Pénzes év lesz 2013 a cigánykártya szerint
Címlap / Ezotéria / Pénzes év lesz 2013 a cigánykártya szerint

Pénzes év lesz 2013 a cigánykártya szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Bőséget és új lehetőségeket jósol a cigánykártya az új évre - ám azt is megmutatja, mit kell tennünk, hogy ezeket meg is tudjuk tartani! Éves előrejelzés a cigánykártya lapjaival 2013-ra. 

A négy lapos jóslásban egy-egy negyedévnek húzunk egy-egy kártyalapot. Ám valójában a lapok egymásból következő folyamata adja azt az erőt, ami ezt az esztendőt jelképezni fogja.
  • Az első kártya, amit húztunk Isten szeme, vagy az Állandóság nevű lap.
  • A második lap a Szerencse
  • A harmadik lap a Nagypénz
  • A negyedik a Váratlan öröm


Első olvasatra csupa-csupa jó dolog – ám a kör-jóslatok lényege, hogy az óramutató járásával egyező irányban a lapok pozitív, míg ellenkező irányban a negatív aspektusát vizsgálja, így hozza egyensúlyba a dolgokat.

Az egész pakliban egyetlen lap van, amelynek nincs jó és rossz oldala, pozitív és negatív aspektusa, mert maga a harmónia és az egyensúly. Ez maga az ennek az évnek a kezdetére kihúzott lap, az Isten szeme. Ez a lap talán az annyira várt új időszak, új korszak hírnöke? Nézzük a kirakást!

A teremtő kör:
A szerencse valójában nem más, mint a felsőbb erők támogatása, ami most a birtokunkban van. Észre tudjuk venni a nagy lehetőségeket, amelyek anyagi bőséghez vezetnek bennünket. A válaszúton hozott döntéseink olyanok, melyek „szerencsénk” – vagyis korábbi tapasztalásaink – birtokában helyesnek bizonyulnak és meghozzák gyümölcsüket.

Az ártó kör:
A temérdek, rendszer nélkül felhalmozott érték nem épít, hanem csupán visszahúzó erő. Az első lépés, ha el szeretnénk kerülni ezt, hogy a pénzügyek terén rendet kell rakni. Aki nem teszi, attól elvétetik – a pénz áramlik! A döntések, ha csak a pénzes zsákot mérlegeljük, csupán odakötnek a válaszúthoz. Nem vihetjük magunkkal az egészet, mert nem tudnánk haladni az úton. A döntés szempontja nem lehet a pénz. „A szerencse forgandó” mondás azt jelenti, hogy annak a pártján áll a szép istenasszony, aki hajlandó időről időre a szerencséjét megpróbálni, ahogy a mesében a főhős. A változástól való félelem, a túlzott biztonságra való törekvés nem visz előre.

Összegezve: a 2013-as évben számos lehetőséget kapunk az élettől, hogy beteljesítsük az anyagiakra vonatkozó vágyainkat, ám soha nem szabad megfeledkeznünk arról az erőről, amely ezt biztosítja számunkra, s köszönetet mondani ezért!


Gáspár Kati
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x