2013. január - mit hoznak a csillagok?
Címlap / Ezotéria / 2013. január - mit hoznak a csillagok?

2013. január - mit hoznak a csillagok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Változások a munkahelyen, forró szex, kitartó, fárasztó munkanapok várnak ránk az év első hónapjában. Mire érdemes odafigyelni, hogy elkerüljük a kínos helyzeteket és a levertséget? Januári bolygóállások és hatásaik a mindennapjainkra. 

A hónap egy Merkúr-Uránusz kvadráttal indul. Több tervünk, gondolatunk is lehet az újévi változtatásokra vonatkozóan, de kiderülhet, hogy a megvalósítás akadályokba ütközik. Talán a munkánkban szeretnénk változtatásokat, de sajnos az előkészítő fázis elmarad. Elhamarkodottan, megalapozatlanul vágunk bele az újba, és ennek csúnya felsülés lehet a vége.
Az év eleji munkaértekezleteken csak akkor szólaljunk fel, ha tényleg biztosak vagyunk a dolgunkban. Ellenkező esetben inkább hallgassunk és nézzünk utána alaposabban a témának.

Ugyanakkor a Mars trigonban áll a Jupiterrel. Nagy a lelkesedésünk, de nem igazán jellemző az átgondoltság. Belevágunk a dolgok közepébe, de kiderül, hogy jobb lett volna, ha várunk és alaposan előkészítjük az ügyet. Összességében azonban szerencsénk van, gond nélkül ússzuk meg a hirtelenségünket.

Hó közepén a Vénusz-Plútó együttállás borzolja a kedélyeket, ám a Szaturnusz szextilje megóv a nagyobb túlkapásoktól. Vágyunk a szenvedélyre, szeretnénk, ha izgalmasabbá válna a magánéletünk. Nagyobb az igényünk a szexre, keressük a mély, intenzív élményeket. Ha párunkkal nem az igazi a szex, akkor szívesen mennénk bele egy szexi kalandba is akár. A Szaturnusz hatására fontos a megbízhatóság is, így inkább megmaradunk a fantáziáknál. A most induló szerelmek könnyen fordulnak komolyra, viszonylag rövid idő alatt.



A hó utolsó harmadától a Merkúr szextilben áll az Uránusszal,
majd trigonban a Jupiterrel. Jó ötleteink adódnak a munka során, hirtelen találjuk meg a legjobb, leghatékonyabb megoldásokat. A tálalás is nagyszerű: főnökünket könnyen magunk mellé állíthatjuk. Az ügyesebbek előléptetésben, vagy jobb állásban reménykedhetnek. A munkahelyváltások sikeresek, izgalmas kihívások várnak az új munkahelyen. Előtérbe kerül tanulékonyságunk, szinte ragadnak ránk az új ismeretek.

Hó végén a Nap-Jupiter trigon, majd a Nap-Szaturnusz kvadrát erejét érezhetjük. 25-től erőnk teljében leszünk, úgy érezzük, hogy a hegyeket is meg tudnánk mozgatni. Ráadásul visszatér a hitünk, bízunk benne, hogy sorsunk kedvező fordulatot vesz. A hónap utolsó napján viszont hirtelen esik vissza az energiaszintünk. Addigra viszont annyit dolgozunk majd, hogy szinte összeesünk a fáradtságtól. A levertség hirtelen kerít minket hatalmába. Viszont végiggondolhatjuk a helyzetünket: itt lesz az idő, hogy felelősségteljes, megalapozott döntéseket hozzunk!


Kunsay Melinda

Kép: smarnad - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 18022 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x