Nagy karácsonyi horoszkóp 2012
Címlap / Ezotéria / Nagy karácsonyi horoszkóp 2012

Nagy karácsonyi horoszkóp 2012

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

A karácsonyi ünnep és az adventi készülődés másképp telik majd minden zodiákusjegy számára. Hogyan készülj a csillagjegyed szerint? Mire érdemes odafigyelned? Melyik jegy szülöttei milyen ajándéknak örülnének? Nagy karácsonyi összeállításunkból minden kiderül! 

KOS (Március 21. – Április 20.)
Karácsonyi előkészületek: Szeretnéd, ha karácsony este minden a legtökéletesebben sikerülne. Nem kis energiát és pénzt fektetsz az előkészületekbe. A díszletek most nagyon fontosak számodra, tucatszámra vásárolod az új díszeket. Meg is lesz az eredménye: emlékezetes lesz az ünnep!
Karácsonyeste: Annyira figyelsz a részletekre, hogy végül hagyod elillanni a pillanat varázsát! Ne csak a külcsínre figyelj: befelé is hallgatózz egy kicsit!
Mit fogsz kapni a Kostól? Nem sokat foglalkozik a bevásárlással. Egyszerre veszi meg az ajándékokat, így ötletszerűek a meglepetései. Néha azonban szerencséje van és találó holmi akad a kezébe.
Ajándéktippek Kos kedvesünknek, családtagjainknak: Vegyél neki sportszert, ez mindig befutó nála, hiszen igazi sportember, így minden sportcikknek örül. A hölgyek örülnek egy feltűnő, lehetőleg piros ékszerkölteménynek.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Karácsonyi előkészületek: Az ünnep hangulata lépten-nyomon magával ragad. Már a készülődés közben is többször elérzékenyülsz. Nosztalgikus hangulatba kerülsz és könnyeket csal a szemedbe a régmúlt karácsonyok emléke. Meghitt, nyugodt ünnepre vágysz, családtagjaid körében.
Karácsonyeste: A lényeg az érzelmekkel teli együttlét, a szeretteiddel. A finom süti persze nem maradhat el és a tradicionális karácsonyi menü is elengedhetetlen.
Mit fogsz kapni a Bikától? Talán egy tálca saját kezűleg készített karácsonyi süteménnyel lep meg, ám biztos, hogy szeretetét tolmácsolja az ajándéka. Praktikus ajándékra számíts, ami valóban jól jön majd!
Ajándéktippek Bika kedvesünknek, családtagjainknak: A kényeztetés és a testi örömök mindig beválnak - vehetsz neki finom csokoládét vagy drága italt. A Bika hölgyek örülnek a minőségi szépségápoló termékeknek.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Karácsonyi előkészületek: Elég volt a pörgésből az év során, nehéz és eseményekkel teli évet tudhatsz magad mögött. Nem vágysz a rokonlátogatásokra és mozgalmas baráti ünneplésre sem. Kizárólag családtagjaiddal ünnepelnél, csak a legszükségesebb díszletekkel.
Karácsonyeste: Nyugalomra és lazításra vágysz, így karácsony este inkább az érzelmek, mint a külsőségek dominálnak. Egyszerű, ám finom karácsonyi menü, pihenés és jó beszélgetések. Ennyi, amire szükséged van.
Mit fogsz kapni az Ikrektől? Imád könyvesboltba járni, így ha már ott van, akkor az ajándékokat is beszerzi. Jó könyveket, szép művészeti albumokat, vagy zenei válogatást fogsz tőle kapni.
Ajándéktippek Ikrek kedvesünknek, családtagjainknak: Fizesd be tanfolyamra, vagy vedd meg neki a legújabb szakirodalmat - mindegy, csak gondolatébresztő legyen az ajándék!

