép idézetekkel és tanításokkal. Sokkal inkább egy útmutató, amelyben megtalálod a mindennapi megelégedettségedhez és fejlődésedhez vezető gyakorlatokat és szellemi tanításokat egyaránt. Ám bizonyos szinten még ennél is több, mert egy történet van benne: a Te történeted bontakozik ki előtted, ha nyitott szívvel és elmével olvasod napról napra.


A Szerzőről

Kiss Balázs Kunó Paksi Zoltán iskolájában sajátította el a Csillagbölcselet alapjait - és évek óta működteti az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő CsillagMag portált. Tanításaival célja az, hogy a zodiákusjegyek és a bolygók szokásos értelmezésén túl az égbolton minket kísérő, több száz csillagkép fényüzeneteinek hiteles és jól érthető közvetítésével mélyebb lehetőségeket nyisson meg a spirituális kereső emberek számára. „Nem a horoszkópunk határoz meg minket, hanem mi határoztuk meg horoszkópunkat születésünkkor” – szokta hangsúlyozni tanfolyamain.
A Csillagleső 2013 kiadását követően máris újabb könyvek írásán dolgozik, miközben boldog férj és apa, s amikor éppen nem a csillagok világát kémleli vagy valamilyen előadást tart, akkor családjával éli a Tapasztalás gyönyörű útját.


A Kiadóról

Az Unio Mystica Kiadó 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy igényes és valóban az új tudatosságot képviselő könyvekkel szolgálja a spirituális gondolatokra nyitott olvasóközönség igényeit. Az alapításkor megfogalmazott célok között az egyik legfontosabb a Valódi Érték képviselete. Bár igen népszerű téma, sokan szinte félve ejtik ki az ezotéria szót, hiszen oly sok elcsépelt, lejáratott és félreértett közhely kapcsolódik már ehhez a fogalomhoz. Holott pont manapság, ebben a felfordulni látszó világban, az Új Kor hajnalán lenne a legnagyobb szükség olyan írott és íratlan segítségre, melyek valóban értékes és használható segítséget nyújtanak azoknak az útkeresőknek, akik önmagukba tekintve, a Láthatatlan Világ felé fordulva igyekeznek tágabb és tisztább megértést találni az Élettel kapcsolatban. Az idei év során megjelentetett könyveivel a kiadónak egyértelműen sikerült a fenti ars poeticát hitelesen képviselni (a Csillagleső 2013 mellett a sokak által régóta várt legújabb Kryon-kötet is már a boltok polcain). Hamarosan megtalálhatóak leszek a honlapjukon a 2013-ra tervezett könyvek ismertetői is, amelyek minden bizonnyal ugyancsak osztatlan sikerre számíthatnak.


További információ a kötetekről >>


Kép: Victor Habbick - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7442 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x