2012.12.21. - 36 perc, ami megváltoztatja a Világot!
Címlap / Ezotéria / 2012.12.21. - 36 perc, ami megváltoztatja a Világot!

2012.12.21. - 36 perc, ami megváltoztatja a Világot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Mint ahogy egy szívdobbanás ereje a testben áramoltatja az életet, úgy küldik ezen a napon szét meditációkban a közös tudatmezőkbe a béke, az életöröm kívánságait, pozitív képeket sok tízezren, százezren, millióan egymás után közös meditációs hullámokban világszerte. 

December 21-én az egész világon összefogás, öröm- és mosolyhullámok söpörnek végig! Az egész világon egy példa értékű összefogás hihetetlen kalandja zajlik, amihez folyamatosan lehet kapcsolódni. Olyan, ahol sokat adhatsz az egész bolygónak, és magad is meríthetsz belőle.  Nem kell hozzá más csak a mosolyod...egyszerre mindenkivel, egy időben!


Ez a nap  egy  25920 éves csillagászati és  földtörténeti ciklus a vége és egyben egy új periódus kezdete, amibe a föld és az egész emberiség most belép. Ezek csillagászati tények. Az elmúlt időszak feszültségei után végre fellélegezhetsz és fellélegezhet mindenki. Valamennyiünk közös érdeke, hogy a jövő a békéről szóljon, szebb és virágzóbb legyen.

Nagyon ritkán történik ilyen: a jelen emberiség az írott történelmében most legelőször élheti át ezt. A Maya naptár és sok más ránk hagyott és  kiemelt történelmi bejegyzés is előre jelzi ezt a dátumot. 2012. december 21-e nem csak a téli napforduló napja, ami önmagában is öröm és a fény születése, hanem folytatás...

A  következő ilyen ritka és valós csillagászati együttállás 25920 év múlva ismét lesz.  Ahogyan a hold tömegvonzása hat a vizekre ár-apály formájában és eképpen az egész földre a maga módján, úgy ez a ritka együttállás december 21-én és az azt követő napokon hatással lesz Földünkre és ránk emberekre. Tehetünk azért, hogy a pozitív hatásait élvezhessük és gyerekeinkre is hagyhassunk belőle!2012. december 21-én, pontban délben az egész világon összehangolt időpontban elkezdődik egy világméretű meditációs hullám előkészítése.
Percekkel később a mediáció a nemzetközi szervező a unify.org közös forgatókönyve alapján (magyar időben) pontban 12:11-kor elindul, és este 21:00 órakor is megismétlődik.

36 perc, ami megváltoztatja a Világot! 
Ekkora méretű összefogásra még nem volt
példa!

Kövesd figyelemmel az eseményeket és a híreket a facebook-on is >>>
Jelentkezni itt tudsz >>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8132 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x