Szerdai angyali üzenet: egyensúly
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: egyensúly

Szerdai angyali üzenet: egyensúly

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Rengeteg változás zajlik a felszín alatt, az emberi szemnek láthatatlanul. Most alkotjátok meg az új struktúrákat, készültök az új kezdetek megvalósítására. Most mindennél fontosabb, hogy megtartsátok a finom egyensúlyt a mindennapjaitokban. 

A sok-sok szellemi tanítás után elérkezett a gyakorlati teendők megvalósításának kora, drága földi angyalok. Ettől az évtől kezdve kézzelfogható valósággá kell alakítanotok mindazt a bölcsességet, amit lepároltatok életetek és megannyi előző életetek során.

Fel kell gyűrnötök az ingujjaitokat és neki kell látnotok a munkához, nem is annyira képletesen szólva. Sokan vagytok, akik már rendelkeznek egy új, szereteten alapuló világ működési modelljével, rendszereivel, ideáival – számotokra itt az idő, hogy terveiteket formába öltsétek és tényelgesen is megvalósítsátok.

Akármilyen területen is tevékenykedtek, ha a szeretet és a világ jobbá tételének szándéka vezérel benneteket, hozzátok is szólunk! A ti munkátokról is szó van! Érezzétek magatokat feljogosítva arra, hogy megvalósítsátok mindazt, amiről eddig talán csak álmodoztatok! Itt az idő, hogy elkezdjen épülni az az új világ, amelynek létrejöttéért annyian dolgoztak a magasabb síkokon, és idelent is, amiért annyian imádkoztatok és gyógyítottatok!

A magas rezgésű energia itt van, készen arra, hogy testet öltsön. A konkrét munka időszakát élitek, amikor fizikai erőtöket, találékonyságotokat, kreativitásotokat és számtalan más csodás emberi adottságotokat latba vetve kell egymással, együtt munkálkodnotok.

Nem könnyű a feladat, ezért is ösztönzünk titeket arra, hogy kiemelten figyeljetek az egyensúlyra!

Ha pihenni szükséges, álljatok meg és pihenjetek! Ha szükségetek van időre, adjatok  magatoknak időt! Mindig érezzétek meg, mitől kerültök vissza az egyensúlyi állapotba, mi az, ami aktuálisan táplálja a testeteket-lelketeket. Nincsenek már előre megírt receptek, hiszen minden pillanat más formát vesz fel, mindannyiótok számára. Követnetek kell a saját belső iránytűtök útmutatását.Legyen az életetekben elegendő támasz
, ha arra van szükségetek. Megfelelő oltalom, ha visszavonulásra vágytok. Legyetek leföldelve, mert a magas szintű energiákat csak így tudjátok lehozni a gyakorlat szintjére, a földi síkra. Stabilan kapcsolódjatok a fizikai világhoz, kellő mértékben tápláljátok és edzzétek a testeteket, adjátok meg a törődést önmagatoknak.

Ez az egyensúly kulcsa, a megrázó vagy felzaklató érzelmek, történések, sűrűn érkező változások megfelelő kezelésének kulcsa is. Ha nincsenek stabil gyökereitek, anélkül elvesztitek a lábatok alól a talajt, messze fújja törekvéseiteket a legkisebb szellő is, mint az ördögszekeret.

Megerősítés: „Megingathatatlanul és szilárdan állok az életemben. Otthon vagyok a testemben. Biztosan tudom, hogy az Univerzum a lehető legjobbat hozza el nekem minden helyzetben.”


www.mesteringa.hu

Kép: stockimages - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2857 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x