Újévi pénzvarázsló szerencsehoroszkóp
Címlap / Ezotéria / Újévi pénzvarázsló szerencsehoroszkóp

Újévi pénzvarázsló szerencsehoroszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Mit hoz az új esztendő a pénzügyek terén? Hogyan segítheted elő az anyagi bőséget a 2013-as évben? Tippek, jótanácsok és pénzmágia minden csillagjegynek! 

KOS (Március 21. – Április 20.)
Szerencsére az újévben megtalálod az örömödet a munkádban, így a pénz is gyorsabban áramlik hozzád. Energikusságod arra sarkall, hogy mindig többet és többet vállalj fel, szinte észre sem veszed úgy repül majd el az év első fele. A komoly feladatok több felelősséget igényelnek, de több pénzt is hoznak.

Újévi pénzvarázslat:
tölts fel a Hold fényével egy szerencsehozó négylevelű lóhere medált!


BIKA (Április 21. – Május 20.)

Komoly kihívások várnak az újévben, de egy kis odafigyeléssel megalapozhatod a pénzügyi helyzetedet. Figyelj a részletekre, de ne vessz el bennük! A körültekintő gondolkodás megóv az anyagi veszteségektől. Mindig legyen tartalékod az új évben, így a biztonságérzeted is nagyobb.

Újévi pénzvarázslat:
vegyél az újév első napjaiban egy piros pénztárcát! Kívánd, hogy ne fogyjon ki belőle a pénz!


IKREK (Május 21. – Június 21.)

Az új évben rengeteg jó kapcsolatot köthetsz, ami a későbbiekben aranybányának bizonyulhat. Tegyél meg mindent a népszerűségért: legyen stílusod és jelenj meg az üzleti vacsorákon, partikon! Jó tippeket kaphatsz, és szépen lassan biztos hátteret építhetsz ki.

Újévi pénzvarázslat
: avass be egy szerencsepénzt a holdfénynél! Tartsd a pénztárcádban!


RÁK (Június 22. – Július 22.)
Nem pihenhetsz sokat az újévben: szükség lesz a kitartásodra és az erődre. Az év végére azonban beérnek az eredmények, látni fogod, hogy milyen hosszú utat tettél meg. Akkor hátradőlhetsz és élvezheted a munkád gyümölcsét: jól jársz anyagilag, tartalékot képezhetsz.

Újévi pénzvarázslat:
hordj a nyakadban egy halacska medált! Magához vonzza a gazdagságot!


OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Az újév a munkáról, üzletről szól számodra. Sok lesz a feladat, de a kitartásod is megvan hozzá. Most kell az anyagaikkal foglalkoznod, soha nem látott jó lehetőségeid adódhatnak a biztonság megteremtésére. Fontos a jó kapcsolat a munkatársakkal, üzletfelekkel!

Újévi pénzvarázslat:
hordj a táskádban egy szerencsehozó újévi malacka kabalát!


SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Nem lesz könnyű éved, nehezen megoldható problémákkal találkozol az újévben. Minden találékonyságodra szükség lesz, hogy kézben tartsd a pénzügyi helyzetedet. Aggodalomra azonban nincs ok: minden rossznak vége van egyszer, az év második felében megbirkózol a nehézségekkel.

Újévi pénzvarázslat:
tarts egy nagyobb címletű papírpénzt a tárcádban. Ezt soha ne költsd el!


MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Az új ötletek jegyében telik majd az újév. A szárnypróbálgatások veszélyeket is rejtenek: meg kell fizetned a tanulópénzt. Tudd be szükséges veszteségként a dolgot és indulj neki új energiával a munkának! Sok tapasztalatra teszel szert, ami idővel anyagilag is kifizetődik.

Újévi pénzvarázslat:
számold meg pénzedet az újévi első telihold fényénél! Így soha nem ürül ki a tárcád!


SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Kihívást jelentő feladatokba vágsz bele, munkával teli időszakra számíthatsz. Tulajdonképpen örülsz, hiszen soha nem szeretted igazán az unalmas teendőket. Most biztosan nem fogsz belefásulni a mindennapokba: bebizonyíthatod a rátermettségedet. Az év végére az anyagiak is helyrejönnek.

Újévi pénzvarázslat:
vegyél egy perselyt és minden nap dobj bele pénzt! Kösd át a perselyt piros szalaggal!


NYILAS (November 22. – December 21.)

Az újév meghozza neked a pénzügyi elégedettséget is. Jól megy majd az üzlet, nem panaszkodhatsz. Ha nehezebb időszak van mögötted, akkor szépen lassan beindulnak az ügyeid. Ettől lelkileg is kiegyensúlyozottá válsz, végre lazíthatsz egy kicsit.

Újévi pénzvarázslat:
tarts lakásod gazdagság sarkában, vagy az irodai asztalodon egy pici Buddha szobrot!


BAK (December 22. – Január 20.)

Fontos időszakhoz érkeztél, több sorsfordító döntés is várható életedben. Ha bátor vagy és nem félsz az újtól, akkor az anyagi sikerek sem maradnak el. Fontos, hogy tisztán láss az ügyeidben, adj magadnak időt, hogy mindent alaposan átgondolhass. Így elkerülheted a buktatókat.

Újévi pénzvarázslat:
legyen egy háromlábú béka kabalád, amit a zsebedbe rejthetsz a fontos üzleti tárgyalásokon!


VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Nem lesz könnyű dolgod, ha sikerre akarod vinni a pénzügyeidet. Sajnos már az óév sem volt zökkenőmentes, kipihenni sem tudtad magad igazán. Az újévben nem kerül el a szerencse, de még nem dőlhetsz hátra: sok munkával és akaraterővel alapozhatod meg az anyagi biztonságot.

Újévi pénzvarázslat: tarts egy kínai legyezőt a táskádban! Pénz mágnes hatásáról ismert.


HALAK (Február 20. – Március 20.)
Komolyan veszed a munkádat az újévben és nívós társakat kapsz, akikkel együtt munkálkodhatsz. Most minden siker közös, nem sajátíthatod ki az elismeréseket. Az újév tehetséged kibontakoztatásáról szól: ne félj a tanulástól és az ismeretlen tereptől! Pont a tanulékonyságod hozza a pénzt!

Újévi pénzvarázslat: tarts egy kis darab fahéjat a pénztárcádban! Nemcsak pénz, hanem szerelemvonzó is!Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8698 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x