Heti tarot-előrejelzés: a szex ideje
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a szex ideje

Heti tarot-előrejelzés: a szex ideje

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A telihold ereje mindenre hatással van - ebben kételkedni nem is érdemes, gondoljunk csak az ár-apály jelenségre. Most leginkább a magánéleti, párkapcsolati, érzelmi tényezőkre lesz nagy befolyással. A hétvégén próbáljuk meg mellőzni a munkát, és csakis a párunkra figyeljünk, kényeztessük őt, hiszen a szerelmi energiák erősödésével a szexualitás is magasabb fokozatra lép. Egy igazán szexi teliholdnak nézünk elébe! 

Január 21. – hétfő (Kelyhek kettes, Mágus, Kelyhek tízes):
A mai napon a családi kapcsolatok kerülnek előtérbe. Próbáljuk meg a munkánkat a lehető legkevesebb idő alatt elvégezni, természetesen a minőségére ügyeljünk, hiszen tudjuk: minden munka, amit kiadunk a kezünkből, minket minősít. Amennyiben jut időnk a családra, akkor feltétlen ügyeljünk arra, hogy akivel problémás a kapcsolatunk, azzal minél előbb rendezzük a viszonyt. A párkapcsolatunkban jó nap elé nézünk, a vita és feszültség megszűnni látszik, míg az érzelmek felerősödnek és még intenzívebben hatnak majd.


Január 22. – kedd (Kardok nyolcas, Kelyhek ásza, Halál):
Itt a lehetőség az újrakezdésre! Ne késlekedjünk, és ne hezitáljunk, ha arról van szó, hogy megjavítsuk a magánéletünket vagy tisztázzuk a vitás helyzeteket. Most a kommunikációval sok mindent helyre hozhatunk. Próbálunk elbújni a nagyvilág zaja elől, de hiába tesszük, előbb-utóbb rá fogunk ébredni: nem élhetünk vakon, elzárkózva. Az élet arról szól, hogy éljük, méghozzá pozitívan (a negatív tényezők ellenére is). A pozitív életszemlélet sokat segíthet a nehéz helyzetekben is.


Január 23. – szerda (Érmék királya, Érmék lovagja, Kelyhek hármas):

Szükségünk lesz a hármas egyensúlyára, azaz a test, lélek, szellem harmóniájára. Frissnek kell lennünk fizikálisan, azaz testünkkel is törődnünk kell. Ezt megtehetjük sporttal vagy tánccal is. A szellemi frissesség érdekében olvasgassunk vagy játszunk műveltségi kvízekkel, míg a lélek egyensúlyának érdekében meditáljunk és relaxáljunk. A pénzügyek terén stabilitás várható, de nem árt meggondolni többször is – a hónap vége közeledtével -, hogy mire és mennyi pénzt adunk ki, ugyanis könnyen túlzásokba eshetünk, amennyiben elfeledkezünk magunkról.


Január 24. – csütörtök (Botok kilences, Botok hármas, Csillag):
Többnyire karmikus, sorsszerű teendőket, szituációkat kell a mai napon átélnünk. Többször érezhetjük majd úgy, hogy nem bírjuk tovább és nincs elég erőnk ahhoz, hogy véghezvigyünk egy-egy feladatot, „küldetést”. Ilyenkor próbáljunk a múltból, annak szépségeiből erőt meríteni, így könnyebben tudjuk véghezvinni azokat a dolgokat, amelyeket ránk bíztak. Ez egyaránt vonatkozik a munkáltatónk által kiosztott feladatokra, s az égben elrendeltetett feladatra is. A hátbatámadásokra is vigyáznunk kell, könnyen kerülhetünk egyesek célpontjába.


Január 25. – péntek (Botok nyolcas, Kelyhek nyolcas, Érmék ásza):

Ma előtérbe kerül a másra mutogatás, a felelősség áthárítása, amelynek nem csak elszenvedői lehetünk! Tudni kell, hogy bármit csinálunk, teszünk, annak következményei vannak. Ezeket a következményeket ne csak abban az esetben vállaljuk, ha pozitív vonzatai vannak, hanem akkor is, amikor éppen ellenkezőleg sülnek el a dolgok. Ne akarjuk a felelősséget átruházni másra, ne mutogassunk ujjal, hogy ő tette, miatta volt – mindez gyerekes hozzáállás, mi pedig felnőtt, érett emberek vagyunk, s ennek megfelelően próbáljunk meg viselkedni is.


Január 26. – 27. – hétvége (Érmék királynő, Kelyhek királya, Főpap):

Figyelnünk kell a párkapcsolati egyensúly és harmónia fenntartására. A férfiak a férfi szerepet tartsák meg magukénak, hordják a nadrágot ők, irányítsanak, míg a hölgyek legyenek nők és ennek megfelelően viselkedjenek. Ha az irányítás a gyengébbik nem kezébe kerül, akkor az egész hétvége nem fog másról szólni, mintsem a takarításról és a bevásárlásról, amely természetesen nem lenne gond, ha ennek a hétvégének nem a párkapcsolatról és a magánéletről kellene szólnia. Legyenek a férfiak a talpukon, vegyék kezükbe az irányítást és szervezzenek egy igazán romantikus hétvégét.


Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6149 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x