Pénz, munka, vagyon 2013-ban
Címlap / Ezotéria / Pénz, munka, vagyon 2013-ban

Pénz, munka, vagyon 2013-ban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Mit ígérnek a csillagok az új esztendőre? Mire számíthatunk a pénzügyekben, a munkában, a karrierben? Újévi vagyon előrejelzés 2013-ra minden csillagjegynek! 

KOS (Március 21. – Április 20.)
Első félév: Örömet lelsz a mindennapi munkában és ez javítja eredményességedet is. Úgy érzed, hogy neked való, amit csinálsz - a legjobb üzleteket most hozhatod össze!

Az év második részében:
Energikussá válsz, minden nap tetterősen vágsz neki a teendőknek. Lesz részed komoly feladatokban is, de minden esély megvan rá, hogy sikerrel vedd az akadályokat.

BIKA (Április 21. – Május 20.)

Első félév: Oda kell figyelned a munkádra - pénzt veszítesz, ha nem veszed komolyan a kihívásokat. Most minden apró részlet fontos, körültekintőnek kell lenned!

Az év második részében:
Rengeteg hasznos kapcsolatod van már, és ideje lenne használnod is az összeköttetéseket. Így teszel szert egy nagy üzletre, ami nagy pénzt rejt magában!

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Első félév: A kapcsolataid lendíthetnek előre, tudatosan kell kiépítened az összeköttetéseidet. Járj partikra, üzleti vacsorákra - a lényeg, hogy alkalmad legyen megmutatni a tudásodat!

Az év második részében: Beérnek az elképzeléseid, számítanak rád üzleti partnereid. Amit elértél, az a te munkád eredménye, így joggal vagy büszke és elégedett.                   

RÁK (Június 22. – Július 22.)

Első félév: Sok munkád lesz, embert próbáló feladatokkal szembesülsz. Sajnos nem fogadsz el segítséget, mindent egyedül akarsz megoldani. Ez hosszú távon kimeríthet - nagyon elfáradhatsz!

Az év második részében: Végre rájössz, hogy nem vagy egyedül - hajlandó vagy együtt dolgozni üzletfeleiddel. Ennek eredménye is lesz: jó üzleteket hozol tető alá, és anyagilag is jobban jársz.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Első félév
: Több lesz a feladat, szinte ki sem látszol majd a munkából. Sajnos nem engedheted meg magadnak, hogy pihenj, hiszen most kell az üzlettel, pénzügyekkel foglalkoznod. Hamarosan könnyebb idők jönnek majd!

Az év második részében: Sikerülhet jó kapcsolatot kialakítanod munkatársaiddal, üzletfeleiddel. Végre alkalmad nyílhat a pihenésre is, üzleti ügyeid nem igénylik a folyamatos jelenlétedet. Használd ki az időszakot egy kis nyár végi lazításra!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Első félév:
Szeretnél egy igazán jó üzletet nyélbe ütni, de nem készíted elő hiánytalanul az ügyet. Fontos információk hiányoznak, és ez az anyagi veszteség veszélyét is magában rejti!

Az év második részében:
Küzdelemmel teli időszak várható, mintha folyton keresztbe tennének neked. Nehezen megoldható helyzetekkel találkozol, melyek igazi kihívást jelentenek.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Első félév: Arra vágysz, hogy egy új területen próbálhasd ki magad, a régi munkád már nem elégít ki maximálisan. Fontos, hogy elég információval rendelkezz: így nem ér majd anyagi veszteség a tapasztalatlanságod miatt!

Az év második részében: Magánéleted köti le a figyelmedet, így nem szentelsz elég figyelmet üzleti életednek, pénzügyeidnek. Fontos, hogy a munkádra is koncentrálj: nem engedheted meg magadnak a veszteségeket!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Első félév:
Több új lehetőség is megtalál, eseménydús félévben lehet részed. Szinte minden nap adódik egy kihívás, de nagy ügyességgel vezényled le a mindennapokat. Igaz, nagyon elfáradhatsz!

Az év második részében:
Nem találod a helyedet, úgy érzed, hogy hiábavaló a munkád. Az üzlet sem hoz annyi hasznot, mint amit reméltél. Próbáld meg túlélni a nehéz időszakot, jobb idők is jönnek majd!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Első félév:
Tulajdonképpen elégedett lehetsz az év első felében. Jól megy az üzlet és anyagilag sem panaszkodhatsz. Még a magánéletedre is juthat energiád, így az érzelmi életed is rendben lesz. A kiegyensúlyozottság meglátszik a munkádon is.

Az év második részében:  Sikeres napokra, több pénzre és erkölcsi megbecsülésre számíthatsz. Jó időben, jó üzletfelekkel dolgozol együtt és az eredmény is minőségi. Már csak tartanod kell ezt a szintet!

BAK (December 22. – Január 20.)
Első félév:
Több fontos, sorsfordító üzleti tárgyalás várható. Minden azon múlik, hogy sikerrel veszed-e a kihívásokat. Készülj fel alaposan, légy tisztában a céljaiddal. Így hiteles leszel, és tiéd lesz a várt haszon!

Az év második részében: Teret kap szakmai tudásod, felkészültséged. A jó üzleteket csak akkor nyerheted meg, ha megbízható tudással rendelkezel. Egy továbbképzés, hosszabb tanfolyam is szóba kerülhet.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Első félév:
Fáradtságod oda vezethet, hogy közömbössé válsz és nem törődsz eleget a munkáddal, pénzügyeiddel. Ha Te nem dolgozol a jövődön, akkor senki sem fog, - vissza kell szerezned az energikusságodat!             

Az év második részében: Sok ötleted van, de valahogy nem valósulnak meg a gyakorlatban. Ha nem az elvárásaid szerint alakulnak az üzleti lehetőségek, akkor elkeseredsz és elveszíted az érdeklődésedet. Ez nem jó út!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Első félév:
Olyan üzletfelekkel dolgozol együtt, akiket tisztelsz és hitelesek előtted. Így a közös munka is minőségi és jövedelmező lehet. Itt az ideje, hogy komolyan beletedd a tehetségedet a közös ügyekbe!

Az év második részében:
Több tisztázatlan, homályos ügylettel is találkozhatsz. Az óvatosság nagyon fontos, ideje komolyan információkat gyűjtened. Ne menj bele olyasmibe, amit nem látsz át pontosan!


Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 24608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x