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Karácsonyi előkészületek: Varázslatos hangulatot teremtesz a gyerekeknek és kedvesednek. A gyermekkori emlékek inspirálnak - előveszed a régi receptfüzetet és beveted magad a konyhába. A lakást a vanília és a fahéj ellenállhatatlan karácsonyi illata lengi be.
Karácsonyeste: Meglehetősen elfáradhatsz, így már nem sok erőd marad karácsonyestére. Vegyél egy finom fürdőt és próbálj meg lazítani. Vond be a családtagokat a terítésbe, díszítésbe, így lesz teljes az élmény!
Mit fogsz kapni a Ráktól? Jobban ismer, mint Te saját magadat. Biztosan megveszi azt a holmit, amivel eddig kacérkodtál, de nem vetted meg magadnak. Telitalálat lesz a meglepetés és benne lesz minden szeretete.
Ajándéktippek Rák kedvesünknek, családtagjainknak: Vegyél neki otthonába szép kiegészítőket, lámpát, díszpárnát! Örül az antik holmiknak és minden hasznos konyhafelszerelésnek is.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Karácsonyi előkészületek: Mindig élénk társasági életet élsz, és nem kivétel ez alól a karácsony sem. Nincs ellenedre, ha barátaid meglátogatnak karácsony este. Örülsz, ha minél több ember vesz körül, neked így meghitt és élvezetes az ünnep. Rengeteg energiád van, örömmel főzöl és sütsz egy fél hadseregnek is.
Karácsonyeste: Pezsgés és kötetlen együttlét, azokkal, akik fontosak számodra. A pompás díszletek mindig hozzátartoznak az életedhez, de most nem ez a lényeg!
Mit fogsz kapni az Oroszlántól? Ravaszul kipuhatolja, mi a szíved vágya és megveszi neked. Ha igazán kedvel, akkor nem számít, hogy mennyibe kerül, viszont elvárja, hogy látványosan örülj!
Ajándéktippek Oroszlán kedvesünknek, családtagjainknak: Imádja az eleganciát és a valódi luxust. Bármi szóba jöhet, ami elég színvonalas és drága királyi személyiségéhez. Ha vékonyabb a pénztárcád, akkor jó ötlet a színházjegy, vagy egy szép kiállítású könyv.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Karácsonyi előkészületek: A legszívesebben elutaznál néhány napra családoddal - most nincs ínyedre a karácsonyi sütés-főzés. Arra vágysz, hogy végre téged szolgáljanak ki, és kedvedre pihenhess. Az ajándékokat már úgyis idejekorán megvetted, már csak a csomagolás marad az ünnep előestéjén.
Karácsonyeste: Nem akarsz nagyszabású konyhai munkálatokba kezdeni. Összedobsz egy finom, de nem túl bonyolult karácsonyi menüt. A hangulat ettől még tökéletes lesz!
Mit fogsz kapni a Szűztől? Olyasmit fogsz kapni, amire valóban szükséged van, csak Te magad sem vetted észre. Nem vesz igénytelen holmikat. Lehet, hogy egy pulcsit, vagy sálat kapsz, de márkás darab lesz!
Ajándéktippek Szűz kedvesünknek, családtagjainknak: Örül a hasznos, mindennapi holmiknak. Szereti a táskákat, pénztárcát, határidőnaplót, szép tollakat. A könyvekkel sem foghatsz mellé!

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Karácsonyi előkészületek: Túl sok volt az elmúlt év feszültsége, így a karácsonyi készülődésben érdemes megtalálnod a kikapcsolódást. A vásárolgatás mindig is kedvedre volt, így igazi pihenést jelent az ajándékvadászat. Még az ünnep előtt hozd magad formába: menj fodrászhoz, kozmetikushoz, tornázni!
Karácsonyeste: Az ünnepek alatt sem szeretnél elhízni, ezért könnyű, ám tápláló ételeket készítesz, sok zöldséggel, salátával. Nem baj, ha nálatok nem a tradicionális karácsonyi menü lesz az étlapon!
Mit fogsz kapni a Mérlegtől? A legelegánsabb kiegészítőt és a leggyönyörűbb selyemsálat tőle kapod. Senkinek sincs olyan jó ízlése, mint neki. Pontosan tudja, hogy mi áll jól neked! Kizárólag stílusos holmikat ajándékoz!
Ajándéktippek Mérleg kedvesünknek, családtagjainknak: Ne vegyél neki tizenkettő egy tucat holmikat. Nem kell az ajándéknak méregdrágának lennie, de fontos az elegancia és a minőség! A szép kiegészítők mindig lázba hozzák!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Karácsonyi előkészületek: Elsősorban párodat szeretnéd elbűvölni karácsonyi hangulattal és sok szeretettel. Alaposan előkészíted az ünnepi alkalmat, megadod a módját a vásárlásnak és a díszleteknek is. Ünnepélyességre törekszel, az egész lakás tükrözni fogja a karácsonyi hangulatot.
Karácsonyeste: A meghitt ünnep különösen jó hatással lehet párkapcsolatodra. Főzőcskézzetek közösen, vagy díszítsétek fel a lakást és a karácsonyfát együtt! Könnyen egymásra hangolódhattok!
Mit fogsz kapni a Skorpiótól? Biztosan és tévedhetetlenül tudja, hogy mi a szíved vágya. Elképzelhetetlen, hogy tucatholmit kapjál tőle. Az ő ajándékai egyediek, szívhez szólóak.
Ajándéktippek Skorpió kedvesünknek, családtagjainknak: A legfontosabb, hogy valóban neki szóljon az ajándék, amit veszel. Az sem baj, ha saját kezűleg készítesz neki meglepetést: talán ennek örül a legjobban!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Karácsonyi előkészületek: Munkás év van mögötted és most úgy érzed, hogy megterhelő a karácsonyi készülődés. Nincs kedved a vásárolgatáshoz, és a karácsonyi főzőcskézéshez sem. Segíthet, ha a karácsonyi forgatag előtt pihensz néhány napot!
Karácsonyeste: Ne töltsd az egész napot a konyhában! Ne vállald be az ötfogásos menüsort és bonyolult receptek előállítását! A karácsony a pihenésről és a meghitt együttlétről szól!
Mit fogsz kapni a Nyilastól? Gyönyörű holmikkal kápráztat el. Híresen nagylelkű, függetlenül a lehetőségeitől. Ha fontos vagy neki, akkor hiába mondod, hogy kevéssel is beéred: biztosan nagyszabású lesz az ajándék.
Ajándéktippek Nyilas kedvesünknek, családtagjainknak: Örül, ha érdekes és szép kiállítású kiadványokat kap. Nem foghatsz mellé a minőségi, márkás ruhaneművel, parfümmel sem!

