Szerdai angyali üzenet: új kezdet
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: új kezdet

Szerdai angyali üzenet: új kezdet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Új hajnal virradt rátok, új szelek fújnak, új lehetőségek tárulnak elétek. Teljes egészében rajtatok múlik, milyen új világot hoztok létre, mivel töltitek meg az új esztendő üres lapjait. 

Üdvözlünk Benneteket az Új Világotokban, kedveseim. A sokak által várva várt világvége helyett most együtt ünnepeljük veletek az új kezdetet – egy olyan új világ kezdetét, ahova éppen most léptetek be.

Kevesen vannak közöttetek, akik valóban tudatában vannak annak, hogy mi is történik most. Ténylegesen egy új ciklust kezdtetek meg, ami azonban olyan új és kialakulatlan még, hogy éppen ezért alig néhányan vettétek észre. Mi, akik a fátyol másik oldaláról szemléljük a Földön zajló eseményeket, pontosan tudjuk, mi az, amit most megtettetek, amin keresztülmentetek, amit végbevittetek. Ezért ünneplünk benneteket annyi örömmel és hálával – a felemelkedés folyamatát elindítottátok. Az energia itt van és bárki számára hozzáférhető, aki úgy dönt, hogy a magasabb szintű béke és a nagyobb, mélyebb szeretet ösvényén szeretne tovább haladni.

Végérvényesen beköszöntött a Szív Kora, amikor a döntéseiteket egyre inkább a legmélyebb érzéseitek és intuíciótok szerint fogjátok meghozni. Amikor nem az számít majd, hogy mit gondoltok, hogy min aggódtok és hogy mit birtokoltok az anyagi világban, hanem az, amit a szívetek legmélyén éreztek. Senki és semmi nem fogja nektek már megmondani, hogy mit és hogyan tegyetek, mert spirituálisan nagykorúvá váltatok és minden kérdésetekre ti magatok fogjátok megadni a saját válaszaitokat.

Az új év kezdetén gondolkodjatok el azon, az életetek mely területeire igaz már ez és melyekre nem. Ahol még mások elvárásai, elképzelései vagy a saját régi berögződéseitek, korábbi hiedelmeitek érvényesülnek, azok az életterületek fokozatosan egyre nehezebbé válnak számotokra, kikényszerítve azt, hogy változtassatok. Jól tudjuk, hogy nagyon-nagyon sokan elkezdtétek már újrarendezni az életeteket a magasabb szintű szeretet jegyében, a saját belső bölcsességetekre hallgatva – ezek nélkül az egyéni folyamatok nélkül nem is történhetett volna meg az, amit dimenzióváltásnak hívtok. Az új év azonban új lendületet igényel tőletek és azt, hogy most nekirugaszkodjatok mindannak, ami még átalakításra szorul.


Semmi okotok sem aggodalomra, sem sietségre – ha hallgattok a belső hangra, érzékelni fogjátok, minek van éppen itt az ideje. Ez a folyamat a saját belső vezetések megtalálásáról és mesteri szintre emeléséről szól. Megtanuljátok megadni a válaszokat a saját kérdéseitekre, ahelyett, hogy másoktól – a barátaitoktól, a kormányotoktól, a főnökeitektől vagy éppen a szeretteitektől – várnátok útbaigazítást. Megtanultok különbséget tenni mások manipulációi, a saját félelmeitek és a saját legfőbb javatok sugallatai között. Rendkívül fontos folyamatban vagytok benne, ami felbecsülhetetlen tapasztalatokat hordoz számotokra.

Ezért azt kérjük tőletek, hogy legyetek nyitottak az élet áramlataira és legyetek éberek, hogy észrevehessétek, mi mutatkozik meg éppen számotokra és mit kíván tőletek az adott helyzet. Az összes ősi hagyomány és vallás tartalmazza az egyik legfőbb bölcsességet, az „Itt és Most” ajándékát. Legyetek a pillanatban, a jelenben és legyetek a szívetekben – itt rejlenek számotokra a válaszok, akármilyen kérdés is merül fel bennetek az utatok során.

A szellemi vezetőitek és az őrangyalaitok most sem hagynak magatokra, de sokkal több felelősség hárul már rátok, így a belső munkátok legjavát már egyedül fogjátok elvégezni. Mi, a szellemi birodalmak lakói mindig elérhetőek vagyunk számotokra, hogy fényünkkel és szeretetünkkel támogatást nyújtsunk, ahogy eddig. Közelebb vagyunk hozzátok, mint korábban, hiszen jelentős mértékben megemeltétek a rezgésszinteteket. Ám nem fogjuk már a kezeteket úgy, mint régen, csupán tartjuk az energiát számotokra – de nektek kell cselekedni és most már a bölcsességeteket használni is.

Elkezdődött a Fény Kora – a saját belső fényetek fog ragyogni számotokra a legsötétebb órákban is.


www.mesteringa.hu

Kép: Just2shutter - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3873 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x