Misztikus indiai horoszkóp és életfeladat
Címlap / Ezotéria / Misztikus indiai horoszkóp és életfeladat

Misztikus indiai horoszkóp és életfeladat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

Krokodil, Korsó, Hajadon vagy Kecskebak? Tudd meg, milyen jegybe esel az indiai horoszkóp szerint! Mi jellemző rád és mi az életfeladatod?  

KROKODIL (január 15. – február 13.)
A krokodil szülött küzdelmes életet tudhat magáénak, tele kihívásokkal. Sok akadályt gördít Ön elé az élet, de a sors mindig ad kitartást is a megoldáshoz. A munkahelyén átgondoltan intézi az ügyeit, s nem is marad el a jutalom. Garantált az előrejutás, ám a vezető beosztással plusz felelősség is jár! Önnek egyetlen nagy szerelme lesz élete során, az élet egy olyan emberrel hozza össze, akit soha nem tud feledni.

Feladata:
meg kell teremtenie az anyagi biztonságot, a karrier nagyon fontos szerepet tölt be az életében.


KORSÓ (február 14. – március 14.)
Szégyenlős ember, nem sok barátja van. A munkahelyén is visszahúzódóan viselkedik, - nem tolja magát az előtérbe. Ha szereti a munkáját, akkor elkötelezetten, minden erejét bevetve dolgozik. Ha csak kényszerből jár be a munkahelyére, akkor nagyon rossz munkaerő! A magánéletben Önt a végletes érzelmek jellemzik. Vagy imádja kedvesét, vagy megkeseríti az életét.

Feladata:
ki kell fejlesztenie magában az egészséges önbizalmat. Ne mások véleményétől függjön!


HAL (március 15. – április 14.)

Kreatív ember, mindig tele van ötletekkel. A munkahelyén is bővelkedik sziporkázó gondolatokban. Sajnos nem elég bátor ahhoz, hogy a jó ötleteket meg is valósítsa. Jobban szeret egyedül dolgozni, a csapatmunka nem az Ön világa! A magánéletben sokáig keresgél, nem elégszik meg félmegoldásokkal. Addig nem nyugszik, amíg meg nem találja az igazit. Már az első pillantásra megismeri Őt!

Feladata:
Ön egész életében az igazságot keresi. Fontos Önnek, hogy érdemeinek megfelelően elismerjék, úgy anyagilag, mint erkölcsileg is!
 

KECSKEBAK (április 15. – május 15.)

Nagyon intelligens ember, az átlagosnál sokkal tehetségesebb. Képességeinek köszönhetően könnyen kerülhet vezető pozícióba. Vigyázzon, ez irigységre adhat okot! Ne hagyja, hogy munkatársai a háta mögött szervezkedjenek Ön ellen! A magánéletben kedveli a szórakozásokat, különösen élete első felében él kicsapongó életet. Ha megtalálja élete párját, akkor hajlandó megállapodni.

Feladata:
fel kell ismernie a saját ballépéseit, és tanulnia kell ezekből! Ne kövesse el kétszer ugyanazt a hibát!
 

BIKA (május 16. – június 16.)

Kedveli a művészeteket, nagyon tehetséges ember. A munkájában is akkor érzi jól magát, ha kreatív területen dolgozhat. Gyűlöli a rendetlenséget, a munkahelyén mindig pontosan látja el a feladatát. A magánéletben rendkívül romantikus, szinte minden nap van egy kis meglepetése szerelme számára. Szinte a tenyerén hordozza Őt. Nem érdeklik a futó kalandok, hűséges kedveséhez!

Feladata:
meg kell teremtenie a nyugodt, meghitt családi légkört. Így biztonságban érezheti magát!
 

EMBERPÁR (június 17. – július 16.)

A jegy szülöttei nagyon sokoldalúak. Ön örökös kételkedő, szinte mindent kétségbe von, amit csak hall. A társaság lelke lehet, humorérzéke és vidámsága ellenállhatatlan személyiséggé teszi. Mivel hangulatember, munkatársai nehezen alkalmazkodnak Önhöz. Vigyázzon, ne bántsa meg a kollégákat, ha éppen dühös! A magánéletben kedveli a színes programokat, amelyeket kedvesével oszt meg.