BAK (December 22. – Január 20.)
Karácsonyi előkészületek: Energikusan látsz neki a karácsonyi előkészületeknek. Szíved vágya, hogy szeretteidet eredeti, találó meglepetésekkel lepd meg. Annyira belefeledkezel az előkészületekbe, hogy elúszhatsz az idővel és az utolsó pillanatban veszed észre, hogy még végig sem gondoltad a menüsort.
Karácsonyeste: Tökéletességet szeretnél, de így könnyen elveszhet az öröm és az önfeledtség! Vond be a főzőcskézésbe családtagjaidat. A gyerekeknek is remek móka a sütés-főzés!
Mit fogsz kapni a Baktól? Megfigyeli, hogy mire van szükséged. Ha tönkrement a táskád, akkor számon tartja és vesz egy gyönyörű, új darabot.
Ajándéktippek Bak kedvesünknek, családtagjainknak: Bármit is veszel neki, legyen igényes és valódi. Ha táska, akkor valódi bőr legyen. Ha ruha, akkor márkás darab. 

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Karácsonyi előkészületek: A gyermeki öröm és készülődés ragyogja be a karácsonyodat. Régen várod már a pihenés napjait, nyitott szívvel fogadod a meglepetéseket. A vásárlást ötletszerűen intézed, de biztos ösztönnel találod meg a legjobb ajándékokat.
Karácsonyeste: Kötetlenség, játék és öröm: a karácsony este igazán kellemesen telik. Még inkább így van, ha gyermekeiddel töltöd az ünnepet: a velük való együttlét a legnagyobb boldogság neked.
Mit fogsz kapni a Vízöntőtől? Kaphatsz tőle egy hiperszuper telefont, vagy esetleg egy kütyüt a laptopodhoz. Hasznos technikai újdonságokkal lep meg, és nem is érted, hogy tudtál ezek nélkül élni eddig.
Ajándéktippek Vízöntő kedvesünknek, családtagjainknak: Az egyedi stílus az ő igazi terepe. Szereti a bohókás, vicces holmikat. Mindegy, csak rendhagyó, ötletes legyen a meglepetés!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Karácsonyi előkészületek: Az ünnep elsősorban arról szól, hogy kimutatod a szeretetedet. Most mindenkit felhívsz, vagy meglepsz valamilyen apró, de kedves ajándékkal. Akkor vagy igazán boldog, ha előkerülnek a barátok, régen látott rokonok!
Karácsonyeste: Nagy vendégseregre számíthatsz, így nem kevés ügyességet kíván az ünnep lebonyolítása. Még időben kérj segítséget családtagjaidtól: egyedül nem bírod az iramot!
Mit fogsz kapni a Halaktól? Tele lesz érzelemmel az ajándéka. Talán fotóalbumot kapsz, hiszen imádja megörökíteni az emlékezetes pillanatokat. Pizsamát, köntöst, papucsot is előszeretettel vásárol.
Ajándéktippek Halak kedvesünknek, családtagjainknak: A puha, monogramos fürdőköntös mindig telitalálat, de vehetsz neki szép ágyneműt, vagy művészeti jellegű albumot is.


Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5996 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x