Feladata:
meg kell tanulnia kezelni a konfliktushelyzeteket! Ne meneküljön el a problémák elől!
 

RÁK (július 17. – augusztus 17.)

Érzékeny ember, de ezt nem mutatja meg bárkinek. Csak a legközelebbi barátai és szerelme ismerhetik ki a lelkét. A munkahelyén becsvágyó, - idővel megcsinálja a szerencséjét. Az eredmények lassabban érnek be, de megszerzi, amire szüksége van. A szerelemben eltéphetetlen kötelékeket alakít ki, s ha már családot alapított, akkor mindig attól retteg, hogy elveszítheti szerelmét.

Feladata:
szeretetet kell adnia családtagjainak és munkatársainak. Meg kell tanulnia eligazodni a pénz világában.
 

OROSZLÁN (augusztus 18. – szeptember 17.)

Mindig képes arra, hogy tiszta lappal kezdje újra az életét. Ha munkahelyváltásra kerül sor, akkor könnyen beilleszkedik az új környezetbe. Előbb, vagy utóbb Ön lesz a munkahelyi közösség lelke. Olyan munka való Önnek, ahol elegendő pénzt kereshet ahhoz, hogy drága hobbyjait, magas igényeit finanszírozhassa. Ha megtalálja az igazit, akkor nagylelkű ajándékokkal kápráztatja el.

Feladata:
meg kell tanulnia élvezni az élet örömeit. Fontos, hogy hű tudjon maradni kedveséhez, - könnyen elcsábítják a futó kalandok!
 

HAJADON (szeptember 18. – október 17.)

Óvatos, visszahúzódó ember, soha nem hoz hirtelen döntéseket. Nem engedi közel magához munkatársait sem. A munkahelyén nagyon sokat dolgozik, két ember helyett állja a sarat. Nem szeret rivaldafényben állni, inkább a háttérből irányít. A szerelemben az egyensúlyra törekszik, a legfontosabb a megbízhatóság. Ha kedvese félrelép, azt soha nem bocsátja meg.

Feladata:
nem szabad párjától függenie! Fontos, hogy egyenrangú, biztonságos párkapcsolatban éljen!
 

MÉRLEG (október 18. – november 16.)
Rajong a kapcsolatokért, egy-egy új ismeretség mindig új energiával tölti fel. Önnek olyan munkahelyre van szüksége, ahol rengeteg új emberrel ismerkedhet meg. Nagyon ügyesen képviseli a cégét, vagy vállalkozását. Jószívű ember, ha szükséges, akkor mindig segít másoknak. Vigyázzon, jóindulatát könnyen kihasználhatják! A párkapcsolatban nagyon ragaszkodó.

Feladata:
ne akarja aranykalitkába zárni szerelmét! Adjon neki szabadságot és önállóságot!
 

SKORPIÓ (november 17. – december 16.)
Tele van energiával, munkatársai nem is tudják Önnel tartani a tempót. Két ember munkáját végzi el, s ráadásul kifogástalanul. Így nem is csoda, ha nagyon hamar feljebb lép a ranglétrán. A szerelmi élete meglehetősen kalandos, - legalábbis addig, amíg meg nem találja élete párját. Ha már megállapodott, akkor elkötelezett és ugyanezt várja el kedvesétől is.

Feladata:
meg kell tanulnia megbízni munkatársaiban és családtagjaiban. Így elmélyítheti kapcsolatait.
 

ÍJ (december 17. – január 14.)
Állandóan megújul, képes arra, hogy gyökeresen megváltoztassa az életét. Örül, ha a munkahelyén képzési lehetőséget kínálnak fel Önnek. Ilyenkor lelkes és teljes erőbevetéssel lát neki a tanulmányoknak. Ha bírálat éri, akkor megvédi magát, - remek vitapartner lehet. A magánéletében figyelmesebben kell viselkednie kedvesével. Ne várja el tőle, hogy mindent Ő intézzen el!

Feladata: meg kell tanulnia másokra is odafigyelni. Tartsa szem előtt, hogy nemcsak Önnek lehet igaza!


   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 15014 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x